canım kontrole gittinmi inş herşey yolundadır merak ettim..Can'ım benim sağol,evet ayaklarımı yüksekte tutmaya çalışıyorum.pazartesi kontrolüm var inşallah yolundadır herşey.sen naptın
ççok şükür canım çoook sevindim cinsiyet belli oldumu canım bu sene erkek senesi hamişlerin hepsi erkek bebişleri olucak inş senin kızın olsun en önemlisi sağlıklı olsun canım..F feriha42 ,gulneva77 kızlar öncelikle teşekkürler ,kontrolüm çok şükür iyi geçti bebeğim gayet iyiymiş,görünen bir sorun yok Dedi doktorum,kanamayı sordum ,o gün olup bitti çok şükür ama 5 gün yattım evde,bugün işe döndüm.boşver geçti bitti Bebek gayet iyi görünüyor Dedi ki benim doktorum öyle güllük gülistanlık değildir normalde ,net ve dobradır,bilen bilir;-)onun söylemesi rahatlattı beni.kanama alanı yok Dedi,plesanta vs.herşey normalmiş sadece o günden sonra kasık Ağrı'm var biraz söyleyince Progestan hap verdi ağızdan sabah akşam içiçem.birde harmony test yaptırcam ,ense kalınlığı iyi Dedi şükür,inşallah bşdaha olmaz 12. Haftaya girdim şükür.
çok şükür canim allah sana bagislasin bebisini,cok sevindim:)F feriha42 ,gulneva77 kızlar öncelikle teşekkürler ,kontrolüm çok şükür iyi geçti bebeğim gayet iyiymiş,görünen bir sorun yok Dedi doktorum,kanamayı sordum ,o gün olup bitti çok şükür ama 5 gün yattım evde,bugün işe döndüm.boşver geçti bitti Bebek gayet iyi görünüyor Dedi ki benim doktorum öyle güllük gülistanlık değildir normalde ,net ve dobradır,bilen bilir;-)onun söylemesi rahatlattı beni.kanama alanı yok Dedi,plesanta vs.herşey normalmiş sadece o günden sonra kasık Ağrı'm var biraz söyleyince Progestan hap verdi ağızdan sabah akşam içiçem.birde harmony test yaptırcam ,ense kalınlığı iyi Dedi şükür,inşallah bşdaha olmaz 12. Haftaya girdim şükür.
Selam elifdemirelif ben de mart ayinda tedaviye basliyacam ve yasim Kirk nisan ayinda 41 olucak.Acaba ne kadar sansimiz var ve Sana pgt onerdiler mi.Fiyati ne kadar doktorun kim?Mustafa Hoca takip ediyormu kontrolleri yoksa baska dr mu bakiyor.Yurt disindan geliyorum bana biraz bilgi verir misiniz lutfen.Tesekkurler simdidenHayirli olsun,yumurta toplama işlemi ortalama 10_14 gun arasi oluyor ama evet transfer bir sonraki ayda yapiliyor,embriyolar 5.gune kadar yasatilip donduruluyor(blast embriyo),dondurulmus em riyo transferinde basari şansini yuksek oldugu soyleniyor,bizde sorun yok sadece 41 yasindayim ve yaş deniyor,rahim filminiz varsa ve yakin tarihliyse tekrar istemezler,diger isteyecekleri testler olursa disarda yaptirabilirsiniz hakkinizda hakkimizda hayirlisi...
Yok cinsiyet söylemedi güvenç bey daha, sağlıkla gelsin inşallahççok şükür canım çoook sevindim cinsiyet belli oldumu canım bu sene erkek senesi hamişlerin hepsi erkek bebişleri olucak inş senin kızın olsun en önemlisi sağlıklı olsun canım..
Selam elifdemirelif ben de mart ayinda tedaviye basliyacam ve yasim Kirk nisan ayinda 41 olucak.Acaba ne kadar sansimiz var ve Sana pgt onerdiler mi.Fiyati ne kadar doktorun kim?Mustafa Hoca takip ediyormu kontrolleri yoksa baska dr mu bakiyor.Yurt disindan geliyorum bana biraz bilgi verir misiniz lutfen.Tesekkurler simdiden
Cok sevindim canim bebegin iyi olmasina benimde oluyor kasik agrilarim doktorum normal diyor bel agrimda oluyor arada bende 11. Haftaya girecem iki hafta sonraya 2 li tarama testine randevu verdiler sen onu yaptirdin mi canimF feriha42 ,gulneva77 kızlar öncelikle teşekkürler ,kontrolüm çok şükür iyi geçti bebeğim gayet iyiymiş,görünen bir sorun yok Dedi doktorum,kanamayı sordum ,o gün olup bitti çok şükür ama 5 gün yattım evde,bugün işe döndüm.boşver geçti bitti Bebek gayet iyi görünüyor Dedi ki benim doktorum öyle güllük gülistanlık değildir normalde ,net ve dobradır,bilen bilir;-)onun söylemesi rahatlattı beni.kanama alanı yok Dedi,plesanta vs.herşey normalmiş sadece o günden sonra kasık Ağrı'm var biraz söyleyince Progestan hap verdi ağızdan sabah akşam içiçem.birde harmony test yaptırcam ,ense kalınlığı iyi Dedi şükür,inşallaşdaha olmaz 12. Haftaya girdim şükür.
canim cok sevindim gözün aydin insallah bir daha aynı stresi yasamazsin geçmiş olsunF feriha42 ,gulneva77 kızlar öncelikle teşekkürler ,kontrolüm çok şükür iyi geçti bebeğim gayet iyiymiş,görünen bir sorun yok Dedi doktorum,kanamayı sordum ,o gün olup bitti çok şükür ama 5 gün yattım evde,bugün işe döndüm.boşver geçti bitti Bebek gayet iyi görünüyor Dedi ki benim doktorum öyle güllük gülistanlık değildir normalde ,net ve dobradır,bilen bilir;-)onun söylemesi rahatlattı beni.kanama alanı yok Dedi,plesanta vs.herşey normalmiş sadece o günden sonra kasık Ağrı'm var biraz söyleyince Progestan hap verdi ağızdan sabah akşam içiçem.birde harmony test yaptırcam ,ense kalınlığı iyi Dedi şükür,inşallah bşdaha olmaz 12. Haftaya girdim şükür.
geçmiş olsun canım. tarlusal ne ilacı peki? bu arada normal adet döngün geldi de mi ilaca rağmen adet oldun yoksa ilaç kaynaklı mi adet oldun çok şaşırdımKızlar Estrofem kullanırken adet olan var mı ? Bende kanama oldu, muayenede rahim kalınlığı gayet iyi çıktı (12mm ) doktorum tarlusal verdi adet olunca gel dedi transfer böylelikle ertelendi..
Tarlusal adet söktürücü kanamam olduğu için doktor transferi erteledi tekrar adet olucam transfer için..normal adet döngümde değildi Estrofem rahimi kalınlaşıyor,adette(rahim incelir kanama olur)bende ki kanama ne olduğu belli değil ,pazar sabahı karnımda yoğun gaz sancısıyla hastaneye gittim kan,idrar,röntgenin ardından yoğun gaz var deyip doktor ağrı kesici iğne yaptırıp gönderdi,eve geldim lavaboya girdiğimde kanamam oldu hemen güvenç beyi aradım İstanbul cerrahiye gitmemi söyledi bir cerrahın mutlaka görmesi gerektiğini dış gebelik olabilir dedi şükür o da değilmiş,akşam lavaboda tekrar kanamam oldu sonra gece olmadı kesildi. pazartesi güvenç beye kontrole gittiğimde rahim 12 mm çok güzel aslında dedi herşey normal gözüküyor dedi ,belki de kasılmalardan oldu bilmiyoruz,kanamadan dolayı transferimi erteledi riske atmak istemedi.durum bundan ibaret,böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim yoksa sadece benim başıma mı geldi..??geçmiş olsun canım. tarlusal ne ilacı peki? bu arada normal adet döngün geldi de mi ilaca rağmen adet oldun yoksa ilaç kaynaklı mi adet oldun çok şaşırdım
çok teşekkür ederim,banada progestan hap verdi ağrım oluyo deyince.bana yaşımdan da dolayı 2li test yerine yurtdışına yollaanan bir kan tahlilivar(harmony-nıfty)onu önerdi,bu testi yaptırcam tarama için.Cok sevindim canim bebegin iyi olmasina benimde oluyor kasik agrilarim doktorum normal diyor bel agrimda oluyor arada bende 11. Haftaya girecem iki hafta sonraya 2 li tarama testine randevu verdiler sen onu yaptirdin mi canim
Acaba genetik süresi ne kadar sürüyor acaba?Ben yurt dışından geliyorum o yüzden soruyorum.Bu arada sağol yukardaki açıklamalardan dolayıSelam arkadaşim mustafa bey takip ediyor elbetteama yardimcisi kubra hanimda var oda bakabiliyor ama hocaya ne sormak istersen sor her zaman cvplarlar,ilk denem 6500 lira ilaçlar hariç,genetik testlerin çesitleri var fiyatlari degisiyor bizimde genetik surecimiz başladi,embriyo başina 350 dolar verdik biz,sansimiz ne kaadar bilemeyiz elbet denemekten başka çare yok,ama herkesin sıkıntısi farklidir o yuzden tedavi süreci ve çesidide farkli olabilir,ama iyi oldugu soylenen merkezlerden birisi gercekten..
Acaba genetik süresi ne kadar sürüyor acaba?Ben yurt dışından geliyorum o yüzden soruyorum.Bu arada sağol yukardaki açıklamalardan dolayı
Tarlusal adet söktürücü kanamam olduğu için doktor transferi erteledi tekrar adet olucam transfer için..normal adet döngümde değildi Estrofem rahimi kalınlaşıyor,adette(rahim incelir kanama olur)bende ki kanama ne olduğu belli değil ,pazar sabahı karnımda yoğun gaz sancısıyla hastaneye gittim kan,idrar,röntgenin ardından yoğun gaz var deyip doktor ağrı kesici iğne yaptırıp gönderdi,eve geldim lavaboya girdiğimde kanamam oldu hemen güvenç beyi aradım İstanbul cerrahiye gitmemi söyledi bir cerrahın mutlaka görmesi gerektiğini dış gebelik olabilir dedi şükür o da değilmiş,akşam lavaboda tekrar kanamam oldu sonra gece olmadı kesildi. pazartesi güvenç beye kontrole gittiğimde rahim 12 mm çok güzel aslında dedi herşey normal gözüküyor dedi ,belki de kasılmalardan oldu bilmiyoruz,kanamadan dolayı transferimi erteledi riske atmak istemedi.durum bundan ibaret,böyle bir durum yaşayan var mı merak ettim yoksa sadece benim başıma mı geldi..??
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olacakÇok ilginc yaa gerçekten şaşırdım ama vardır bi Hayri bence dr un transferi ertelemesi en doğrusu olmuş geç olsun sağlıklı olsun gönlünü ferah tut umarım başka bir sorun çıkmaz
Dualarım da kalbimde sizinle kızlar darısı başınıza inşallahGözünaydın Canım inşallah bebeğin seni hiç bırakmaz,darısı bizlerin başına inşallah ,herkes dualarını eksik etmesin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?