Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kizlar hala adet olmadim( ay bi olsam da da gitsem transfer hazirliklari icin.18 ocakta oldum opuyu. 11gun oldu ay herseyimiz heyecaan:)) yine adetin 2.gunu mu gitmemiz lazim?
Evet canım 2.gün başlanıyor genelde pazar hününe denk gelirse pazartesi gel diyorlar.Hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Kızlar selam,hamile olanlara bir sorum olacaktı,2 li test yerine bana doktorum harmony nıfty önerdi,onu yaptırmaya karar verdim 12.haftamda,sizin dr.lar önerdimi. bunu

Kızlar bugün 5. Günüm. Dünden beri kasıklarımda adet Ağrısı var. Moralim bozuluyor adet olucam diye ( hamile olan arkadaşlar sizde hiç kasık Ağrı'sı oldu mu?

Kızlar bugün 5. Günüm. Dünden beri kasıklarımda adet Ağrısı var. Moralim bozuluyor adet olucam diye ( hamile olan arkadaşlar sizde hiç kasık Ağrı'sı oldu mu?
Moralini bozma canım bazı arkadaşlarn dediğine göre kasık ağrıları olabiliyormuş brlki de tutunma belirtisidir Sendeki .Bu benim 2. Denemem bende de hiçbir değişikşik yok brn de bu yüzden tedirginim:) Allah kimsenin emeklrtini dualarını boşa çıkarmasınn...

Amin canım, inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. Sen transferin kaçıncı günündesin?

Amin inşallah canım.Hayır canım istanbulda oturmuyoruz. Burda özel bir hastanede yaptıracagım, aslında test günüm carsamba ama ben salı yaptıracagım

kizlar yarin adetimin 2.gunu ilaclari kullanmaya baslicam transfer icin. tahminen kac gun sonra transfer yapiliyor??ona gore iznimi ayarlayacagimm

kizlar yarin adetimin 2.gunu ilaclari kullanmaya baslicam transfer icin. tahminen kac gun sonra transfer yapiliyor??ona gore iznimi ayarlayacagimm
10-14 gün arası opu olsan kaçıncı gün embriyosu konulacağına göre değişir mesela 3.günsen opudan sonra 3.gün transfer,,5.günse opudan 5 gün sonra transfer gibi,,,tabi bu taze siklus için geçerli eğer dondurulmuş konulaacaksa da diğer adetinden 20-25 gün sonra gibi olur,,,yani taze mi dondurulmuş mu onu biliyorsan aşağı yukarı kesin olmamakla beraber hesap yapablirsin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…