Can'ım elbet bir çözümü vardır. Çok büyük emekler veriyoruz bu yolda , karşılığını alamadığını düşünmek insanı yıpratıyor . Anlıyorum seni ama pes etmek yok. Doktorunla konuş. Sana yol gösterecektir. İnşallah hepimiz bebişlerimizin haberini alıcağız en yakın Zamanda.Kizlar slm, 1.denememde 3aylikken kalpleri durduyum.rezv azalmasi oldugu icin havuz sistemini uygun gordu....11tane toplandi yum.abd'ye genetige gonderildi 2tanesi 5.gun embrıyosuydu ve sonucum maalesef negatıf cıktı 1ay sabırla beklemıştım 1embrıyomda 19. Ve 20.kromozomlarda artış ...dıgerınde ıse 22.kromozomda da azalma görülmüş ,transfere uygun gorulmedı (( böyle bır durum basına gelen varmı... İnsan manen,maddi yonden yıpratan bır durum Allah herkese hayırlı evlat ve dogum verır ınşllh
MerhabalarKizlar slm, 1.denememde 3aylikken kalpleri durduyum.rezv azalmasi oldugu icin havuz sistemini uygun gordu....11tane toplandi yum.abd'ye genetige gonderildi 2tanesi 5.gun embrıyosuydu ve sonucum maalesef negatıf cıktı 1ay sabırla beklemıştım 1embrıyomda 19. Ve 20.kromozomlarda artış ...dıgerınde ıse 22.kromozomda da azalma görülmüş ,transfere uygun gorulmedı (( böyle bır durum basına gelen varmı... İnsan manen,maddi yonden yıpratan bır durum Allah herkese hayırlı evlat ve dogum verır ınşllh
benimde bulantı dışında bir değişiklik yok,zorluyor 3 haftadır,bu hafta gitce yine kontrole aslında 1 ay sonra gel dedi ama uzun geldi bana 2 haftada gitmiş olucam(ilk 3 ay riskli diye bi gideyim istedim daha sık)sen nasılsınKELEBEK0908 senin durumlar nedir merak ettim ??
Ben 14 gunde olmustum canim herkesin ayni olmuyor ama telas yapma erken dahakizlar merhabalarrr herkes iyidir umarim:) ben 18 ocakta opu oldum adet olmadim hala. kac gun sonra adet oldunuz siz? bu yuzden dru aramak istemedim..olsamda transfer hazirliklarina baslasak diyorum
Güzelmiş sevindim, benim de doğum kontrol hapım bitti adet olmayı bekliyorum transfer içinbenimde bulantı dışında bir değişiklik yok,zorluyor 3 haftadır,bu hafta gitce yine kontrole aslında 1 ay sonra gel dedi ama uzun geldi bana 2 haftada gitmiş olucam(ilk 3 ay riskli diye bi gideyim istedim daha sık)sen nasılsın
Ben tam 10 gun sonra oldum. Zaten doktorum da 10 sonra olacaksin demisti. Korkma daha erken.kizlar merhabalarrr herkes iyidir umarim:) ben 18 ocakta opu oldum adet olmadim hala. kac gun sonra adet oldunuz siz? bu yuzden dru aramak istemedim..olsamda transfer hazirliklarina baslasak diyorum
Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.[/QUO
Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
Hayirli olsun arkadasim dilerim saglikli bir evlada kavuşursun,benimde tedavide 6.gunum pazartesi opu olabilir kismetse.
Hadi inşallah güzel haberlerını alalım.inşallah çok güzel olacak herşey bende transfer oldum 5. Günüm bugün sabırlı bekleyişler olsun hepımKızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
kızlar bahcecide mustafa bey ve kubra hn bana dondurulmus transferde ısrar ettiler ve 9 embriyom donduruldu ama aklıma taakıldı bu durum ne kadar saglıklı diye. sizin doktorlarınızın bu konudaki görüsü ve uygulaması nasıl?
Bu şekilde rahim opudan sonra bir adet dönemi dinlendirilmiş oluyor ve ayrica dondurulmuş embrio transferinin tutunma olasiligi artirdigi dusunuluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?