Benim de transfer olacak hazırlıktayım ,ben opu dan sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım ,adet olduktan sonra gittim güvenç beye başlıyoruz dedi ve Estrafem verdi ayın 9 unda kontrolüm var çok heyecanlıyım,umarım Dileklerimiz gerçekleşir ve Bebek sahibi oluruzkizlar yarin adetimin 2.gunu ilaclari kullanmaya baslicam transfer icin. tahminen kac gun sonra transfer yapiliyor??ona gore iznimi ayarlayacagimm
Canım benim 14.Gün olmuştu rahim kalınlığına göre konuluyor ama genelde 17. Gün oluyor dedi hemşire adeti 1 diye hesapla öyle hesap yapben ocakta opu oldum uzerine adet gorunce gel dediler donsurulmus olucak yanii taze degil
hadi insallah hayirli sonuclarimiz olur:) coook heyecanliyim cookBenim de transfer olacak hazırlıktayım ,ben opu dan sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım ,adet olduktan sonra gittim güvenç beye başlıyoruz dedi ve Estrafem verdi ayın 9 unda kontrolüm var çok heyecanlıyım,umarım Dileklerimiz gerçekleşir ve Bebek sahibi oluruz
sana neden dogum kontrol hapi kullan dedi cnm? bn muayene oldum yumurtalar biraz kistik bi yapiya dönmüs, ne yapacagimiza kan tahliline göre karar verelim dedi. ayy ne hazirlamistim kendimi bu ay transfer icin. neyse sonu hayirli olsun 1 ay daha dayanirim..Benim de transfer olacak hazırlıktayım ,ben opu dan sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım ,adet olduktan sonra gittim güvenç beye başlıyoruz dedi ve Estrafem verdi ayın 9 unda kontrolüm var çok heyecanlıyım,umarım Dileklerimiz gerçekleşir ve Bebek sahibi oluruz
Kasık ağrım çok fazla yani ara ara vuruyor onun harici bıraz koku hassasıyetım var... Insallah yarin ilk senden güzel haberler alırız.. Kişiden kişiye degısıyormus belirti ağrı kanama vs...Benim yarın test günün ama korkuyorum cok senin ne gibi belirtilerin var kadakal
Haydi bahtın şansın açık olsun inşallah dualarım seninle güzel haberini bekliyorum...Inşaalah yarın için bana dua edin benimde kasık ağrım var ama göğüslerim de tık yok normal birde benim 4. Gün embriyoşu bakalım inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize çok zor bir süreç bu Rabbim acisin halimize
İnşaallah cnm benim yaHaydi bahtın şansın açık olsun inşallah dualarım seninle güzel haberini bekliyorum...
Benim opu öncesi işlemde kist olmuştu ve aspire etmişti güvenç bey,sonraki ay doğum kontrol hapı kullandım sonrası ilaç kullanıp yumurta toplama işlemi yapıldı dolayısı ile kist olmasın diye verdi bu ay da gayet güzel dedi bakalım inşallah böyle devam eder.ne tahlili verdi sana güvenç bey ??sana neden dogum kontrol hapi kullan dedi cnm? bn muayene oldum yumurtalar biraz kistik bi yapiya dönmüs, ne yapacagimiza kan tahliline göre karar verelim dedi. ayy ne hazirlamistim kendimi bu ay transfer icin. neyse sonu hayirli olsun 1 ay daha dayanirim..
Peşpeşe olucaz sanırım benim de estrofeme başlayalı 5 gün oldu , umarım karşılaşırız klinikte,hayırlısı ile herşey yolunda olacak inşallahhormonlarima baktilar,e2 tahlili saniyorum. hersey normal dediler ve transfer icin estrofeme basladim bn de bugun. beklemek ister misin gibi biseyler sorar gibi oldu sonra vazgecti drum benim ne panik stresli bi tip oldugumu anladi:))
M mintyesil canlarim benim de geçen ay kist oluşma ihitmaliylr doğum kontrol hapı vermişti bugün son. adet olmayı bekliyorum.Peşpeşe olucaz sanırım benim de estrofeme başlayalı 5 gün oldu , umarım karşılaşırız klinikte,hayırlısı ile herşey yolunda olacak inşallah
İlaç bittikten 5.gün oldum ben gecikme olmadı Zamanında oldum . Senin için de hayırlısı olur umarım ..
teşekkür ederim.... hepimiz için hayırlı olsun inşallah..İlaç bittikten 5.gün oldum ben gecikme olmadı Zamanında oldum . Senin için de hayırlısı olur umarım ..
Ay Inşallahfatoceren8888 ben dogum konrtol hapi kullanip sureci uzatmak istemedim zaten guvenc bey de bnm icin cok gerekli olsa karari bana birakmazdi sanirim..kismet ilk denemem boyle olsun,bakariz sonram insallah ilk ve son denemem olur minik mercimegim bana tutunur sagliklaa
Bildiğim kadarıyla kalp atışını duyduktan sonraki işlemler ücretli ..kızlar bişey sorucam;
hamile kalırsak ilk muayene yani kese görmek için filan ücretli mi, pakete dahil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?