Mutlu ol pozitif ol yeter:) inşallah herşey çok güzel olcak hepımız ıcınTeşekkür ederim inşallah sonucum pozitif olur. Bu dönemde dikkat etmem gereken birşey var mı ?
İnşallah inşallahMutlu ol pozitif ol yeter:) inşallah herşey çok güzel olcak hepımız ıcın
Verilen iğne ve ilaçlar adet olmayı önlüyor.tam olarak adeti önleyen hangisi bilmiyorum...Arkadaşlar transfer sonrası bana verilen test günü adet günümden sonraya denk geliyor. Eğer tutmadıysa estrofem kullanırken adet olunuyor mu.
Evet canım 2.gün başlanıyor genelde pazar hününe denk gelirse pazartesi gel diyorlar.Hakkında hayırlısı olsun inşallah...kizlar hala adet olmadim( ay bi olsam da da gitsem transfer hazirliklari icin.18 ocakta oldum opuyu. 11gun oldu ay herseyimiz heyecaan:)) yine adetin 2.gunu mu gitmemiz lazim?
Canımbize
Verilen iğne ve ilaçlar adet olmayı önlüyor.tam olarak adeti önleyen hangisi bilmiyorum...
Climara fort bantlar ya da estrofem haplari adeti önler arkadaşim...
Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için.
Moralini bozma canım bazı arkadaşlarn dediğine göre kasık ağrıları olabiliyormuş brlki de tutunma belirtisidir Sendeki .Bu benim 2. Denemem bende de hiçbir değişikşik yok brn de bu yüzden tedirginim:) Allah kimsenin emeklrtini dualarını boşa çıkarmasınn...Kızlar bugün 5. Günüm. Dünden beri kasıklarımda adet Ağrısı var. Moralim bozuluyor adet olucam diye( hamile olan arkadaşlar sizde hiç kasık Ağrı'sı oldu mu?
Amin canım, inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Sen transferin kaçıncı günündesin?Moralini bozma canım bazı arkadaşlarn dediğine göre kasık ağrıları olabiliyormuş brlki de tutunma belirtisidir Sendeki .Bu benim 2. Denemem bende de hiçbir değişikşik yok brn de bu yüzden tedirginim:) Allah kimsenin emeklrtini dualarını boşa çıkarmasınn...
İnşallah güzel haberler verirsin bize. Salı gününe denk geliyor test günün. Bahçecide mi yaptıracaksın testi.Aminnn.benim 11. Gün canım.test günü 13. Gun hayırlısı...
Amin inşallah canım.Hayır canım istanbulda oturmuyoruz. Burda özel bir hastanede yaptıracagım, aslında test günüm carsamba ama ben salı yaptıracagım
Allahım tüm isteyenlerle birlikte benim de yüzümü güldürür inşallah...Yarın güzel haberlerini bekliyorum canım.
10-14 gün arası opu olsan kaçıncı gün embriyosu konulacağına göre değişir mesela 3.günsen opudan sonra 3.gün transfer,,5.günse opudan 5 gün sonra transfer gibi,,,tabi bu taze siklus için geçerli eğer dondurulmuş konulaacaksa da diğer adetinden 20-25 gün sonra gibi olur,,,yani taze mi dondurulmuş mu onu biliyorsan aşağı yukarı kesin olmamakla beraber hesap yapablirsin,,,kizlar yarin adetimin 2.gunu ilaclari kullanmaya baslicam transfer icin. tahminen kac gun sonra transfer yapiliyor??ona gore iznimi ayarlayacagimm
o zaman adetinle ilaca başalrsın ilaçtan 20-25 gün sonra yaparlar transferini canım,,,bu sürede rahim duvarının kalınlığı ile alakalı ...ben ocakta opu oldum uzerine adet gorunce gel dediler donsurulmus olucak yanii taze degil
saol canim:)o zaman adetinle ilaca başalrsın ilaçtan 20-25 gün sonra yaparlar transferini canım,,,bu sürede rahim duvarının kalınlığı ile alakalı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?