Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cevap için çok teşekkür ederim.. tedaviye reglinin 3. Günü başlayıp diğer regl tarihinden sonra mı transfer yapıldı.
Evet Can'ım aynen dediğin gibi ancak benim transfer sağlık sorunları sebebiyle 1 sene olacak ertelendi nerdeyse Allah gönlüne göre versin inşallah herşey süper gitsin sonra güzel haberler gelsin

kizlar dün 6 yumurtam toplanmisti, 5 tanesi döllenmis suan iyi kalitedelermis. Persembe günü 3.gün tekrar ariyacaklar insallah güzel sonuclar alirim dualarinizi eksik etmeyin icim cok tuhaf icim

kizlar dün 6 yumurtam toplanmisti, 5 tanesi döllenmis suan iyi kalitedelermis. Persembe günü 3.gün tekrar ariyacaklar insallah güzel sonuclar alirim dualarinizi eksik etmeyin icim cok tuhaf icim
Allah gönlüne göre versin. İnşallah hep iyi haberler alırsın bundan sonra.

Kızlar kafama takıldı bir ay doğum kontrol hapı kullandıktan sonra hamile kalınır mı ? Transfer öncesi doğum kontrol hapı kullanıyorum???

kizlarr yumurta toplamadan sonra agrim sizim olacak mi? biraz grip gibiyim ve halsizim yarin da op a gircem

Dualarımız seninle canım benimde perşembe transfer im var allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Kızlar banada acil cvp benim 3. Gün donmus embriyolarim vardı yarın transfer olabilirim bugün çözdürmusler bir tanesi çok iyi değilmiş sanırım 4. Gün transferi olucak hiç 4. Gün transferi olan varmı. birde lütfen benim için dua edin ne olursunuz çok korkuyorum

Bayanlar cd56 yüksekliği için serum tedavisi gören var mı?ne zaman başlanıyor uygulanmaya kaç tane yapılıyor ve illa klinikte yaptırmamız mı gerekiyor?sorularıma cvp verirseniz sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun

Allah yardimcin olsun,emeklerini boşa çikarmasin. ben daha transfer olmadim bnmkilerin yarin 3.günü olacak bu yuzden soruna cevap veremiyorum

Selam kızlar yarın transfer olacak fakat saatim belli değil biz sizi arayıp bilgi verıcez dediler sizlerde nasıl oldu merakla bekliyorum..

Selam kızlar yarın transfer olacak fakat saatim belli değil biz sizi arayıp bilgi verıcez dediler sizlerde nasıl oldu merakla bekliyorum..
Sende hemşireni arayıp bilgi alabilirsin Can'ım onların aramasını bekleme Allah gönlüne göte versin inşallah müjdeli haberlerle sonuçlansın inşallah

transfer olan arkadaslar, adetten kac gun sonra transfer oluyor genellikle? ona göre iznimi ayarlayacagim, opum oldu ama henuz adet olmadigimdan dr a soramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…