ulda bahçecinin larşısında fulya açık emar var sinek ısırığınkadar bile acı duymadım fiyatı da 350 tl tavsiye ederimSiz ne kadara çektirdiniz filmi.. Sivas'ta 500 tl miş. Şimdi sordum..Güvenç hoca burdaki filmi kabul eder mi.. yoksa istanbuldamı çektireyim.
güvenc beye muayene ol istenen seyleri soyler sana,cook iyi bi doktor cok seviyorum onu gereksiz hicbisey istemedi. inan 2 ay once bu konularda hicbir fikrim yoktu niyetim de yoktu, her ay aglayip zirlamak yerine tup bebek surecine basladim,forum da her arkadasin yazdigindan cok sey ogrendim..sonu husran olur mu bilemem ama hazirim kotu bi sonuca da, sonuna kadar mucadele edecegiz moralleri bozmak yok♡♡♡Ben ilk gideceğim.. randevu aldım Güvenç beye.. rahim filmim yok ve şu an reglim.. çektirip gitmek daha mı iyi olurdu, kafam karıştı.. her hastane çekiyor mu..sizce ne yapayım..
Rahim filmi dediginiz bu hsg dedikleri degil mi? sonucta kisirlik degerlendirmesi yaparken mutlaka baktiklari seylerden biri de o. Bunun disinda hormon (3. gun) degerleri ve esin sperm analizi. Bunlari yaptirmadan apar topar tup bebek yapacaklarini sanmiyorum. Ben de uzaktan geldim Guvenc Beyin hastasiyim. tahlil ve degerlendirmeleri oncesinden yaptirip gittim, o yeni bir sey istemedi ve tedaviye basladik. Ancak gitmeden once herseyi email ile Guvenc beye sordum sen de sorabilirsin email ile.Beni düşündüren, rahim filmi çektirmeden gidersem ve doktorda isterse tekrar onu göstermek için İstanbul'a gitmem gerekir değil mi.. reglim bitince çektirip öyle gitsem daha iyi olmaz mı? Gördüğüm doktor genelde istiyor.. O yüzden sizce ne yapayım.
Yok canım benden istedi aytun hanım girrim çektirdim 1 saate sonuç çıktı gösterdim fulya açık emara da o yönlendirdi zaten beni araları çok yakın istediği gün yapabilirsin yaniBeni düşündüren, rahim filmi çektirmeden gidersem ve doktorda isterse tekrar onu göstermek için İstanbul'a gitmem gerekir değil mi.. reglim bitince çektirip öyle gitsem daha iyi olmaz mı? Gördüğüm doktor genelde istiyor.. O yüzden sizce ne yapayım.
O gruba sadece uyeler uye ekliyebiliyor bende o gruptayim o gruptaki bir arkadas eklemisti benide canim ondan göremiyorsun grubuBulamadım grubu gizli olduğu için sanırım
Ben ögrendimgaliba, öyle olduğunu düşünüyorum..önceki tedavilerim hep taze transferdi, rahim duvarım ince olduğu halde transferim oldu o yüzden farklı bir uyguluma olmasını düşünüyorum. Hem donmuş tedavi hem havuz toplama..
Ayni durumdayiz maalesef benimde ikinci problem olmadiÇok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada benim bir oğlum var, 7 yaşında.. şimdi yaşım 40 ve ikinci 1 senedir olmadı..
Ben ona gittim ilk canım adamı bir kere görebildim kontrolde hep kübra hanım onun yerine bakıyor o kadında bana soğuk geldi ve mustafa bey için 400 lira ödeyip kübra hanımın kontrolleri yapması biraz saçma geldi ama transfere mustafa bey girdi bu sefer erbil yağmura gidicemArkadaslar Mustafa Bey'in hastasi olan var mi?Nasil acaba?Guvenc Bey ve Yagmur Bey'in ismini cok duydum ama Ben Mustafa Bey'e gitmek istiyorum.Bu konuda tecrubesi olan var mi Acaba?
Hmm tamam canım benide artık biri ekler inşallah :)O gruba sadece uyeler uye ekliyebiliyor bende o gruptayim o gruptaki bir arkadas eklemisti benide canim ondan göremiyorsun grubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?