Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Günaydın kızlar bu gün test günüm kan verdim saat 1:30 da çıkacak ALlahım sen hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip et tüm isteyenlere de bana da inşallah çok heyecanlıyım kızlar

Günaydın kızlar bu gün test günüm kan verdim saat 1:30 da çıkacak ALlahım sen hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli nasip et tüm isteyenlere de bana da inşallah çok heyecanlıyım kızlar
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz...

Sonucumu aldımmmmm kızlar Allah'ıma binlerce şükür olsun Rabbim tüm isteyenler gibi bizi de tamamına erdirsin inşallah 985 çıktı sonucum darısı tüm isteyenlere inşallah
tebriklerl,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Sonucumu aldımmmmm kızlar Allah'ıma binlerce şükür olsun Rabbim tüm isteyenler gibi bizi de tamamına erdirsin inşallah 985 çıktı sonucum darısı tüm isteyenlere inşallah
Teprikler canim allahm kucagina almayi nasip etsn kolay bir hamilelik gecirirsin ins

Çok şükür allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Benimde perşembe günü transfer im var dua edin lütfen

Thun senin süreç nasıl başladı ve ne kadar sürede netice aldınız. Yaşınız ve probleminiz neydi. Bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum.

Thun senin süreç nasıl başladı ve ne kadar sürede netice aldınız. Yaşınız ve probleminiz neydi. Bilgilendirebilirsen çok mutlu olurum.
Slm canım bizim problemimiz eşimde morfoloji bozukluğu ileri hareketli olmaması sperm saysının yok denecek kadar az olması idi süreç benim dış gebelik geçirmem ile başladı sebep lerini araştırırken ortaya çıktı bir kere daha çocuk sahibi olmak istedik ancak olmadı sonra Mustafa bahçeci metnini duyduk Mustafa hoca bize yumurtalıktan sperm alacağını ancak bu şekilde şansımız olabileceğini söyledi ve 17 yumurta toplandı 8 i embriyo oldu 5. Gün transferi olacağını söyledi 3. Gün doldurduklarını çözdüler 5. Güne ulaşanların içinden 2 tane 1 i en iyi 1 iyi kalitede embriyo transfer ettiler yaşım 34 ancak daha önce başka bir yerde olumsuz denemem olduğu için iki tane transfer ettiler geri kalanları donduramadılar çünkü gelişmediler iki gün Ağladım çünkü atürtık son şansımızı inşallah tüm isteyenler gibi sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah yardımcı olabildiysem sevirim sevgiler

Cevap için çok teşekkür ederim.. tedaviye reglinin 3. Günü başlayıp diğer regl tarihinden sonra mı transfer yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…