Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar merhaba
Bugün transferim oldu. Dua edin benim için. Allah hepimizi en kısa zamanda evlatlarımıza kavuştursun.
Hayırlı olsun cnm inşaallah hayırlısıyla hepimizin olur benimde yarın transferden sonra 7. Günüm korkularim var ama ümidim de bazen ümitsizliğe kapılıyorum bazen olucak diyorum Allahım ne zor bir süreç

Sahiplenmen çok normal arkadaşim bende gecen sefer yumurtalar toplandiginda transfer öncesi merkeze gidip gelirken çocuklarim burda diye mutlu oluyordum o degisik bir duygu gercekten,normalde 1 adet donemi bekleniyor,ama eger rahim kalinlasmasi olmazsa istenilen şwkilde bir sonraki adette olabiliyor...

Can'ım merak etme dondurulmuş da başarı oranı daha yüksek benim de dondurulmuş 5 . Gün transferi ve hamileyim darısı tüm isteyenlere inşallah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim darısı da sana inşallah

Hadi inşallah güzel haberlerını alalım.inşallah çok güzel olacak herşey bende transfer oldum 5. Günüm bugün sabırlı bekleyişler olsun hepım
Çok saol canım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız. Nasıl geçiyor günlerin? Sana kaç embriyo transfer edilmişti.

Çok saol canım, inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız .

herkese iyi aksamlar ben aranıza yeni katılıyorum nisan ayı için mustafa beyden randevu aldım 30 yasındayım esimin sperm hareketi yavaş ve sayısı az aranızda bu problemleri yasayıp bebek sahibi olan var mı. elimde rahim filmim mevcut tekrar isteniyor mu. tedavi süresi uzun mu ben 15 20 günde biter diye duşundum ama okuduğum yorumlarda bir kaç ay sonra transfer yapılmış sanırım. anlayacağınız kafam da deli sorular allah herkese hayırlısını versin inş

Cnm tedavin Hayırli olsun evt önce muayene oluyorsun bazı vitaminler veriyor sonra adetin le tedavi başlıyor.10 gibi bir süreç buda opuya kadar 5 defa falan yumurta büyütme işlemi için kontrollerin oluyor yumurtan toplandıktan sonra da 10 gün sonra tahmini adet oluyorsun donmus embriyo transferi için adetin le birlikte hazırlıklar başlıyor oda tahmini 20 gibi bir süreçte transfer oluyorsun donmus embriyon çözülüp.sonrada benim gibi beklemeye başlıyorsun benim 7. Günüm transferden sonra bu aşama çok gergin ve sinirlerini zorlayan sabırlı olman gereken bir süreç ben çok korkuyorum ya olmadiysa diye inşaallah Rabbim hayırlısıyla sanada nasip eder

Hayirli olsun,yumurta toplama işlemi ortalama 10_14 gun arasi oluyor ama evet transfer bir sonraki ayda yapiliyor,embriyolar 5.gune kadar yasatilip donduruluyor(blast embriyo),dondurulmus em riyo transferinde basari şansini yuksek oldugu soyleniyor,bizde sorun yok sadece 41 yasindayim ve yaş deniyor,rahim filminiz varsa ve yakin tarihliyse tekrar istemezler,diger isteyecekleri testler olursa disarda yaptirabilirsiniz hakkinizda hakkimizda hayirlisi...

Elif senin transferin oldumu

Yok olmadi,henuz ignelere devam ediyorum muhtemeln pazartesi yumurtalar toplancak ondan sonra genetige gidicek bizimkiler çunku bisey bulunamiyor sonrasinda saglikli embriyo donerse genetik arastirmadan sonrasinda transfer olcak benim bu 4.denemem bahçecide 2.,sormak istediklerini çekinmeden yaz herkes bildigi kadarini paylaşir zaten,arkadaşim birde çok sıkıntı yapma,doktor ve hemşireler yönlendiriyorlar seni zaten...

mrlmstf ve elifdemirelif teşekkür ederim zaten adetime yakın bir tarihte gelmeyi düşünüyorum adetle beraber tedaviye başlarlar anladiğim kadarıyla. mrlmtfa üzülme korkma ins allah isteyen herkese nasip eder sadece sabır.

Elif cnm benimde 7. Günüm bugün transfer olali erbil yağmur doktorum benim de ilk denemem 4. Gün transferi yapıldı comp embriyom ama ne bileyim çok gerginim korkuyorum ya olmazsa diye duygularim alt üst olmuş şekilde bir ağlıyorum bir eşime sinir oluyorum bilmiyorum ne düşünsem bana dua et cnm

Merhaba ben de erbil yağmurun hastasıyım sanırım aynı gün transferimiz gerçekleşmiş.20 ocakta 2 tane ve sadece 2 günlük donmuş embriyolarmız transfer edildi.bu ikinci denememiz. 3 şubat tahlil günüm.ilk denememde çok umutluydum 5. Gün transferi olmuştu, ama malesef tutmadı.bunda karışık duygular içerisindeyim.çok da umutlanmıyorum aslında.Hakkımızda hayırlısı.yine de Allahtan umut kesilmez...

Daisy cnm saat besbucuk gibi oldu benim transferdde 20 ocak çarşamba sen kaç gibi ordaydin senin ikinci gün embriyoşu neden benimde 4. Gün transferi olması kafamda soru işareti bıraktı erbil bey gayet iyi dedi ama bilemiyorum

daisy09 ve mrlmstf ins bebikleriniz hayırlısıyla tutar ve bizlere de umud olursunuz özel olmazsa sizin sorununuz neydi

Benim
daisy09 ve mrlmstf ins bebikleriniz hayırlısıyla tutar ve bizlere de umud olursunuz özel olmazsa sizin sorununuz neydi
henüz bir sorunum yok gibi ama olmadı 2.5 yil oldu evleneli benim minik bir polip var 0.5 ml ama.alınmadı bile sanırım yumurtalıklarim tembel

Canım bizim transfer de 16.30 da oldu.hatta 16 demişlerdi ama bekledik baya. Canım bizim durum malesef azospermi. Eşim mikrotese olmuştu ilkinde tutmayınca bu 2. Denememiz mevcut donmuş spermlerle oldu, 16 yumurtam olmadsına rağmen sadece 2 embriyomuz oluştu, durum kritik olunca (başka donmuş spermimiz kalmadı) embriyoları çok bekletemediler onlardan da olmayalım diye...ilkinde dokktorum faklıydı ve şimdi çok büyük hata yaptığını düşünüyoruz o garanti olsun diye 5. Gün embriyosu transferi olsun diye eldeki 8 embriyodan 6sını telef etti donduracak embriyo bile kalmafı elimizde..Erbil bey yapabileceğinin en iyisini yaptı.Gerisi Allahtan...İnşallah bu sefer nasip olur da yavrularmıza kavuşuruz yoksa herşey tamamen sil baştan...
Embriyoların jaçıncı gün olacağını hastaların durumu da belirliyor anlayacağın. Allahım yüzlerimizi güldürür inşalllah.
Zenkacığım teşekkür ederim amin inşalllah tutar...Gerçekten çok zor bir süreçteyiz...Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşalla

Daisy amin cnm ya belkide karşılaştık orda ben kapalı birisydim miyon tipli hatta isim karışıklıgi oldu içerde belki duymuşsundur inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize çok zor bir süreç

[QUOTE="mrlmstf, post: 44878664,]Daisy amin cnm ya belkide karşılaştık orda ben kapalı birisydim miyon tipli hatta isim karışıklıgi oldu içerde belki duymuşsundur inşaallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin hepimize çok zor bir süreç[/QUOTE]
Evet canım aynı zamanlarda ordaymışız.Ben sizi görmedim canım o arada transfere gitmiştim.eşim beklerken o olayı duymuş bsna söylemişti.hatta bileğime falan bakmıştı ismime:) aksilik olmuş size de ya çok şaşırdım duyunca transferde hata olmazdı sonuçta kaç kere doruyorlar ad soyad ama yine de ne bileyim olmaması gerekirdi.sizin problem neydi.
Bu arada senin tahlil ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…