galiba, öyle olduğunu düşünüyorum..önceki tedavilerim hep taze transferdi, rahim duvarım ince olduğu halde transferim oldu o yüzden farklı bir uyguluma olmasını düşünüyorum. Hem donmuş tedavi hem havuz toplama..Neden böyle Bi uygulamaları var kı rahmi dinlendirmek mi istiyorlar acaba
Ben eklediğim de grup görünüyordu. Istek yolladım ve eklediler. Ekleyemezsen haber ver. Grubun adıBulamadım grubu gizli olduğu için sanırım
Hayırlı olsun şimdiden. Nisan ın ortasında transferin olur. Inşallah kucağın Çifter cifter dolar.7 mart adetimin ikinci günü oluyor o zaman başlıyorum canım kısmetse çok heyecanlıyım bir an önce günler geçsin istiyorum :)
Amin inşallah hepimizin kucakları dolsun inşallahHayırlı olsun şimdiden. Nisan ın ortasında transferin olur. Inşallah kucağın Çifter cifter dolar.
yok canım tam olarak öyle değil,,,ben ilk tedavimi dondurulmuş yaptım eğer vücudum el verirse şimdi taze yapıcam ,,,gereksimine göre değişiyor yani,,histereskopi olduğum için taze yapmak istiyor doktorum tabii vücudumun o an ki durumu da bunu belirliycek...6500 TL+ ilaçlar .... bu ücretin içinde, embriyo dondurma ve çözdürme de dahil....bahçeci taze embriyo koymuyor, donmuş tedavi uyguluyormuş herekse..
5700 tl canım :) ben yeni başaldım 2.tedaviye2. deneme için indirimli fiyatı bilen var mı?
Teşekkürler. Hayırlı olsun. Allah pozitif görmeyi, bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...5700 tl canım :) ben yeni başaldım 2.tedaviye
amin canım Allah razı olsun cümlemizin emekleri boşa çıkmasın inşallahTese
Teşekkürler. Hayırlı olsun. Allah pozitif görmeyi, bebeğini/bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
O oguz19 slm, yas 31 sebepsiz infertilite.tedaviye adetin 2.gunu ocak ayinda basladim 11 gun sonra opu yapildi. opuya kadar 2 kere gittim kontrol icin.opudan sonra 2 hafta icinde adet oluyosun adet olunca yine 2.gun gittim ve ultrason kan tahlili yapildi kistik bi durum olmadigindan transfer oncedi ilaclara baslandi. 15.gunu kontrole gidiyorsun yine ve rahim kalinligi hormon degerin iyiyse transfer gunune karar veriliyor yani 15.gun kontrol dersek 3-4gun sonra yani adetten sonra 18-19.gun transfer oluyor. herkesin ilac protokolu ve tedavi sekli farkli cnm umarim faydali olmusturMintyesil, senin problemini, yaşını ve tedavi sürecini öğrenebilir miyim.. ilk hangi gün tedaviye başladın, ve kaç kere gittin merkeze.. Ben uzaktan geleceğim, her ayrıntı benim için önemli.. şimdiden teşekkürler.
benim de 3-4 ay onceki hormon testlerim vardi yenisini istemedi doktorum. sadece hıv testi gibi daha once yaptirmadigim tup bebek oncesi rutin birkac test istediler onlari yaptirdim. esimden de sperm testi istendi,bahcecide yaptirdik onunkini.Birşey daha öğrenebilir miyim.. gitmeden yaptırmam gereken testler neler. Bana telefonda sadece tiroidla alâkalı test yeterli dediler.. Ben tedaviye mart ayında başlayacağım benim elimde aralık ayında yaptırdığım testler var.. hormon, tiroid ve amh testi.. yeterli mi.
Sperm testi de gerekli değil mi
bizim sperm testimiz vardi 3ay oncesine ait ancak merkezde de yapilmasini istediler. Tup bebek tedavisini yaptiracagin yerdeki uzmanlarin kendi yaptiklari testleri degerlendirmesi daha dogru bence..ayy butun ilac tedavi kadinda bi zahmet bi sperm testi versinler:)Sperm testini yaptırıp görürsek olur mu..
amin canim hepimizin, oyle guzel bisey icin emek veriyoruz ki Allah'im duysun sesimizi nasip etsin..Dualarım sizinle... kasımda bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?