Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhabalar ben daha yeni üye oldum bende Zehra hanimla irtibata geçtim ve yeni tedaviye başladım Kıbrıs'ta tedaviye geçicez.. umarım başarılı oluruz biz cinsiyet seçimi yapmak istiyoruz nasib olursa daha önce cinsiyet seçimi yapan arkadaşlar bu konuyla ilgili yardimci olup yorumlarınızı duymak istiyorum ...

Ya benimde 7 gün oldu ama hiç bir his yok.. 8 gün sonra kan testi dediler yaptiricam sizde de böyle hissizlik varmı yoksa belirtileri neler lütfen yazın çatlayacağım
Bende de hiç his, belirti yoktu kesin tutmadı dedim ama yanılmışım çok şükür, güzel sonuç almani dilerim

Selâm canım. Nasıl geçti bugün kontrol vardı

kızlarrr bizde eşimle son kez tüp bebek denemeye karar verdik bu merkezle ilgili iyi şeyler duydum ama sizlerin de fikirlerini almak istiyorum son kez olacağı için en iyi doktor olsun istiyoruz

Selâm canım. Nasıl geçti bugün kontrol vardı
rahim filmi istedi erbil bey çektirdim çok şükür bişey çıkmadı bugün karından iğneyle geçici menopoza sokuldum..9 nisan transfer hazırlığına başlıycaz canım bantlara başlıycakmışım 15 gün sonra muhtemelen transferin olur dedi..benim emriyolarımıda çözünürdükten sonra 1 yada iki gün takip edicekmiş erbil bey biraz kortum nedense inş gelişimleri devam eder..

Arkadaşım sen yumurta toplama işlemini yaptın mı kaç yumurtan döllendi!

whitemavi
4 kere yumurta toplama işlemi yapıldı hata tek yumurtayla opu gittim risk alarak son opu 2 yumurtayla opu girdim ikiside dölendi 2opu dölenme olmadı canım..toplam 3 minişi varr..

Merhabalar,
Kafama takilan cok ciddi bir sorun var ve bu saatte klknige de ulasamiyorum tabi ki.
Ben ekimde tedavi gordum. Iki adet embriyo transfer edildi ve sonuc negatifti.
Bana yedi adet embriyomun donduruldugunu soylediler ve kasimda da dosyamdaki evraklari toplamak uzere embriyolarimla ilgili evraklari aldim.
Iki adet evrak var bi embriyo fotolarinin oldugu bir belge orada transfer edilen embriyo sayisi 2 dondurulan 4 denmis. Digeri embriyo bilgi formu. Orada da transfer edilen 2 dondurulan 5 denmis.
Daha bir ay once cgh teste gonderilmek uzere 7 embriyonun cozuldugunu ve 4unun genetik teste gondermek icin uygun gelisim gosterdigini soylediler.
Ben simdi acaba neden bana soylenen farkli evraklardaki sayi farkli diye supheye dustum. Acaba basindan beri yanlis bilgi verdiler de durumu toparlayamayacaklari icin 7 tane cozduk 4 u gelisim gosterdi demek zorunda mi kaldilar acaba diye dusunuyorum.
Siz ilgili belgeleri aldiniz mi?
Size soylenen ve evraklar arasinda fark var mi?
Bana deseler ki 4 tane embriyo dondurulmaya uygun sorun olmayacak ama neden evraklar ve verilen bilgi farkli anlayamadim.
Yarin ulasmaya calisicam umarim ikna edici bisey soylerler. Soylemezlerse laboratuarla ilgili suphelerim olacak.
Verilen iki evrak bile birbirini tutmuhor biri 4 donduruldu diyor biri 5

Benim evraklarda değişik sayı idi merak etme benim bundan açıklamam doğru değil onlar anlatır ama öyle oluyor telaş yapma

Aynı sorunu ne tesadüf bende yaşadım benden 20 emriyo aldılar 12 dölendi 5.güne 8 geldi dediler zaten emriyolok her gün arayıp bilgi veriyor 8 5. gün hatta 6 gün transver gününe kadar yaşıyordu sonra anlayamadığım bir açıklamayla sonlandırmışlar hadi onu geçtim dosyamı aldım merkezden dosyamda 20 Yumurta alınmış ve 6 dölenmiş görünüyor.Neden bana söylenenle evraklardaki bilgi bu kadar uyumsuz farklı nedennnnnnnnnn.

sebebini sordun mu peki?
Ne aciklama yaptilar

sebebini sordun mu peki?
Ne aciklama yaptilar
Ben öyle gerek duydum dedi:) şoka giridmm hala 3 ay oldu şoktan çıkamadım O benim Aptla olduğumu fark etmişti ne söylese sorgusuz uyguluyordum ödüyordum 6 ay içinde 1 aşılama 2 yumurta toplama yaptı ve o bir konuda yanıldı benim onunla devam edeceğimi düşündü beni önemsemedi ama ben uyandım geç olsun güç olmasın.

Nasil ya cok acaip
Bunu soyleyen doktorun muydu?
Dr un kimdi peki?
Simdi kimde devam ediyorsun

Doktorunuz kim?
Son olarak kalan embriyo yok mu?

Doktorunuz kim?
Son olarak kalan embriyo yok mu?
Arkadaşım dok ismi vermek istemiyorum şuanda o dok tedavi sürecinde olan arkadaşlar var belki onlar benim yaşadıklarımı yaşamayacaklar her şey çok güzel olacak ben bu zor günlerde hiç kimsenin moralini bozmak istemiyorum siz sorgulayın benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum yok sa ben kendisinden davacı olayımda düşündüm ama gücüm yok elimde hiç emri yom yok koca bir sıfır arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…