Pardon arkadaşım ben olumsuz bir yorum yapmadım bu kalkan neden !Aynı süreci yaşamış biri olarak ki seninde burada olmanın sebebi yaşanmışlıklarla daha sağlam adımlarla ilerlemek . Tekrarlıyorum bth 10 üzerinde hamilesindir ben 12 gün bhc baktırdım 90 dı 3 gün 300 ....vs bunda farklı olan ne !anlamadım:)Mintyesil sakin ol lütfen... doktora sor tüm sorularını, herkesin durumu farklıdır. lütfen bebeğin için sakin ol, dualarımız seninle..
Haklisin sakin olmaliyim daha iyiyim kendime söz verdim, sonucumu paylasicam sizlerle vakti gelince..sevgiler♡Mintyesil sakin ol lütfen... doktora sor tüm sorularını, herkesin durumu farklıdır. lütfen bebeğin için sakin ol, dualarımız seninle..
Merhabalar benimde 6. Haftamda kanamam oldu ben İstanbul'da değiliz yalnız Sivas ta Dr A gittim kesenin üstünde plesentala tutunma yerinde kanal var dedi pruloton iğne verdi üç hafta hafta da bir kullanacaksın ve Protestan iğnene de devam atacaksın dedi 9 hafta 3 günlük oldu hala kahve lekelerim devam adıyor ayrıca bir ay heyet raporu verdi lütfen dua edin kızlarSlm canim bence 3 gun dikkat etmelisin olacak olsa her sekilde oluyor ama sen ginede dikkat et ben test gunune kadar evde dinlenmistim birak keyfini cikar bu gunlerinin
Amin inşallah alı yanık önerildi Prof ona giriyorumThun sivas ta hangi doktora gidiyor sunuz..inşallah bebeğiniz sizinle kalır bir ömür boyu..
Arkadaşım Dok arkadaşa 15 beklemesi gerektiğini soylemiş BHG için ben de ben dayanamadım yaptırdım 12. gün dedim hepsi bu. Hormon tahili sonuçları bile söz konusu olmadı.Yorum yapman için yorumları okuman gerekiyor ben ne yazdım sen ne yazdın senin ki yazışırım da nasıl yazarsam yazıyım şimdi bana cevp verme okumayacağım ok.Kalkan mı? Çok komik... her kadının vücudunun hormon seviyesi, yumurta rezervi, östrojeni , prolaktini, fsh'ı, tedavi şekli, çocuk olmama sebebi, yaşı, rahmin yapısı, bebeğin tutunamama sebebi ve daha nice durumları farklıdır.. hamilelik testindeki değer aralıkları ile hepimizin durumu aynı oldu ya bravo.. benim bunun üzerine diyecek lafım yok.. yolunuz açık olsun.. burada benim muhattabım beni doğru anlayabilen iyi niyetli diğer arkadaşlar... ortamı germek yerine bizim gibi dua edin, daha hayra geçer.. sonuçta siz doktor değilsiniz.. arkadaşımızın sorunlarına bırakın tedavisini yapan doktoru cevaplasın..
Canım ben otogar metrosuyla yeniköye gidiyordum sonra yeniköyde aktarma yapıp taksim metrosuna biniyordum osmanbeyde iniyordum açıyordum navigasyonu yürüyordum ama servislerle beşiktaşa gidip ordan taksiyle giden arkadaşlarda var bende şimdi öyle denicem bakalım çünkü ben baya yürüyordumcanlar esenler otogardan fulya bahçeci merkeze hangi toplu taşıma aracıyla gidililir bilgisi olan varmı...
sağol cevap için canımcığım arabamız vardı satık çarşamba kontrolüm var nasıl gidicez diye kara düşünür olduk..eşim otogar metrosuyla aksarayda inip tekrar metroyla şişliye gidelim diyor tamda bilmiyoruz..beşiktaştan taksiyle ne kadar sürüyor bilgin varmı canım..Canım ben otogar metrosuyla yeniköye gidiyordum sonra yeniköyde aktarma yapıp taksim metrosuna biniyordum osmanbeyde iniyordum açıyordum navigasyonu yürüyordum ama servislerle beşiktaşa gidip ordan taksiyle giden arkadaşlarda var bende şimdi öyle denicem bakalım çünkü ben baya yürüyordum
Burda arkadaşlar beşiktaş sahilden 5 dk da taksiyle gittiklerini söylediler canımsağol cevap için canımcığım arabamız vardı satık çarşamba kontrolüm var nasıl gidicez diye kara düşünür olduk..eşim otogar metrosuyla aksarayda inip tekrar metroyla şişliye gidelim diyor tamda bilmiyoruz..beşiktaştan taksiyle ne kadar sürüyor bilgin varmı canım..
tamam anladım canım bende biraz araştırdım çook yakın en mantıklısı beşiktaşa gidip taksiyle fulya ya gitmek..Burda arkadaşlar beşiktaş sahilden 5 dk da taksiyle gittiklerini söylediler canım
Bende bilmiyordum sağolsun burdaki arkadaşlardan öğrendim bende öyle yapcam bu sefertamam anladım canım bende biraz araştırdım çook yakın en mantıklısı beşiktaşa gidip taksiyle fulya ya gitmek..
sağol cevap için canımcığım arabamız vardı satık çarşamba kontrolüm var nasıl gidicez diye kara düşünür olduk..eşim otogar metrosuyla aksarayda inip tekrar metroyla şişliye gidelim diyor tamda bilmiyoruz..beşiktaştan taksiyle ne kadar sürüyor bilgin varmı canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?