- 20 Haziran 2010
- 459
- 554
- 303
canim benim elimdeki 2016 fiyat listesinde asilama islemi icin 1800 tl...Merhaba arkadaşlar Fulya bahçeci'de aşılama yaptırmak istiyorum. Toplam ne kadara mal oluyor?
hastane değiştirmeye karar verdim. Yaptıranlardan bilgi rica ediyorum mümkünse..
Evet, donmuş spermle yaptık. Sperm taşıma da yaptık. Olumsuz olan merkezden fulya ya taşıdık. Bi kaç evrak istiyorlar. Dilekçe falan. Aslında onlar taşıyor ama biz o dönemde tatildeydik. Sonra eşim kendi taşıdı.Canım denemeleri donmuş spermlerle mi yaptınız ve sperm taşıma işlemi yaptınız mı bende memorialdan bahçeçiye taşımak istiyorum spermleri bilgiya ihtiyacım var
Yüzde 10 yapıyorlar sanırım canım benimde ikinci deneme olcak sperm taşıma işini çok stres yapıyorum kaç tüp dondurulmuş sperminiz vardı sanırım ikinci denemenizden oğlunuz olmuş Allah bağışlasın dondurulmuş spermle olması bana umut oldu :)2. deneme için indirimli fiyatı bilen var mı?
Canım sperm dondurma ücretinede bakabilir misin elindeki listeden yada foto çekip buraya atabilir misin ?canim benim elimdeki 2016 fiyat listesinde asilama islemi icin 1800 tl...
Taşıma da hiç bişey yok. Kolay bir süreç korkma. 5 tüp donmuş vardı. 1. ve 3. deneme olumsuz. 2. denemeden oğlum var. 2 tüp kaldı. Donmuş ya da donmamış sperm hiçbişey değişmiyor. Döllenme süreci ve sonrası aynı şekilde ilerliyor. 4. deneme ve 4. tüpü kullanacağız. İnşallah Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder. Sorun olursa fırsatım olduğu kadar cevaplarım. Allah yardımcımız olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın...Yüzde 10 yapıyorlar sanırım canım benimde ikinci deneme olcak sperm taşıma işini çok stres yapıyorum kaç tüp dondurulmuş sperminiz vardı sanırım ikinci denemenizden oğlunuz olmuş Allah bağışlasın dondurulmuş spermle olması bana umut oldu :)
Çok sevindim canım bende donmuş spermler çözüldüğünde ölürse diye çok korkuyordum Allahtan bizimde 6 tüp var demekki 6 kere deneyebiliriz Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ne zaman tedaviye başlıyorsun?Taşıma da hiç bişey yok. Kolay bir süreç korkma. 5 tüp donmuş vardı. 1. ve 3. deneme olumsuz. 2. denemeden oğlum var. 2 tüp kaldı. Donmuş ya da donmamış sperm hiçbişey değişmiyor. Döllenme süreci ve sonrası aynı şekilde ilerliyor. 4. deneme ve 4. tüpü kullanacağız. İnşallah Allah bana ve tüm isteyenlere nasip eder. Sorun olursa fırsatım olduğu kadar cevaplarım. Allah yardımcımız olsun, emeklerimizi boşa çıkarmasın...
Nisan başındaki adetimle Allah izin verirse diyelim. Bu süreçte yememe içmeme dikkat edip, yumurta kalitesini artıracak şeyler tüketeceğim. Transfer tahminen hazirana denk gelir.Çok sevindim canım bende donmuş spermler çözüldüğünde ölürse diye çok korkuyordum Allahtan bizimde 6 tüp var demekki 6 kere deneyebiliriz Allah herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah ne zaman tedaviye başlıyorsun?
Bende öyle yapıyorum canım her sabah arı sütü yiyorum doktor bazı vitaminler verdi onları alıyorum bizim durumumuzda yumurta kaliteside çok önemli seninde doktorun erbil yağmur sanırım bende ona gideceğim benimde transferim nisana gelcek inşallah kaliteli embriyolarımız olurNisan başındaki adetimle Allah izin verirse diyelim. Bu süreçte yememe içmeme dikkat edip, yumurta kalitesini artıracak şeyler tüketeceğim. Transfer tahminen hazirana denk gelir.
İnşallah. Arı sütü ve poleni aldım. ısırgan otu tohumu ve hayıt suyunu araştırıyorum :) Bu arada erbil beyin face te 'yağmurla atan kalpler' diye grubu var. Tedavi gören ve görmüş, bebekli-bebeksiz pek çok kişi var. Herkes birbirine destek oluyor. Tavsiye ederim. Gizli grup.Bende öyle yapıyorum canım her sabah arı sütü yiyorum doktor bazı vitaminler verdi onları alıyorum bizim durumumuzda yumurta kaliteside çok önemli seninde doktorun erbil yağmur sanırım bende ona gideceğim benimde transferim nisana gelcek inşallah kaliteli embriyolarımız olur
Sen bu ay mı başlıyorsun. Hangi aşamadasın?Bende öyle yapıyorum canım her sabah arı sütü yiyorum doktor bazı vitaminler verdi onları alıyorum bizim durumumuzda yumurta kaliteside çok önemli seninde doktorun erbil yağmur sanırım bende ona gideceğim benimde transferim nisana gelcek inşallah kaliteli embriyolarımız olur
7 mart adetimin ikinci günü oluyor o zaman başlıyorum canım kısmetse çok heyecanlıyım bir an önce günler geçsin istiyorum :)Sen bu ay mı başlıyorsun. Hangi aşamadasın?
Bulamadım grubu gizli olduğu için sanırımİnşallah. Arı sütü ve poleni aldım. ısırgan otu tohumu ve hayıt suyunu araştırıyorum :) Bu arada erbil beyin face te 'yağmurla atan kalpler' diye grubu var. Tedavi gören ve görmüş, bebekli-bebeksiz pek çok kişi var. Herkes birbirine destek oluyor. Tavsiye ederim. Gizli grup.
eklerim tabi canim...Canım sperm dondurma ücretinede bakabilir misin elindeki listeden yada foto çekip buraya atabilir misin ?
Teşekkür ederim canımeklerim tabi canim...
meraba poldi...ben de bursadan gidip geliyorum...canim benim artik servisler esenler otogardan kalkiyo...besiktas servislerinede binebilirsin...besiktasdan da cok yakin...gerci ben avcilardan gidip geliyorum abimde kaliyorum...mecidiye koyde iniyorum metrobusden taksiyle 5 dk bahcecide oluyorum...besiktaş sahilinden taksiyle yine 5 dk sonra yine bahcecide oluyorum...birazda tedavimden bahsedeyim...ben tedavimin 2.kismindayim...dondurulmus 4 hucreli 2 adet embriyom var...bir opu islemim daha olacak...erbil bey havuz islemi uyguluyo...adetimi bekliyorum ikinci opu icin...hepinize duaciyim...Rabbim yardimcimiz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?