caaanımmm Allahh insallah saglıkla kucagınıza alma nasip etin. içim rahatladı darısı bana ve isteyen herkesee insallahhSahiplenmen çok normal arkadaşim bende gecen sefer yumurtalar toplandiginda transfer öncesi merkeze gidip gelirken çocuklarim burda diye mutlu oluyordum o degisik bir duygu gercekten,normalde 1 adet donemi bekleniyor,ama eger rahim kalinlasmasi olmazsa istenilen şwkilde bir sonraki adette olabiliyor...
Merhaba. benim de 24 yumurtam toplanmıştı. sizi ilk defa görüyorum grupta gerçi ben de çok eski değilim debu arada regl bekleyenler neden gecikti sizinki acaba eger 10 gun üstüne cıkarsa doktora bildirin derim gecen carsamba opu oldum pazar gunu reglim geldi ve bitmek üzere... 27 yumurtam toplandı belki de cok oldugu icin regli erken olmusumdur bilemedim.
bu arada isim karısıklıgı olay nedir transferde karıstı demeyin düşüp bayılırım kızlarr:)
canim takip ediyorum ama yazamayabiliyorum 30 yasindayim ilk denememiz olacak esimde sperm azligi ve hareketsisligi var..bu kdr cok yumurta ohss icin korkuttu ama cok sukur yasamadim. 20 tanesi dollendi 3. gune cogu ulasti ama 5. gune 9 tanesi erisebildi. 9 tane bebisim var yani. Allaha sukirler olsun bu surec biraz sikintili gecti benim icin. Tekrarino kimseler yasamaz umarim.Merhaba. benim de 24 yumurtam toplanmıştı. sizi ilk defa görüyorum grupta gerçi ben de çok eski değilim deSizin yaş kaç kaçıncı denememiz? ve kaç yumurtanız dollendi sayı çok iyiymiş maasallaaahhhhhh
benim de 10 tanesi dollendi ama 3.gün hepsi. hiçbiri 5 e ulasamadi.ne transfer?canim takip ediyorum ama yazamayabiliyorum 30 yasindayim ilk denememiz olacak esimde sperm azligi ve hareketsisligi var..bu kdr cok yumurta ohss icin korkuttu ama cok sukur yasamadim. 20 tanesi dollendi 3. gune cogu ulasti ama 5. gune 9 tanesi erisebildi. 9 tane bebisim var yani. Allaha sukirler olsun bu surec biraz sikintili gecti benim icin. Tekrarino kimseler yasamaz umarim.
Yok canım merak etme transferde hata olmaz. zaten transferden önce birçok kere adını soyadını soruyorlar.takılan bileklikte sorun vardı hemen değiştirildi zaten.bu arada regl bekleyenlezinki acaba eger 10 gun üstüne cıkarsa doktora bildirin derim gecen carsamba opu oldum pazar gunu reglim geldi ve bitmek üzere... 27 yumurtam toplandı belki de cok oldugu icin regli erken olmusumdur bilemedim.
bu arada isim karısıklıgı olay nedir transferde karıstı demeyin düşüp bayılırım kızlarr:)
canim hic uzme kendini forumlarda okudugum kadariyla 3. gunle de hamile kalan cok. donduruldu degil mi onlar?ben kahvemi sigarami bile birakmadim. iyi bir sey degil belki ama biliyordum ki kendimi kasar uzersem isler yolunda gitmeyecekti. kaldi ki opuya aglayarak girdim aglayarak ciktim narkozcu bile uzuldu halime...hakkimizda her seyin hayirlisi insallahbenim de 10 tanesi dollendi ama 3.gün hepsi. hiçbiri 5 e ulasamadi.ne transfer?
bir an korkmadim desem yalan olur. yine de dikkat etmelilermis ama o kdrcik nazar kessin diyelim canimYok canım merak etme transferde hata olmaz. zaten transferden önce birçok kere adını soyadını soruyorlar.takılan bileklikte sorun vardı hemen değiştirildi zaten.
yumurta toplama işlemi ve transfer zor oluyor mu
Bekleyınce gelmiyor canım.. Benim adetım normal takvımıme göre geldi.. Evet 2. Gün gidiyorsun veya 3. Gün ve hemen başlıyorlar.. Bende öyle oldu şimdi gün sayıyorum tahlil için..kizlar hala adet olmadim( ay bi olsam da da gitsem transfer hazirliklari icin.18 ocakta oldum opuyu. 11gun oldu ay herseyimiz heyecaan:)) yine adetin 2.gunu mu gitmemiz lazim?
kac gunun var tahlil icin?insallah iyi sonuclar alirsin canimBekleyınce gelmiyor canım.. Benim adetım normal takvımıme göre geldi.. Evet 2. Gün gidiyorsun veya 3. Gün ve hemen başlıyorlar.. Bende öyle oldu şimdi gün sayıyorum tahlil için..
6 günüm kaldı canım... İnşallah tek dileğimız bu yönde...isteyen bekleyen herkesin yüzün gülsün kacagı dolsun inşallahkac gunun var tahlil icin?insallah iyi sonuclar alirsin canim
Bende kullandım canım transferım oldu hala kullanıyorum ve ıgne vs onlar daha eklenecek 12. Kontrol sonrası hayırlısı olsun ınsallahKızlar transfer için tedaviye başladık,bana 12 gün kullanmam için Estrafem tablet verdi doktorum.12.günde kontrolüm var.sizler ne kullandınız ??
Teşekkür ederim inşallah sonucum pozitif olur. Bu dönemde dikkat etmem gereken birşey var mı ?Bende kullandım canım transferım oldu hala kullanıyorum ve ıgne vs onlar daha eklenecek 12. Kontrol sonrası hayırlısı olsun ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?