- 25 Haziran 2013
- 1.780
- 1.361
- 133
Beni aynı gün öğlen aradılar öğleden sonra 16. 30 da transfer diye. Sabahtan dondurulmus ise cozdurup gelişimine bakıyorlar. Güzel geçsin ınşallahSelam kızlar yarın transfer olacak fakat saatim belli değil biz sizi arayıp bilgi verıcez dediler sizlerde nasıl oldu merakla bekliyorum..
Canım sen ıgne oldun mu kalcadan... Beni mahvetti bugün 3 .gün çok ağrım varBeni aynı gün öğlen aradılar öğleden sonra 16. 30 da transfer diye. Sabahtan dondurulmus ise cozdurup gelişimine bakıyorlar. Güzel geçsin ınşallah
Slm canm o igneyi bir ay kullandim ben sonradan biraz daha alisiyor vucudun korkma ama baya agri yapiyor kremi var o yumusatiyor masajla ins guzl sonuclsri alirsn canimCanım sen ıgne oldun mu kalcadan... Beni mahvetti bugün 3 .gün çok ağrım var
Yaaa evet bana da verdi krem transfer sonrası devam o zaman yarın transfer olucak..canım ınşallah allahım sabır versinSlm canm o igneyi bir ay kullandim ben sonradan biraz daha alisiyor vucudun korkma ama baya agri yapiyor kremi var o yumusatiyor masajla ins guzl sonuclsri alirsn canim
Proluton depot mu ben onu olmuştum ama hafta 1. Kalçadan ağrı olmamıştıCanım sen ıgne oldun mu kalcadan... Beni mahvetti bugün 3 .gün çok ağrım var
Yok canım benimki progynex günde 1 kez 2 tane ampul.. Ya bu çok ağrılı Allahm sabır verir inşallahProluton depot mu ben onu olmuştum ama hafta 1. Kalçadan ağrı olmamıştı
Mustafa bahçeciden mi bahsediyosun. Eğer öyleyse ben memnunum.Kızlar mehmet bahçeci nasıl. Tanıdığımız bi yakınımızın arkadaşıymış tavsiye etti bize. Tüp bebek yapmamız gerekiyormuş bizimde. Eşimin değerleri düşük . Ne yapmamız lazım 1.5 yıldır evliyiz bekliyoruz. Biraz daha beklemelimiyiz
Evet evet ismi yanlış yazmışım . Siz ne için başlamıştınız tedaviye hep muayenelere mustafa hocamı yapıyor bütün tedavi işlemleri.Mustafa bahçeciden mi bahsediyosun. Eğer öyleyse ben memnunum.
Ben de endometriozis var. Mustafa hoca ameliyatla tüplerimi aldı ve sonra tedaviye başladık. Genelde kendisi geldi kontrollerde ama bir iki kez kübra hnm da geldi.Evet evet ismi yanlış yazmışım . Siz ne için başlamıştınız tedaviye hep muayenelere mustafa hocamı yapıyor bütün tedavi işlemleri.
Evet tedaviler arasinda cok zaman olunca dogrudan tedaviye baslamadan bir kere muayene etmeleri gerekiyor. Ona da ucret aliyorlar, aslinda eski hastalarindan bu ucreti almasalar daha dogru ama oyle...Bende 3.negatif denememi temmuzda bahcecide yaptim agustosta gorustuk ancak ogretmenim simdi tatil olunc 4.tedaviye basliycam bugun aradim 450 lira muayene ucreti mustafa bahcceciye yzun zamandir gelmexiginiz icin diyor ne sacma bi uygulama zaten ben oraya tedaviye baslamak icin gidiyorum boyle bir durum yasayan oldumu sizlerde arkadaslar
Evet tedaviler arasinda cok zaman olunca dogrudan tedaviye baslamadan bir kere muayene etmeleri gerekiyor. Ona da ucret aliyorlar, aslinda eski hastalarindan bu ucreti almasalar daha dogru ama oyle...Ben de 3 ay ara vermistim muayene ucreti aldilar.
Evet tedaviler arasinda cok zaman olunca dogrudan tedaviye baslamadan bir kere muayene etmeleri gerekiyor. Ona da ucret aliyorlar, aslinda eski hastalarindan bu ucreti almasalar daha dogru ama oyle...Ben de 3 ay ara vermistim muayene ucreti aldilar.
Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah bebişinize. :) Bizde gidicez galiba mustafa hocaya sgk karşılamıyor galiba . İlk başlangıçda ne kadar ödüyoruz.size nekadara gelecek tedaviniz bellimi ücretinizBen de endometriozis var. Mustafa hoca ameliyatla tüplerimi aldı ve sonra tedaviye başladık. Genelde kendisi geldi kontrollerde ama bir iki kez kübra hnm da geldi.
hayirli olsun canim dualarim seninle Allahim duysun sesimiziKızlarRR transfer oldum çok şükür iyi geçti ay evde nasıl davranaçağımi bilmiyorum jellrri kendiniz mi uyguluyorsunuz brn tedirgin oldum kastım diye bir şey olmaz değilmi
Sağolun iyi dilekleriniz için. Biz 2015 in tarifesi üzerinden 400 tl muayene ücreti verdik. Aynı gün istenen rahim filmine de 350 tl verdik. Tahlilleri hatırlamıyot-rum ama. Ben ameliyat da olduğum için yol masrafı falan 20 yi geçti şimdilik. Yeniden yumurta toplama yapılacak. Herhalde daha da baya gider gibi duruyor.Geçmiş olsun Rabbim tez vakitte kavuştursun inşallah bebişinize. :) Bizde gidicez galiba mustafa hocaya sgk karşılamıyor galiba . İlk başlangıçda ne kadar ödüyoruz.size nekadara gelecek tedaviniz bellimi ücretiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?