Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kasik ağrım azaldı çok şükür epey, bulantilarda azaldı. 16 da söyler herhalde cinsiyetini. Senin de güzel gidiyor maşallah
canım fasulyen büyüyor maşallah sana yazmıştım görmedin galiba canım testin iyi çıkmasına çook sevindim inş sağlıklıda kucağına alıcaksın bebğini..bende carşamba başlıyorum transfer hazırlığın a çook heycanlıyım..benim için dua et canm herşey yolunda gitsin..

kizlar gunaydin..dun transferim oldu 5.gun embriyosu evde dinleniorumm testim 5 mart'ta olucak...dua edip sonucun hayirli olmasini bekliyorum Allah hepimize nasip etsin

kizlar gunaydin..dun transferim oldu 5.gun embriyosu evde dinleniorumm testim 5 mart'ta olucak...dua edip sonucun hayirli olmasini bekliyorum Allah hepimize nasip etsin
Simdiden hayirli olsun canim guzel sonuclarini bekliyoruz benimde 5. Gun embriyosuydu darisi basina ins

Çok sağol Can'ım benim,telden gırınce atlayabılıyorum bazen,Aminnn inşallah,hadi bakalım hayırlısıyla basla ,etmezmıyım hep edıyorum,yine ederim;-))

Hadi hayırlısı bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz, benim ki ertelendi ara kanamam oldu inşallah bu defa sorun olmaz, dualarım seninle ..

canlar ben çarşamba dondurulmuşlar için transfer hazırlığı öncesi geçici menopoza sokulcam çikolata kistim var doktorum erbil bey benim gibi geçici menopoza sokulan varmı transfer öncesi..

Arkadaslar benim kac gun yatmam lazim?Transferim dun oldu, yarim saat klinikte dinlendim sonra 1 saat trafikteydik esim arabayla eve getirdi beni. evin icinde oyle agir is yapmadan dolaniyorum surekli yatmiyorum,sabah kahvalti hazirladim sadece. Ayy bi kizdilar bana esim topladi sofrayi ben bisi yapmadim sonrasinda yok daha 1 gun gecmemis ustunden yat kalkma. Slz neler yaptiniz ben olayi normallestirmeye calisiyorum ama icime de korku dustu simdi yatsamiydim surekli((

Slm canim bence 3 gun dikkat etmelisin olacak olsa her sekilde oluyor ama sen ginede dikkat et ben test gunune kadar evde dinlenmistim birak keyfini cikar bu gunlerinin

Merhaba arkadaşım ben de aynı hastanede tedavi oldum hamile kaldım fakat 7 haftalık düşdü benim tavsiyem dikkat et hareket etme dinlen

Sa bayanlar yazılar cok uzun okuyarak belki merak ettiklerimi öğrenebilirdim ama reklamdan filan cok uzun sürüyor neyse. Ben bahceciye gitmiştim görüştüm eşim azo üç ay bi iğne tedavisi oldu.sonra ramazan girdi tatil vs.kaldızaradan geçti birbucuk yıl. Azo oldugu için ameliyat yöntemi ile sperm bulanacak. Bilginiz varsa fiyat larını merak ediyorum.2016fiyatı nedir.burçak hm.muayene ücteti nedir?tansel beyin? Bana acil fiyat bilgisi verin bayanlar

Merhaba arkadaslar, cuma gunu iyi kalite 5.gun transferim oldu kasıklarimda batma hissi yasiyorum umarim tutunuyodur minigim. Estrofem ve vajinal jel kullaniyorum bunlar adeti engelliyor mu?merak ettigim 15.gune test tarihi verdiler bu srede ilaclari kullanicam eger tutmadiysa ilaca ragmen adet olunuyor mu? sizce kan testini ne zaman yapiyim ne zormus beklemekkk

Ahh arkadaşım zor geçiyor her sn saat gibi benim gibi sabırsızlar 12 gün test yaptım 10 üzerindeyse hamil esindir arkadaşım ama sonrada yükseliyorum diye bhc test yapıyorsun sürekli güzel şeyler olur umarım senin için rabbim yardımcın olsun arkadaşım.

Mintyesil sakin ol lütfen... doktora sor tüm sorularını, herkesin durumu farklıdır. lütfen bebeğin için sakin ol, dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…