Hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.kizlar aradilar bgn 5 embrio da 3.gune gelebilmis yine dondurmuslar. durumlari iyi gebelige uygun dediler.artik 3.gun veya 5.gun embriosu mu kullanilacak drumla karar verilecekmis. icimden aglamak geliyor bi heyecan bi mutluluk bi korku tum duygulari yasiyorum
Sizde sağolun . hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da evlatlarımızı . Mecburen ödeyecez .çokmuş ama Ücretler Allah yardımcımız olsun. Dışardan yaptırsak rahim filmini tahlilleri kabul ederler mi ki.Sağolun iyi dilekleriniz için. Biz 2015 in tarifesi üzerinden 400 tl muayene ücreti verdik. Aynı gün istenen rahim filmine de 350 tl verdik. Tahlilleri hatırlamıyot-rum ama. Ben ameliyat da olduğum için yol masrafı falan 20 yi geçti şimdilik. Yeniden yumurta toplama yapılacak. Herhalde daha da baya gider gibi duruyor.
Rahim filmini zaten anlaştiklari bir yerde yaptiriyorlar. Dijital çekim ve bu açidan bakınca da uyguna denk geliyor. Tahliller için de istediğiniz yerde yaptırıyorsunuz.Sizde sağolun . hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da evlatlarımızı . Mecburen ödeyecez .çokmuş ama Ücretler Allah yardımcımız olsun. Dışardan yaptırsak rahim filmini tahlilleri kabul ederler mi ki.
yaa iyiymis Nisan ayinda gittigimde umarim benden de almazlar. En azindan bir hatirlatirim.Benden almadılar,bende aytun hnmın hastasıyım,en son temmuzda gitmiştim..tekrar kasımda gittıgımde almadılar
Aminnnn cnmhayirli olsun canim dualarim seninle Allahim duysun sesimizi
Transfer sonrasi neler yapıyorsunuz ben bilemedim ya yatıyorum sıkılıyorum.dün transfer oldum bugün evde ufak tefek şeyler yaptım bir sorun olmaz değilmi oturdum sizler hep yattinizmi :)
Bence oturma ağır bırsey kaldırmadığın sürece herşey yapabilirsin ,ben öyle yapmiıstım ,hatta 3.gun disarı çıkmıştım ,hareket et
Sonuç hamilesin değilmi cnmBence oturma ağır bırsey kaldırmadığın sürece herşey yapabilirsin ,ben öyle yapmiıstım ,hatta 3.gun disarı çıkmıştım ,hareket et
Selam benimde dün transferım oldu çok yatmamayı tercih ediyorum arada kalkıp yürüyorum agır bişey yapmıyorum ama dışarı mecbur cıkıcam ıgnem var onu yaptırmam lazım.. Haklarımızda hayırlısı olsun inşallah canımTransfer sonrasi neler yapıyorsunuz ben bilemedim ya yatıyorum sıkılıyorum.dün transfer oldum bugün evde ufak tefek şeyler yaptım bir sorun olmaz değilmi oturdum sizler hep yattinizmi :)
Kaç embriyo transfer edilmişti sana Can'ım?
Sonuç hamilesin değilmi cnm
Mustafa bey bana 2 embriyo vermek istemiyor, tek koyalım diyor. Senİnkiler kaçıncı gün embriyosuydu canım ?2tane cnm...inşllh senin bebişlerin tutunup sağlıkla kucağına alırsın
Mustafa bey bana 2 embriyo vermek istemiyor, tek koyalım diyor. Senİnkiler kaçıncı gün embriyosuydu canım ?
Aynen bnm transferin de yeni oldu ben yuruse falan çıkıyorum hem kabızlığı engelliyor dizi izliuorum kitap okuyorum cokdusunup etkilenmek istemiuorm cunkuSelam benimde dün transferım oldu çok yatmamayı tercih ediyorum arada kalkıp yürüyorum agır bişey yapmıyorum ama dışarı mecbur cıkıcam ıgnem var onu yaptırmam lazım.. Haklarımızda hayırlısı olsun inşallah canım
Test günün ne zaman inşallah pozitif olur benim de transfer önümüzdeki aydaAynen bnm transferin de yeni oldu ben yuruse falan çıkıyorum hem kabızlığı engelliyor dizi izliuorum kitap okuyorum cokdusunup etkilenmek istemiuorm cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?