merhaba ben kime bahceciyi sorduysam laboratuarinin çok çok iyi olduğunu söyledi. hatta burda karar kilmamiza büyük etkendir bu.Kizlar kafam cok karisik.Yurt disindan gelicem ve yasim 40.Embriyolara genetik test uyguluyorlarmis ve bunlari yurt disinda yapiyorlar.Memorial da kendileri yapiyor o yuzden cok kararsizim.Acaba bahcecide mi baslasam yoksa memorial da Semra Kahraman ile mi baslasam
Canım bahcecinin laboratuvarı çok iyi embriyolog necati beyle konuş o sana anlatsın neden bizim bahceciyi tercih ettiğimizi anlarsınKizlar kafam cok karisik.Yurt disindan gelicem ve yasim 40.Embriyolara genetik test uyguluyorlarmis ve bunlari yurt disinda yapiyorlar.Memorial da kendileri yapiyor o yuzden cok kararsizim.Acaba bahcecide mi baslasam yoksa memorial da Semra Kahraman ile mi baslasam
Kesinlikle bahceci onca yıllık çocuk özlemimi onlar dindirdi allah hepsinden razı olsun iyiki yolum bahceciye düşmüşKIZLR MERHABA BENDE COK KARARSIZIM YAAA BULNET TIRAS HOCADA MI YOKSA MUSTAFA BAHCEECIDE MI BASLASAM KAFAM COK KARISIK BILGILERINIZI PAYLASIR MISINZ
Bahçeci koridorlarında bir garip ben ,, 2. Tedavi için ilk gün .. İçimde tuhaf duygular biraz heyecan biraz endişe belki sonu yine hüzün belki yeni bir hayat Rabbim neylerse güzel eyler bu dertten onun merhametine sığındım hayırlısı bakalımmm sil baştan başlıyorummm yinee
teşekkür ederim canım şükürler olsun Rabbime başladım iğnelerimeeee hayırlısı bakalımSansin bol olsun,
Tez vakitte olsun.....
Canım eşin azosperm. Bizde de aynı sıkıntı vardı. Bahçeci iyi bir merkez, üroloğu tanımıyorum. Eşimin spermleri ameliyatla alındı. Eğer bahçecide olsaydık o dönem iğneyle olacakmış. Hormonlara bakarlar, sıkıntı yoksa sperm vardır ve alınıp dondurulur. Aksi halde ilaçla sperm üretmeye çalışılıyor herhalde. Ayrıntıyı bilmiyorum. Bu işi Türkiye de en iyi bilen Ankara da Kaan Aydos. Biz İstanbulda Ateş Kadıoğluna gittik ama çok uzattı, ameliyatı daha uygun fiyatlı bir yerde oldu. Ancak, sperm bulununca iş bitmiyor. Sonra iyi bir merkezde tüp bebek ile çocuk sahibi olmak için yük bayanın omuzlarına biliyor. Allah yardımcınız olsun.Merhaba arkadaşlar eşimde sperm yokmuş bunun tedavisini yaptıran varmı aranızdabahçeci de önerebileceğiniz doktor mesela
Şoktayım ve hiçbirşey bilmiyoruz ne olurtecrübrlerinizi yazın bana
Tansel kaplancana tedavi olanlar var mı.
Canım sana bir yol daha söyleyim çünkü bende otogardan gidiyordum otogardan yeniköy metrosuna binceksin yeniköydede taksim metrosuna osmanbeyde inceksin ordanda taksiye binebilirsin ama ben elimde telefonla navigasyonla gitmiştim :) hem yürüyüş oluyordu bir kere öğrenince zaten yetiyor :)çok teşekkür ederim canım, taksilik mesafe çok uzun olmadıkça, taksiye binmek mantıklı, bu mesafeyi öğrendiğim çok iyi oldu. Verdiğin bilgiler içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Çok yardımcı oldun sağolasın. Önceki tedavimdeki hastaneden akrabama metrobüsle gitmiştim, yolları az çok öğrenmiştim , burasınında metrobüsle gidebiliyor olması çok iyi..
burası Beşiktaş Fulya diye geçiyor değilmi, hataneye direkt terminalden gideceğimde de böyle söylemem gerek galiba servisçilere..
Canım denemeleri donmuş spermlerle mi yaptınız ve sperm taşıma işlemi yaptınız mı bende memorialdan bahçeçiye taşımak istiyorum spermleri bilgiya ihtiyacım varCanım eşin azosperm. Bizde de aynı sıkıntı vardı. Bahçeci iyi bir merkez, üroloğu tanımıyorum. Eşimin spermleri ameliyatla alındı. Eğer bahçecide olsaydık o dönem iğneyle olacakmış. Hormonlara bakarlar, sıkıntı yoksa sperm vardır ve alınıp dondurulur. Aksi halde ilaçla sperm üretmeye çalışılıyor herhalde. Ayrıntıyı bilmiyorum. Bu işi Türkiye de en iyi bilen Ankara da Kaan Aydos. Biz İstanbulda Ateş Kadıoğluna gittik ama çok uzattı, ameliyatı daha uygun fiyatlı bir yerde oldu. Ancak, sperm bulununca iş bitmiyor. Sonra iyi bir merkezde tüp bebek ile çocuk sahibi olmak için yük bayanın omuzlarına biliyor. Allah yardımcınız olsun.
Senin bahsettiğin Esenler otogarı galiba, anladım bu şekilde de gidilebilir. Bursadan geldiğim için Alibeyköy terminalinde inip servislere binip gitme şeklinde de olabilir..Bütün ihtimalleri düşünüyorum ayrıca oradaki akrabama gitme durumunuda...Sen hangi şehirden geliyorsun? bu arada değerli yardımların için çok teşekkürler..Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..Canım sana bir yol daha söyleyim çünkü bende otogardan gidiyordum otogardan yeniköy metrosuna binceksin yeniköydede taksim metrosuna osmanbeyde inceksin ordanda taksiye binebilirsin ama ben elimde telefonla navigasyonla gitmiştim :) hem yürüyüş oluyordu bir kere öğrenince zaten yetiyor :)
Ben kırklareli lüleburgazdan gidiyordum canım birfr bahçelievlerde görümcem var ordanda aynı metroyu kullanıp gidiyordum tedaviye ne zaman başlayacaksın ben Allah izin verirse martta bahçecideyim :) bir an önce günler geçsin istiyorumSenin bahsettiğin Esenler otogarı galiba, anladım bu şekilde de gidilebilir. Bursadan geldiğim için Alibeyköy terminalinde inip servislere binip gitme şeklinde de olabilir..Bütün ihtimalleri düşünüyorum ayrıca oradaki akrabama gitme durumunuda...Sen hangi şehirden geliyorsun? bu arada değerli yardımların için çok teşekkürler..Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
Benim akrabamda Yenibosnada oturuyor oraya metrobüs ile gidiyordum önceki tedavimde(Memorail) böylece oraya giden ulaşım araçlarınıda öğrenmiş oldum. Senin tedavine az kalmış, başlayıncada öyle hızlı geçiyorki zaman.. Benim ne zaman başlarız belli değil Mayıs ayından önce zor gibi, son bir kez orda denemeyi düşünüyorum bakalım..Ben kırklareli lüleburgazdan gidiyordum canım birfr bahçelievlerde görümcem var ordanda aynı metroyu kullanıp gidiyordum tedaviye ne zaman başlayacaksın ben Allah izin verirse martta bahçecideyim :) bir an önce günler geçsin istiyorum
6500 TL+ ilaçlar .... bu ücretin içinde, embriyo dondurma ve çözdürme de dahil....bahçeci taze embriyo koymuyor, donmuş tedavi uyguluyormuş herekse..Merhaba kızlar tedavileriniz hayırlı olsun bende önümüzde mi ay bahçeci Fulya'da tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ücreti ne kadar yardımcı olur musunuz
Neden böyle Bi uygulamaları var kı rahmi dinlendirmek mi istiyorlar acaba6500 TL+ ilaçlar .... bu ücretin içinde, embriyo dondurma ve çözdürme de dahil....bahçeci taze embriyo koymuyor, donmuş tedavi uyguluyormuş herekse..
Senin bahsettiğin Esenler otogarı galiba, anladım bu şekilde de gidilebilir. Bursadan geldiğim için Alibeyköy terminalinde inip servislere binip gitme şeklinde de olabilir..Bütün ihtimalleri düşünüyorum ayrıca oradaki akrabama gitme durumunuda...Sen hangi şehirden geliyorsun? bu arada değerli yardımların için çok teşekkürler..Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?