Bence çider le fln gorusun boyle bir durum varsa pesini bkrakmayin. Merkeze sikayet ettiginizde merkezin tepkisi ne oluyor pekiArkadaşım dok ismi vermek istemiyorum şuanda o dok tedavi sürecinde olan arkadaşlar var belki onlar benim yaşadıklarımı yaşamayacaklar her şey çok güzel olacak ben bu zor günlerde hiç kimsenin moralini bozmak istemiyorum siz sorgulayın benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum yok sa ben kendisinden davacı olayımda düşündüm ama gücüm yok elimde hiç emri yom yok koca bir sıfır arkadaşım.
Şimdi araştırıyorum bu siteyi yeni buldum keşke tedavimden önce bu siteden haberdar olsaydım.Merkezlere güvenemiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan araştırıyorum doğru yeri bulacağım inş. ben en kolay hasta olduğumu bana söyleyenler çok oldu ama güvenemiyorum.Sizler bana umut olacaksınız inş.Dok bana ben öyle uygun gördüm yavaşladı dedi ama emr 5 günde neden donduruyorsun !bana inandırıcı gelmedi.Nasil ya cok acaip
Bunu soyleyen doktorun muydu?
Dr un kimdi peki?
Simdi kimde devam ediyorsun
Görüştüm arkadaşım kabul etmiyor minareyi çalan kılıfını hazırlmaz mıBence çider le fln gorusun boyle bir durum varsa pesini bkrakmayin. Merkeze sikayet ettiginizde merkezin tepkisi ne oluyor peki
Merkeze değilde orada bulunan kişilere bildirdim biz birşey yapamyız dedi:)Merkeze kime bildireceğim mesela !bozacının şahidi şiracı :)Bence çider le fln gorusun boyle bir durum varsa pesini bkrakmayin. Merkeze sikayet ettiginizde merkezin tepkisi ne oluyor peki
Şimdi araştırıyorum bu siteyi yeni buldum keşke tedavimden önce bu siteden haberdar olsaydım.Merkezlere güvenemiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan araştırıyorum doğru yeri bulacağım inş. ben en kolay hasta olduğumu bana söyleyenler çok oldu ama güvenemiyorum.Sizler bana umut olacaksınız inş.Dok bana ben öyle uygun gördüm yavaşladı dedi ama emr 5 günde neden donduruyorsun !bana inandırıcı gelmedi.
Merhaba arkadaslar, cuma gunu iyi kalite 5.gun transferim oldu kasıklarimda batma hissi yasiyorum umarim tutunuyodur minigim. Estrofem ve vajinal jel kullaniyorum bunlar adeti engelliyor mu?merak ettigim 15.gune test tarihi verdiler bu srede ilaclari kullanicam eger tutmadiysa ilaca ragmen adet olunuyor mu? sizce kan testini ne zaman yapiyim ne zormus beklemekkk
Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettilerSelam canım öncelikle hayırlısı olsun. biz de pazartesi gittik perşembe ya da cuma transfer dediler. senin de cuma olduysa ne zaman gitmiştin en son transferden önce? ay bunu bile beklemek ne zormuş bugün laboratuvardan da aramadilar bir problem mi oldu diye çok endişeliyiz. Bu arada her şey yolunda mi kac embriyo transfer ettiler ?
Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettilerSelam canım öncelikle hayırlısı olsun. biz de pazartesi gittik perşembe ya da cuma transfer dediler. senin de cuma olduysa ne zaman gitmiştin en son transferden önce? ay bunu bile beklemek ne zormuş bugün laboratuvardan da aramadilar bir problem mi oldu diye çok endişeliyiz. Bu arada her şey yolunda mi kac embriyo transfer ettiler ?
benim de aynı şekilde olucak az evvel aradılar yarın transfer diye. çok heyecanlıyım. nasıl geçti 1 haftan? ne zaman test yapacaksın? hala çok heyecanlı misin? lekelenmen falan oldu mu?Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettiler
benim de aynı şekilde olucak az evvel aradılar yarın transfer diye. çok heyecanlıyım. nasıl geçti 1 haftan? ne zaman test yapacaksın? hala çok heyecanlı misin? lekelenmen falan oldu mu?Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettiler
Bol bol dinlendim ama surekli yatmadim ilk 4 gun surekli evdeydim sonrasinda markete falan ciktim ama cok agir tasimadim. Ilaclarimi duzenli aliyorum, vaginal jel mantar yapmaein die kullaninca 15 dk evin icinde yuruyorum. Hersey yolunda gidiyor sonu hayirli olsun insallahbenim de aynı şekilde olucak az evvel aradılar yarın transfer diye. çok heyecanlıyım. nasıl geçti 1 haftan? ne zaman test yapacaksın? hala çok heyecanlı misin? lekelenmen falan oldu mu?
Hala cok heyecanliyim tabi ama guzel duygular bunlar, insallah senin icinde hersey yolunds gider canim:) Bu arada beslenme olarak oyle cok farkli bisey yapmadim her sabah yumurta yedim bi de kahvaltida ve gun icinde 3-5 gün kurusu yedim kabiz olmamak icin.Bol bol dinlendim ama surekli yatmadim ilk 4 gun surekli evdeydim sonrasinda markete falan ciktim ama cok agir tasimadim. Ilaclarimi duzenli aliyorum, vaginal jel mantar yapmaein die kullaninca 15 dk evin icinde yuruyorum. Hersey yolunda gidiyor sonu hayirli olsun insallah
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum benimde 1ha fta oldu transferim bende yaptırsam mı ?Kizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum benimde 1ha fta oldu transferim bende yaptırsam mı ?Kizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin
Gercekten bosuna telas yapmisim. Ama maalesef bu islerde biraz obsesif oluyoruz.Benim evraklarda değişik sayı idi merak etme benim bundan açıklamam doğru değil onlar anlatır ama öyle oluyor telaş yapma
Benim sorumun karsiligini tam olarak verdiler ve icim cok rahatladi.Arkadaşım dok ismi vermek istemiyorum şuanda o dok tedavi sürecinde olan arkadaşlar var belki onlar benim yaşadıklarımı yaşamayacaklar her şey çok güzel olacak ben bu zor günlerde hiç kimsenin moralini bozmak istemiyorum siz sorgulayın benim yaptığım hatayı yapmayın diye yazıyorum yok sa ben kendisinden davacı olayımda düşündüm ama gücüm yok elimde hiç emri yom yok koca bir sıfır arkadaşım.
SAglikla bebegini kucagina alirsin umarim, en icten dualarim sizler icin kizlar. Bugunlerde beni mutlu eden tek sey buradaki hic tanimadigim insanlarin gebelik haberleri sanirimKizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin
Sagol arkadasim insallah♡ Yarin yazarim sonucumuSAglikla bebegini kucagina alirsin umarim, en icten dualarim sizler icin kizlar. Bugunlerde beni mutlu eden tek sey buradaki hic tanimadigim insanlarin gebelik haberleri sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?