Benimde perşembe günü transferim var cnm doktorun kimÇok şükür allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Benimde perşembe günü transfer im var dua edin lütfen
Saol Can'ım Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm Rabbim kucağına sağlıkla almayi nasip etsin
Evet Can'ım aynen dediğin gibi ancak benim transfer sağlık sorunları sebebiyle 1 sene olacak ertelendi nerdeyse Allah gönlüne göre versin inşallah herşey süper gitsin sonra güzel haberler gelsinCevap için çok teşekkür ederim.. tedaviye reglinin 3. Günü başlayıp diğer regl tarihinden sonra mı transfer yapıldı.
Evet mustafa hocanın hastasıyım kan sulandırıcı iğne kullanmadım Can'ımAmin canim sende mustafa beyin hastasisin heralde kan sulandirici igne kullaniyormusn
Allah gönlüne göre versin. İnşallah hep iyi haberler alırsın bundan sonra.kizlar dün 6 yumurtam toplanmisti, 5 tanesi döllenmis suan iyi kalitedelermis. Persembe günü 3.gün tekrar ariyacaklar insallah güzel sonuclar alirim dualarinizi eksik etmeyin icim cok tuhaf icim
Rabbim gönlüne göre versin Can'ım inşallahkizlar dün 6 yumurtam toplanmisti, 5 tanesi döllenmis suan iyi kalitedelermis. Persembe günü 3.gün tekrar ariyacaklar insallah güzel sonuclar alirim dualarinizi eksik etmeyin icim cok tuhaf icim
Dualarımız seninle canım benimde perşembe transfer im var allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahkizlar dün 6 yumurtam toplanmisti, 5 tanesi döllenmis suan iyi kalitedelermis. Persembe günü 3.gün tekrar ariyacaklar insallah güzel sonuclar alirim dualarinizi eksik etmeyin icim cok tuhaf icim
cok hafif agrin oluyor, adet agrisindan hafif. bekledigimden hafif gecti, bnde dün opu oldum.
Allah yardimcin olsun,emeklerini boşa çikarmasin. ben daha transfer olmadim bnmkilerin yarin 3.günü olacak bu yuzden soruna cevap veremiyorumKızlar banada acil cvp benim 3. Gün donmus embriyolarim vardı yarın transfer olabilirim bugün çözdürmusler bir tanesi çok iyi değilmiş sanırım 4. Gün transferi olucak hiç 4. Gün transferi olan varmı. birde lütfen benim için dua edin ne olursunuz çok korkuyorum
Sende hemşireni arayıp bilgi alabilirsin Can'ım onların aramasını bekleme Allah gönlüne göte versin inşallah müjdeli haberlerle sonuçlansın inşallahSelam kızlar yarın transfer olacak fakat saatim belli değil biz sizi arayıp bilgi verıcez dediler sizlerde nasıl oldu merakla bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?