Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bence çider le fln gorusun boyle bir durum varsa pesini bkrakmayin. Merkeze sikayet ettiginizde merkezin tepkisi ne oluyor peki

Nasil ya cok acaip
Bunu soyleyen doktorun muydu?
Dr un kimdi peki?
Simdi kimde devam ediyorsun
Şimdi araştırıyorum bu siteyi yeni buldum keşke tedavimden önce bu siteden haberdar olsaydım.Merkezlere güvenemiyorum korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan araştırıyorum doğru yeri bulacağım inş. ben en kolay hasta olduğumu bana söyleyenler çok oldu ama güvenemiyorum.Sizler bana umut olacaksınız inş.Dok bana ben öyle uygun gördüm yavaşladı dedi ama emr 5 günde neden donduruyorsun !bana inandırıcı gelmedi.

Bence çider le fln gorusun boyle bir durum varsa pesini bkrakmayin. Merkeze sikayet ettiginizde merkezin tepkisi ne oluyor peki
Merkeze değilde orada bulunan kişilere bildirdim biz birşey yapamyız dedi:)Merkeze kime bildireceğim mesela !bozacının şahidi şiracı :)

cok haklisin guvenememekte.. mumkunse yani yasin, yumurta rezervin falan uygunsa biraz ara ver. Sonucta bu is olacaksa oluyor buna inaniyorum artik. Zamani gelmemis demek ki en kaba soylemi bu bu isin..
guven duymak zorunda kaliyoruz. Transfer yaptik derken bos su gonderseler haberimiz olmaz, o kadar suistimale acik malesef.
o yuzden cokta hirpalama kendini.
dedigin gibi gec olsun guc olmasin....

Selam canım öncelikle hayırlısı olsun. biz de pazartesi gittik perşembe ya da cuma transfer dediler. senin de cuma olduysa ne zaman gitmiştin en son transferden önce? ay bunu bile beklemek ne zormuş bugün laboratuvardan da aramadilar bir problem mi oldu diye çok endişeliyiz. Bu arada her şey yolunda mi kac embriyo transfer ettiler ?

Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettiler

Selam canim ben pazartesi gittim, cuma gunu de transfer oldu. Tek embriyo transfer ettiler

benim de aynı şekilde olucak az evvel aradılar yarın transfer diye. çok heyecanlıyım. nasıl geçti 1 haftan? ne zaman test yapacaksın? hala çok heyecanlı misin? lekelenmen falan oldu mu?

benim de aynı şekilde olucak az evvel aradılar yarın transfer diye. çok heyecanlıyım. nasıl geçti 1 haftan? ne zaman test yapacaksın? hala çok heyecanlı misin? lekelenmen falan oldu mu?

Kizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin

Kizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin

Bol bol dinlendim ama surekli yatmadim ilk 4 gun surekli evdeydim sonrasinda markete falan ciktim ama cok agir tasimadim. Ilaclarimi duzenli aliyorum, vaginal jel mantar yapmaein die kullaninca 15 dk evin icinde yuruyorum. Hersey yolunda gidiyor sonu hayirli olsun insallah

Hala cok heyecanliyim tabi ama guzel duygular bunlar, insallah senin icinde hersey yolunds gider canim:) Bu arada beslenme olarak oyle cok farkli bisey yapmadim her sabah yumurta yedim bi de kahvaltida ve gun icinde 3-5 gün kurusu yedim kabiz olmamak icin.

inşallah hayırlı haberler
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum benimde 1ha fta oldu transferim bende yaptırsam mı ?

inşallah hayırlı haberler
inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum benimde 1ha fta oldu transferim bende yaptırsam mı ?

Benim evraklarda değişik sayı idi merak etme benim bundan açıklamam doğru değil onlar anlatır ama öyle oluyor telaş yapma
Gercekten bosuna telas yapmisim. Ama maalesef bu islerde biraz obsesif oluyoruz.
Embriyolog ayri erbil bey ayri aradi. Sagolsunlar tam olarak neden o sekilde oldugunu soylediler (benim bazi embriyolarimin dondurulmasi icin bikac gun daha gelisimini takip etmislerdi.
Evraklar arasinda ki farkinda sebebini direk dosyayi olusturan kisi arayarak aciklamasini yapti tamamen teknik bir gruplamadan dolayiymis.
Valla boyle bir ilgi beklemiyordum ne yalan soyleyeyim merkezimden ve dr umdan bir kez daha kuskum kalmadi.

Benim sorumun karsiligini tam olarak verdiler ve icim cok rahatladi.
Umarim ve muhtemelen seninkinin de bir aciklamasi vardir diye dusunuyorum. Tekrar bi gorus istersen gercekten cok iyi niyetli ve insanin icini rahatlatmaya yonelik yaklasimlari var cunku

SAglikla bebegini kucagina alirsin umarim, en icten dualarim sizler icin kizlar. Bugunlerde beni mutlu eden tek sey buradaki hic tanimadigim insanlarin gebelik haberleri sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…