Hayırlı olsun cnm inşaallah hayırlısıyla hepimizin olur benimde yarın transferden sonra 7. Günüm korkularim var ama ümidim de bazen ümitsizliğe kapılıyorum bazen olucak diyorum Allahım ne zor bir süreçKızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
öyle dediler canım. şimdi de sıcagı sıcagına koydursamıydım kimyasallarla hiç muhattap olmasalarmıydı diye düşünmekteyim. biraz komik geliyor olabilr kulaga ama embriyo da olsa bebeklerim sahiplenmesine girdim:)) bir de dondurulduktan snra 1 veya 3 regl donemi beklemenin de bir farkı olmaz o zaman değil mi
Can'ım merak etme dondurulmuş da başarı oranı daha yüksek benim de dondurulmuş 5 . Gün transferi ve hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim darısı da sana inşallahkızlar bahcecide mustafa bey ve kubra hn bana dondurulmus transferde ısrar ettiler ve 9 embriyom donduruldu ama aklıma taakıldı bu durum ne kadar saglıklı diye. sizin doktorlarınızın bu konudaki görüsü ve uygulaması nasıl?
Çok saol canım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Nasıl geçiyor günlerin? Sana kaç embriyo transfer edilmişti.Hadi inşallah güzel haberlerını alalım.inşallah çok güzel olacak herşey bende transfer oldum 5. Günüm bugün sabırlı bekleyişler olsun hepım
Çok saol canım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız .Hayırlı olsun cnm inşaallah hayırlısıyla hepimizin olur benimde yarın transferden sonra 7. Günüm korkularim var ama ümidim de bazen ümitsizliğe kapılıyorum bazen olucak diyorum Allahım ne zor bir süreç
Cnm tedavin Hayırli olsun evt önce muayene oluyorsun bazı vitaminler veriyor sonra adetin le tedavi başlıyor.10 gibi bir süreç buda opuya kadar 5 defa falan yumurta büyütme işlemi için kontrollerin oluyor yumurtan toplandıktan sonra da 10 gün sonra tahmini adet oluyorsun donmus embriyo transferi için adetin le birlikte hazırlıklar başlıyor oda tahmini 20 gibi bir süreçte transfer oluyorsun donmus embriyon çözülüp.sonrada benim gibi beklemeye başlıyorsun benim 7. Günüm transferden sonra bu aşama çok gergin ve sinirlerini zorlayan sabırlı olman gereken bir süreç ben çok korkuyorum ya olmadiysa diye inşaallah Rabbim hayırlısıyla sanada nasip ederherkese iyi aksamlar ben aranıza yeni katılıyorum nisan ayı için mustafa beyden randevu aldım 30 yasındayım esimin sperm hareketi yavaş ve sayısı az aranızda bu problemleri yasayıp bebek sahibi olan var mı. elimde rahim filmim mevcut tekrar isteniyor mu. tedavi süresi uzun mu ben 15 20 günde biter diye duşundum ama okuduğum yorumlarda bir kaç ay sonra transfer yapılmış sanırım. anlayacağınız kafam da deli sorularallah herkese hayırlısını versin inş
herkese iyi aksamlar ben aranıza yeni katılıyorum nisan ayı için mustafa beyden randevu aldım 30 yasındayım esimin sperm hareketi yavaş ve sayısı az aranızda bu problemleri yasayıp bebek sahibi olan var mı. elimde rahim filmim mevcut tekrar isteniyor mu. tedavi süresi uzun mu ben 15 20 günde biter diye duşundum ama okuduğum yorumlarda bir kaç ay sonra transfer yapılmış sanırım. anlayacağınız kafam da deli sorularallah herkese hayırlısını versin inş
Elif senin transferin oldumu
Merhaba ben de erbil yağmurun hastasıyım sanırım aynı gün transferimiz gerçekleşmiş.20 ocakta 2 tane ve sadece 2 günlük donmuş embriyolarmız transfer edildi.bu ikinci denememiz. 3 şubat tahlil günüm.ilk denememde çok umutluydum 5. Gün transferi olmuştu, ama malesef tutmadı.bunda karışık duygular içerisindeyim.çok da umutlanmıyorum aslında.Hakkımızda hayırlısı.yine de Allahtan umut kesilmez...Elif cnm benimde 7. Gügerçekleşmiş.sfer olali erbil yağmur doktorum benim de ilk denemem 4. Gün transferi yapıldı comp embriyom ama ne bileyim çok gerginim korkuyorum ya olmazsa diye duygularim alt üst olmuş şekilde bir ağlıyorum bir eşime sinir oluyorum bilmiyorum ne düşünsem bana dua et cnm
daisy09 ve mrlmstf ins bebikleriniz hayırlısıyla tutar ve bizlere de umud olursunuz özel olmazsa sizin sorununuz neydiElif cnm benimde 7. Günüm bugün transfer olali erbil yağmur doktorum benim de ilk denemem 4. Gün transferi yapıldı comp embriyom ama ne bileyim çok gerginim korkuyorum ya olmazsa diye duygularim alt üst olmuş şekilde bir ağlıyorum bir eşime sinir oluyorum bilmiyorum ne düşünsem bana dua et cnm
henüz bir sorunum yok gibi ama olmadı 2.5 yil oldu evleneli benim minik bir polip var 0.5 ml ama.alınmadı bile sanırım yumurtalıklarim tembeldaisy09 ve mrlmstf ins bebikleriniz hayırlısıyla tutar ve bizlere de umud olursunuz özel olmazsa sizin sorununuz neydi
Daisy cnm saat besbucuk gibi oldu benim transferdde 20 ocak çarşamba sen kaç gibi ordaydin senin ikinci gün embriyoşu neden benimde 4. Gün transferi olması kafamda soru işareti bıraktı erbil bey gayet iyi dedi ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?