Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gözünaydın Canım ,kanla mı bakılıyor harmony test ve ücreti nedir ? Bebek'le ilgili hangi bilgileri veriyor??

Hanimlar merhaba,
ben de dün dondurulmus embriyo transfer hazirligina basladim. Güvenç bey benim doktorum. Aklima takilan bir seyi sormak istiyorum size. Vitaminler haric sadece östrojen banti verdi bana, gun asiri artan sayilarda takacagim. 13.gunde kontrole gidecegim. Muhtemelen transfer gunu belli olur. Bu benim ilk tedavim degil. Ilkinde daha fazla ilac kullanmis ve neredeyse gun asiri ya da iki gunde bir kontrole gitmistim. Kan ve endometrium kalinligina bakilmisti. Biraz bastan mi saviyorlar hani paket program diye, bilemiyorum.. bastan da aksilikler yasadim epeyce, paylasmakta istemiyorum yeni baslayanlar urkmesin diye ama.. acik konusmak gerekirse klinikteki "migros" kasalarini animsatan hava beni rahatsiz ediyor. Hani indirimli bir firsat alirsiniz da hizmet yarim yamalak gelir ya, biraz oyle hissediyorum. Hos indirim de yapmadilar ya..
sizler hangi ilaclari kullandiniz?

Canım merhabalar
Canım tedavin hayırlı olsun inşallah benimde donmuş embriyolarım var nisan ayında denemek istiyorum benim üçüncü olucak bahçecide evet ilaçlar hakkında benimde kafam karışık mesela gelinimizde başka biryerde donmuş embriyo transfer yapıldı düşük önleyici iğneler kan sulandırıcı iğneler kullanıyor ben bunları hiç kullanmadım ve gelinimiz şu an İkizlere hamile bende söylücem doktoruma tedaviye başlayınca bende kullana bilirmiyim diye üç ay o iğneler ve crone jel devam demiş gelinimizin doktoru seninle aynı fikirdeyim

Ben de Güvenç beyin hastasıyım ve ben de transfer aşamasındayım ben de bant kullanıyorum, geçen adetimde hap verdi bana (Estrafem)ara kanama yaptı bende ve iptal etti güvenç bey şimdi bant kullanıyorum. Güvenç beyin bilgisine ve samimiyetine inanıyorum. Çok zor dönemlerden geçtim işini o kadar güzel be profesyonel yapıyor ki sonuçlar da inşallah güzel olacak.çok araştırdım ben merkezi ve ekip çok profesyonel ve inanıyorum ki hepimiz pozitif sonuçlar alacağız..ayrıca KELEBEK0908 de onun hastası ve o şu an hamile o da çok zor aşamalardan geçti ve sonuç pozitif ..

çok şükür çook sevindim canım bende uzun süre ardından adet oldum çook şükür cumartesi bende klinikteyim inş..

Slm canm cok sevindim senin adina bizde 12+1 deyiz bu hafta yapilcak bizede ins bende guzl sonuclar alirim cinsiyetini bu hafta ogreniriz diyorudum demekki erken daha allahm her isteyene nasip etsin bahceci ekibi gercekten olmaz dediklerine vesile oluyor
Bide kasik agrilarin devam ediyormu

Slm canm ins bu son tedavin olur hayirlisi ile kucagina almak nasip olur benmde donmus embriyoydu ilk asamada adini hatirliyamiycam ama estofrem di sanirim o ilacla basladik kontrole gittigimde rahim kalinligi ve hormonlarda dusus oldugunu soyledi kubra hanim tekraren adetimle banta basladim bende ise yaradi korkma bir kere bakildu bendede kontrole bir kere cagrdilar ve bir hafta sonraya transfer gunu verdiler guven sen doktoruna ins guzl haberlerinide yazmak nasip olur

Oncelikle tedavinde basarilar dilerim, umarim tez zamanda kucagina alirsin bebegini. Ben de Guvenc beyin hastasiyim ama bu zamana kadar hic dondurulmus transferim olmadigi icin sureci bilemiyorum. Benim aklima takilan su, hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz ve bence bu olaganustu birsey. Benim icin cok degerli en azindan. Zaman zaman da aklimiza takilanlari birbirimize soruyoruz, bazen gercekten insan acaba dogru tedaviyi aliyor muyum diye supheye dusuyor ve ici icini yiyor. Kolay degil. Benim nacizane onerim gercekten icimizde bir kusku oldugun en acik sekliyle doktorla konusmak. Guvenc Bey bana ilk gunden "ben cok acik sozluyumdur" dedi ve tak tak herseyi soyledi. Ben de "ben de acik sozluyumdur hocam simdi size bazi sorularim var" diyerek aklima takilan herseyi cok acik sekilde sordum. "Once ki tedavimde bu olmadi, veya bazi doktorlar icin bu onemlidir siz ne dusuyorsunuz"vs. Tabi saygi cercevsesinde. Mesela prolaktin ben de hafif yuksek ve bir kac ufak miyomum vardi. Once ki hekimler bunu cok onemserken Guven bey prolaktini hic onemsemedi. miyomu kontrol edicem almayacagim dedi vs... Nedenlerini ise ben sordugum icin acikladi. Yoksa benim kafamda neler var bilmez ve aciklama geregi hisstmiyor oyle zamanlarda.
Neyse uzattim ama benim acik soru ve kaygilarimi cok dogru anladigi icin biz iyi anlastik kendisiyle. Simdi uzaktayim Nisan ayinda yeniden yumurta toplanacak, cok aklima takilan birsey olursa mail atiyorum, bir sekilde donuyor. Sevgiler gonderiyorum sana ve burada ki herkese. Bir gun olacak eminim :))

Arkadaslar Mustafa Bey'in hastasi olan var mi?Nasil acaba?Guvenc Bey ve Yagmur Bey'in ismini cok duydum ama Ben Mustafa Bey'e gitmek istiyorum.Bu konuda tecrubesi olan var mi Acaba?
merhaba ben mustafa beyin hastasiydim gcen yil nisan ayinda dondurulmus embriyo transferim yapildi ilk denemmizdi ve simdi bir kizim var konrtollre kubra hanimda geliyr ben cok memnun kaldim mustafa bey bakislaryla bile guven veriyor

Bizde cgh kapsamli kromizom taramasina gönderdik 4 embriyo sonuç bekliyoruz bakalim insallah saglikli gelecekler ve transfer olacak,bajçecide olan tedaviyle ugraşan herkese saclikli benekler,bu ugurda ugrasan butün herkese de insallah.

Hurdunya , Nil8685
Hurdunya sana şöyle anlatayım benim geçmişi okur san nelerden gectigimi bu süreci Güvenç beyle nasıl astigimizi anlarsın, kısaca söyleyim doktorumuz mukemmel bir insan emin ellerdesin inan bana, her hastaya durumuna göre kişisel tedavi uyguluyor. Tüm önlemleri alıyor, çok temkinli ilerliyor. Çok dobra ve nettir açıkça söyler herşeyi ama oyle de bir güven verir ki inancın artar. Benimle 1 yıl her ay uğraştı bana hep sabır dedi zaman dedi ve çok şükür ilk tedavi deolan tek embriyo ile hamileymiş 13 haftalık. Doktoruna bırak herşeyi o düşünüyor ınan

Senin adina yani sonuca ulasan herkes adina cok seviniyorum, zaten merkezi ve doktoru arastirirken de bu olumlu sonuclarfan etkilenmistim. Benim Guvenc beyle tedavi surecim seninki kadar uzun degil, araliktan beri taniyorum. Ve ocak ayinda opu sonrasi yasadigim ic kanama ve acil yaptigi ameliyat ve hastane sureci ve ister istemez bu sanssizligin! Sebep oldugu psikolojik sıkıntılar sebebiyle bir tarafim hep temkinli..
O da üzülmüstü evet ama .. bilemiyorum. Diliyorum ki isini düzgün yapsin ve bir daha bemzer bir sanssizlik yasamayayim..

Kelebek ve diger hamile arkadaşlar crinone jel kullanıyorum ama bende ara kahverengi şekilde böyle topaklanmis halde geri geliyor hemşire normal dedi ama bem tedirgin oluyorum hep bu konuda benimle aynı durumda olan varmı

Çok geçmiş olsun, işini düzgün yapıyordur mutlaka. Neden olurmuş kanama, dediğin gibi şansızlık sanırım, bundan sonrası için şansın açık olsun inşallah.

Kelebek ve diger hamile arkadaşlar crinone jel kullanıyorum ama bende ara kahverengi şekilde böyle topaklanmis halde geri geliyor hemşire normal dedi ama bem tedirgin oluyorum hep bu konuda benimle aynı durumda olan varmı
Bende de pembemsi olmuştu, bana da dr normal demişti. Tedirgin olma bence de

Gözünaydın Canım ,kanla mı bakılıyor harmony test ve ücreti nedir ? Bebek'le ilgili hangi bilgileri veriyor??
Teşekkürler canım. Evet kanla bakılıyor bebekte down sendromu ve iki kromozom a daha bakılıyor. 1550 tl ye yaptırdım ben. 2 li 3 lü test yerine yapılıyormuş

Kasik ağrım azaldı çok şükür epey, bulantilarda azaldı. 16 da söyler herhalde cinsiyetini. Senin de güzel gidiyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…