Ucretli canim.pakede dahil degilkızlar bişey sorucam;
hamile kalırsak ilk muayene yani kese görmek için filan ücretli mi, pakete dahil mi?
kızlar bişey sorucam;
hamile kalırsak ilk muayene yani kese görmek için filan ücretli mi, pakete dahil mi?[/QUOTE
KELEBEK0908 bu duruma açıklık getirebilir misin ??
Bildiğim kadarıyla kalp atışını duyduktan sonraki işlemler ücretli ..
Ucretli canim.pakede dahil degil
Merhabalar sizin doktorunuz kimdi benimki mustafa bahçeci bide bilginiz varmı şu an muayne ücreti ne kadar acabaG goxall ,Nil8685 Ben klinikte kan verdim pozitif aldım o gün ücret ödemedim,dr 10 gün sonra çağırdı kalp atışı için gittiğimde 325 tl muayne parası ödedim,artık tüp bebek paketi bitmiş oluyor,bir muayne ücreti ödeniyor ondan sonra 21 gün kontrol süren var bu süre içinde gidilirse ücret ödenmiyor ama 21 günü geçince yine muayne ücreti ödeniyor.
Benim doktorum halen Güvenç Karlıkaya,ama Mustafa beyin muayne ücreti biraz daha fazla diye biliyorum.Merhabalar sizin doktorunuz kimdi benimki mustafa bahçeci bide bilginiz varmı şu an muayne ücreti ne kadar acaba
Amustafa bahçecinin muayne ücreti 450 tl denildi bize telefonda. nisan için randevu almıştık fakat kararımıız değiştirdik internetten kaan Aydos adlı bir ürolog bulduk 5 mayısa randevu aldık 3aylık bir tedavi uygulayacağım dedi tüp bebek dahi yapsanız sağlıklı spermle şansınız artar dedi ileri hız ,sayı ve morfoloji sorunu var. umarım doğru karar vermişizdir hayırlısı olur inş
Aslında bizde kaan aydosa gittik bu ay bizede üç ay dedi şimdi kararsızlığım şu eşimin tedavisi sürerken donmuşlarımı denesemmi yoksa beklesemmi siz olsanız ne yapardınız kafam karışık vallamustafa bahçecinin muayne ücreti 450 tl denildi bize telefonda. nisan için randevu almıştık fakat kararımıız değiştirdik internetten kaan Aydos adlı bir ürolog bulduk 5 mayısa randevu aldık 3aylık bir tedavi uygulayacağım dedi tüp bebek dahi yapsanız sağlıklı spermle şansınız artar dedi ileri hız ,sayı ve morfoloji sorunu var. umarım doğru karar vermişizdir hayırlısı olur inş
allah bebisini sana bagislasin cnm, saglikla huzurla kucagini almayi nasip etsin.bozma moralini dua et biz ne kadar cirpinsak da Allah'im ne derse o oluyor..pozitif oll kalbini karartma:)Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
benimde kafam çok karışıktı eşim böyle daha mantıklı buldu. maddi durumunuz varsa ve yaşınız ileriyse ben olsam denerdim yok daha gençseniz tedavi sonuclanınca deneyim derim naçizane fikrim allah ne taraf hayırlıysa o tarafa çevirsinA
Aslında bizde kaan aydosa gittik bu ay bizede üç ay dedi şimdi kararsızlığım şu eşimin tedavisi sürerken donmuşlarımı denesemmi yoksa beklesemmi siz olsanız ne yapardınız kafam karışık valla
Amin canım ya insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben 29 yaşındayım bakalım hakkımızda hangisi hayırlısı ise Rabbim onu çıkarsın karşımızabenimde kafam çok karışıktı eşim böyle daha mantıklı buldu. maddi durumunuz varsa ve yaşınız ileriyse ben olsam denerdim yok daha gençseniz tedavi sonuclanınca deneyim derim naçizane fikrim allah ne taraf hayırlıysa o tarafa çevirsin
amin ins.daha gençsiniz bence acele etmeyin sizin sorun neydi tam olarakAmin canım ya insallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben 29 yaşındayım bakalım hakkımızda hangisi hayırlısı ise Rabbim onu çıkarsın karşımıza
Bizim sayı düşük sperm dna hasar oranı%58 çıktı birde eşimin hormon tahlili biraz düşük çıktı üç tüp bebek denedik tutunma dı bu sefer kaan beyi duyduk oraya gittik vitamin iğne tedavisi verdi eşime kaan hoca olmazsa gene tüp denicez dedi önce spermleri düzelticek galiba inanır mısın donmuş emriyolarimı 5 gün embriyosu olduğu halde korkuyorum denemeye çok yıprandıkamin ins.daha gençsiniz bence acele etmeyin sizin sorun neydi tam olarak
Ayyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun
gözün aydin canim saglikla kucagina al insallah. ne güzel bizlere umut oluyosun:) ee anlat bakalim kacinci deneme doktotun kimdi:)bi basari hikayesi dinleyelimAyyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun
Gözünaydın,Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahAyyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun
benim ilac protokolumde igne yok zaten tutunma sonrasi jel var. igne verselerdi konusucaktim bn de bicok klinikte artik jel kullaniliyorcaaanımmm gozun aydııınnn coook sevindim Allah saglıkla kucagınıza almak nasip etsinnn...
kızlar bir sey merak ediyorum bu tutunmada progeston muydu ismini tam hatırlayamadım da 2.5 ay iğne vurmak yerine jel istesek ??? bir de bagısıklıgı dusurdugu söyleniyor bu iğnenin iste bacaklarım tutmadı fln yazanlar var yasanıyormu bu tip durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?