Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

benim cekilmis filmim vardi sorun yoktu o yuzden yeniden istemedi,filmi inceledi.. ama isteyebilir cnku tuplerde veya rahim icinde rahim filminde anlasilabilecek bir sorun varsa tedavi oncesi gorulmesi onemli bnce. Eger cektirmeyi dusunursen veya isterlerse sisli echomar'i oneririm gayet hafif gecti adet sancisi kadar.. Bahcecide doktorun kim?

Ben ilk gideceğim.. randevu aldım Güvenç beye.. rahim filmim yok ve şu an reglim.. çektirip gitmek daha mı iyi olurdu, kafam karıştı.. her hastane çekiyor mu..sizce ne yapayım..

Siz ne kadara çektirdiniz filmi.. Sivas'ta 500 tl miş. Şimdi sordum..Güvenç hoca burdaki filmi kabul eder mi.. yoksa istanbuldamı çektireyim.

İstanb
Siz ne kadara çektirdiniz filmi.. Sivas'ta 500 tl miş. Şimdi sordum..Güvenç hoca burdaki filmi kabul eder mi.. yoksa istanbuldamı çektireyim.
ulda bahçecinin larşısında fulya açık emar var sinek ısırığınkadar bile acı duymadım fiyatı da 350 tl tavsiye ederim

Çok zor bir süreçmiş.. hiçbir şey bilmemek bu işi daha da zorlaştırıyor..teşekkürler bayanhope.

Ben ilk gideceğim.. randevu aldım Güvenç beye.. rahim filmim yok ve şu an reglim.. çektirip gitmek daha mı iyi olurdu, kafam karıştı.. her hastane çekiyor mu..sizce ne yapayım..
güvenc beye muayene ol istenen seyleri soyler sana,cook iyi bi doktor cok seviyorum onu gereksiz hicbisey istemedi. inan 2 ay once bu konularda hicbir fikrim yoktu niyetim de yoktu, her ay aglayip zirlamak yerine tup bebek surecine basladim,forum da her arkadasin yazdigindan cok sey ogrendim..sonu husran olur mu bilemem ama hazirim kotu bi sonuca da, sonuna kadar mucadele edecegiz moralleri bozmak yok♡♡♡

Beni düşündüren, rahim filmi çektirmeden gidersem ve doktorda isterse tekrar onu göstermek için İstanbul'a gitmem gerekir değil mi.. reglim bitince çektirip öyle gitsem daha iyi olmaz mı? Gördüğüm doktor genelde istiyor.. O yüzden sizce ne yapayım.

Rahim filmi dediginiz bu hsg dedikleri degil mi? sonucta kisirlik degerlendirmesi yaparken mutlaka baktiklari seylerden biri de o. Bunun disinda hormon (3. gun) degerleri ve esin sperm analizi. Bunlari yaptirmadan apar topar tup bebek yapacaklarini sanmiyorum. Ben de uzaktan geldim Guvenc Beyin hastasiyim. tahlil ve degerlendirmeleri oncesinden yaptirip gittim, o yeni bir sey istemedi ve tedaviye basladik. Ancak gitmeden once herseyi email ile Guvenc beye sordum sen de sorabilirsin email ile.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu arada benim bir oğlum var, 7 yaşında.. şimdi yaşım 40 ve ikinci 1 senedir olmadı..

Yok canım benden istedi aytun hanım girrim çektirdim 1 saate sonuç çıktı gösterdim fulya açık emara da o yönlendirdi zaten beni araları çok yakın istediği gün yapabilirsin yani

Arkadaslar Mustafa Bey'in hastasi olan var mi?Nasil acaba?Guvenc Bey ve Yagmur Bey'in ismini cok duydum ama Ben Mustafa Bey'e gitmek istiyorum.Bu konuda tecrubesi olan var mi Acaba?

Ben ögrendim
Neden öyle oldugunu dun erbil hocayla görustum Yumurtalari topliycaz kaliteliyse genetige gönderecegiz dedi kalitesizse dedim yeniden topliyacagiz dedi era testide yapicakmis bunlar uzun asamalar o esnada yumurtalar donduruluyor hemen trasfer etmiyor yani uzun bir asamadan geciriyor bazilari dört aydir bekliyor buda cok yipratici bir durum ben yurtdisindan gelecek biri olarak ne kadar gelip gidebilirimki benim icin oldukca zor basta erbil yagmur diyordum ama bu uzun surec yuzunden sanirim hocaya gidemiyecegim izinlerim uymuyor bana nisanda baslariz toplamaya dedi daha karar veremedim cok sikintili bir dönem benim icin allah size kolaylik versin arkadaslar

Arkadaslar Mustafa Bey'in hastasi olan var mi?Nasil acaba?Guvenc Bey ve Yagmur Bey'in ismini cok duydum ama Ben Mustafa Bey'e gitmek istiyorum.Bu konuda tecrubesi olan var mi Acaba?
Ben ona gittim ilk canım adamı bir kere görebildim kontrolde hep kübra hanım onun yerine bakıyor o kadında bana soğuk geldi ve mustafa bey için 400 lira ödeyip kübra hanımın kontrolleri yapması biraz saçma geldi ama transfere mustafa bey girdi bu sefer erbil yağmura gidicem

Canım bnm doktorumda mustafa bahceci ben cok memnunum transferimi uğurlu elleriyle yaptı kübra hanım her kontrolde inan bu sefer olacak dedi benim modum düştüğünde bna yol gösterdi haklarını ne yapsam ödeyemem kesinlikle doğru yerdesin

Kızlar yeni hamiş haberleri yokmu müjdeleri verinde sayfamız şenlensin şöyle :))

Kızlar selam ben harmony testimi yaptırdım sonucum çok şükür düşük risk çıktı,13+1 deyim,doktor önerisi soran arkadaşa,bende Güvenç beyin hastasıyım oradaki bütün doktorlar alanlarında çok başarılı ama benim kalbim en baştan Güvenç bey Dedi içimdeki ses ve çok şükür bugünle gelebildik,2 hafta sonra cinsiyetini öğrencez hayırlısıyla ,erkek olursa ismi en baştan belli,Benim elimi bugüne kadar hiç bırakmayan,şansına inandığım doktorumun adını vericem Güvenç olacak ,gerçi onun haberi yok daha;-))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…