Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Kızlar merhaba,bugün bahçecideydim ve intralipid serum takıldı. Salı günü transferim olacak. Mustafa bey 2 tane 5. Gün genetik testte problem çıkmayan embriyo verdiğimizde her embriyo rahimr farklı sinyaller gönderdiği için ikisini birden kaybetme ihtimalimiz de var dediler. Bu yüzden bir tane vermek doğru olan dedi. Ben de 2 tane verilmesinden yanaydım. İyice kafam karıştı. Hamile olan arkadaşlar size kaç embriyo verildi?

Sizde sağolun . hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da evlatlarımızı . Mecburen ödeyecez .çokmuş ama Ücretler Allah yardımcımız olsun. Dışardan yaptırsak rahim filmini tahlilleri kabul ederler mi ki.

kızlar merhaba. dun saat 12 de yumurta toplama islemim oldu. mustafa bey girecekti ama gelmedi kübra hanım girdi son dakika. sasırdım ama o sırada bu durumu takmadım. 27 adet yumurtam toplanmıs bu kdr beklemiyordum polikistim de yok bldiğim kadarıyla. dün 58 kg ya yakındım bugun 60 a yakın. ohss olmaktan cok korkuyorum ve gitgide sisiyor gibi geliyorum. normal mi gitgide sisimin inmesi gerekmez miydii((

Rahim filmini zaten anlaştiklari bir yerde yaptiriyorlar. Dijital çekim ve bu açidan bakınca da uyguna denk geliyor. Tahliller için de istediğiniz yerde yaptırıyorsunuz.

Transfer sonrasi neler yapıyorsunuz ben bilemedim ya yatıyorum sıkılıyorum.dün transfer oldum bugün evde ufak tefek şeyler yaptım bir sorun olmaz değilmi oturdum sizler hep yattinizmi :)

Transfer sonrasi neler yapıyorsunuz ben bilemedim ya yatıyorum sıkılıyorum.dün transfer oldum bugün evde ufak tefek şeyler yaptım bir sorun olmaz değilmi oturdum sizler hep yattinizmi :)

Bence oturma ağır bırsey kaldırmadığın sürece herşey yapabilirsin ,ben öyle yapmiıstım ,hatta 3.gun disarı çıkmıştım ,hareket et

Selam benimde dün transferım oldu çok yatmamayı tercih ediyorum arada kalkıp yürüyorum agır bişey yapmıyorum ama dışarı mecbur cıkıcam ıgnem var onu yaptırmam lazım.. Haklarımızda hayırlısı olsun inşallah canım

Transfer olan arkadaslarıma tavsiyem .buraya girip sorular sorup kafanızı karıştırmayın,kafanızı dinleyin,evde daha önce ne yapıyorsanız aynen öyle devam edin ,ağır kaldırmayın sepet gibi,bırakın yatağınız acık kalsın 15gun :) ben 1 hafta duş almamıştım,saçımıve vücudumu bir şekilde halletmiştim...hiiiçbirseyi kafaya takmayın,stres olmayın..kimseye birşey açıklamak zorunda değilsiniz,eşiniz hariç!!!! Başınıza anneniz ,kayınvalidenizde toplamayın kendi kendinize kalın 15gun :) naçizane benim fikrim Allah hepimiz için hayırlısı ne ise onu versin,sağlıkla kucağımıza almamızı nasib eder inşllh

Aynen bnm transferin de yeni oldu ben yuruse falan çıkıyorum hem kabızlığı engelliyor dizi izliuorum kitap okuyorum cokdusunup etkilenmek istemiuorm cunku

Aynen bnm transferin de yeni oldu ben yuruse falan çıkıyorum hem kabızlığı engelliyor dizi izliuorum kitap okuyorum cokdusunup etkilenmek istemiuorm cunku
Test günün ne zaman inşallah pozitif olur benim de transfer önümüzdeki ayda

Cevap verdiginiz için teşekkür ederim.arkadaslar bir sorum daha olucak benim 4. Gün transferi oldu comp sanırım adı aranızda 4. Gün embriyoşu transferi olupta hamile olan varmı bu kafama çok takıldı benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…