Çok ćok güzel bir haber hayırlı olsun inşallah bizde pozitif sonuç alırızAyyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun
benim ilac protokolumde igne yok zaten tutunma sonrasi jel var. igne verselerdi konusucaktim bn de bicok klinikte artik jel kullaniliyor
Canım bende donmuş embriyolarım için başlamak istiyorum bu sefer bende iģne isticem ek olarak bence iğne daha etkili oluyor jel zaten verirler gene sanacanım bahceccidemisin sen de? bana hemsire iğne dedi ama istemiyorum ben iğneyi. bazı yerlerde de iğnenin daha etkili oldugu belirtilmiş. ben de jel istiyorum dersem ve tutmazsa cok üzülürüm
Canım cok geçmiş olsun bebek iyi olsun da...Kızlar dün kanamam oldu 11.haftamda,Bebek iyi çok şükür ama 5 gün istirahat verdi dr.evde yatıyorum,izin aldım pazartesiye kadar.dua edin lütfen bu kadarla geçmiş olsun.
ben guvenc beyin hastasiyim ilk denemem.transfer asamasindayim bana ilaclarimi soylediler sonrasi icin igne yok.bn jel ve ignenin cok farkedecegini dusunmuyorum ilaclar gelistikce anne adayi icin en zahmetsiz ve acisiz yontemler seciliyo.Doktoruna sor mutlaka,senin drun kim?canım bahceccidemisin sen de? bana hemsire iğne dedi ama istemiyorum ben iğneyi. bazı yerlerde de iğnenin daha etkili oldugu belirtilmiş. ben de jel istiyorum dersem ve tutmazsa cok üzülürüm
Teşekkür ederim,klinikten rapor veriyorlar ama SSK için geçerli olmuyor,kanamanın sebebi belirsiz,genelde olur Dedi Güvenç bey,dikkat et Dedi,pazartesi Görcek Güvenç bey beni,o gün kendisi yoktu müstecep bey muayne etti.Canım cok geçmiş olsun bebek iyi olsun da...klinikten rapor veriyorlar mi bari böyle bi durumda? Bu arada kanamanın sebebi neymis
ben guvenc beyin hastasiyim ilk denemem.transfer asamasindayim bana ilaclarimi soylediler sonrasi icin igne yok.bn jel ve ignenin cok farkedecegini dusunmuyorum ilaclar gelistikce anne adayi icin en zahmetsiz ve acisiz yontemler seciliyo.Doktoruna sor mutlaka,senin drun kim?
Teşekkür ederim,klinikten rapor veriyorlar ama SSK için geçerli olmuyor,kanamanın sebebi belirsiz,genelde olur Dedi Güvenç bey,dikkat et Dedi,pazartesi Görcek Güvenç bey beni,o gün kendisi yoktu müstecep bey muayne etti.[/Q
dikkat et kendine güzel anne ayakların altına yastık koy öyle yat dinlen canım.. Allahın izniyle bebişine bişey olmıycak inş canım..
.[/QTeşekkür ederim,klinikten rapor veriyorlar ama SSK için geçerli olmuyor,kanamanın sebebi belirsiz,genelde olur Dedi Güvenç bey,dikkat et Dedi,pazartesi Görcek Güvenç bey beni,o gün kendisi yoktu müstecep bey muayne etti.
Gözünaydın Canım inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz,darısı bizlerin başına inşallah ,herkes dualarını eksik etmesin lütfen..Ayyyyyy şükürler olsun bugün kan testi yaptık sonuç pozitif cıktı allahım cok mutluyum uzun zamandır bu anı bekliyorduk allah bshceciden razı olsun
Can'ım benim sağol,evet ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum.pazartesi kontrolüm var inşallah yolundadır herşey.sen naptın.[/Q
dikkat et kendine güzel anne ayakların altına yastık koy öyle yat dinlen canım.. Allahın izniyle bebişine bişey olmıycak inş canım..
Slm canim nasilsin kontrolun nasl gectiCan'ım benim sağol,evet ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum.pazartesi kontrolüm var inşallah yolundadır herşey.sen naptın
canım metrobüsle mecidiyeköyde in taksiyle 7-8 tl tutuyo ama yürünür mü dersen yürünmez çok dik yollar...taksiye de acıbadem fulya hastanesine gidicem dersen tam karşısı bahçeci ,,bazı taksiciler bahçeciyi bilmiyo çünkü,,,acıbademle karşılıklı..Kızlar Fulya hastanesinin yakınından metro veya metrobüs geçiyor mu? İstanbulu çok fazla bilmiyorum, bilenler yardımcı olabililer mi acaba?
çok teşekkür ederim canım, taksilik mesafe çok uzun olmadıkça, taksiye binmek mantıklı, bu mesafeyi öğrendiğim çok iyi oldu. Verdiğin bilgiler içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun sağolasın. Önceki tedavimdeki hastaneden akrabama metrobüsle gitmiştim, yolları az çok öğrenmiştim , burasınında metrobüsle gidebiliyor olması çok iyi..canım metrobüsle mecidiyeköyde in taksiyle 7-8 tl tutuyo ama yürünür mü dersen yürünmez çok dik yollar...taksiye de acıbadem fulya hastanesine gidicem dersen tam karşısı bahçeci ,,bazı taksiciler bahçeciyi bilmiyo çünkü,,,acıbademle karşılıklı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?