Senin adına sevindim arkadaşım şuanda önemli olan tek şey senin kendini güvende hissetmen önemli olan bu tedavi aşamasında olan sensin çünkü.sen bu ekibi ne zamandır tanıyorsun bilmiyorum ama benim tanımam için zaman yeterliydi asla iyi niyetli falan değiller tek istedikleri kendi reklamlarını yapmak ve para :)Bana kendilerini kafama vura vura tanıtılar:)Benim sorumun karsiligini tam olarak verdiler ve icim cok rahatladi.
Umarim ve muhtemelen seninkinin de bir aciklamasi vardir diye dusunuyorum. Tekrar bi gorus istersen gercekten cok iyi niyetli ve insanin icini rahatlatmaya yonelik yaklasimlari var cunku
Uzuldum senin adina. Ben bile icim rahatlayana kadar kisacik surede baya stres oldum seni anlayabiliyorum o yuzden. Umarim seni cok memnun edecek ve bebeklerine kavusturacak icine sinen bir yer bulursunSenin adına sevindim arkadaşım şuanda önemli olan tek şey senin kendini güvende hissetmen önemli olan bu tedavi aşamasında olan sensin çünkü.sen bu ekibi ne zamandır tanıyorsun bilmiyorum ama benim tanımam için zaman yeterliydi asla iyi niyetli falan değiller tek istedikleri kendi reklamlarını yapmak ve para :)Bana kendilerini kafama vura vura tanıtılar:)
Insallah guzel haberler iletirsin bizeTransferimin 8. günündeyim hiç belirtim yok ilk denememdi çok umutluydum Allahım sen hayırlısını yaz... Dua edin kızlar pazartesi test yaptıracağım
Amin canım inşallah..Insallah guzel haberler iletirsin bize
Insallah guzel sonuclqrimiz olacak buralar senlenecek moral vericez brbirimize♡Transferimin 8. günündeyim hiç belirtim yok ilk denememdi çok umutluydum Allahım sen hayırlısını yaz... Dua edin kızlar pazartesi test yaptıracağım
Şu pozitifi bir göreyimInsallah guzel sonuclqrimiz olacak buralar senlenecek moral vericez brbirimize♡
Arkadaşım beni bahçeci 6 ay içinde 2 defa yumurta topladı ilk için yumurtalar çatladı ben alamadım dedi 2 yumurtam 3.gün donduruldu 2 yumurta top işleminde 2o yumurta alındı 12 döllendi 5. güne 8 geldi dediler transfer günü 6 gün 2 transfer etti geri kalan emriyolarının dondurmak yerine bana sormadan sonlandırmış. neden bana sormadan böyle bir şey yaptınız dedim bana ben öyle uygun gördüm dedi :)whitemavi tam anlamadim 5.gunde kotü giden embriyolarmi dondurulmus,biraz daha detay verirmisin bende bahcecide 2.denedeyim,embriyolar gitti 4 tanesi cgj icin kromozom taramasina beklemedeyiz,tm anlamadim durumunu...
Arkadaşım beni bahçeci 6 ay içinde 2 defa yumurta topladı ilk için yumurtalar çatladı ben alamadım dedi 2 yumurtam 3.gün donduruldu 2 yumurta top işleminde 2o yumurta alındı 12 döllendi 5. güne 8 geldi dediler transfer günü 6 gün 2 transfer etti geri kalan emriyolarının dondurmak yerine bana sormadan sonlandırmış. neden bana sormadan böyle bir şey yaptınız dedim bana ben öyle uygun gördüm dedi :)
Ne için bilgi istiyorsun??Yazdıklarınızı okuyorum herkesin durumu farklı ...ben ilk defa yazmıştım ama hiç kimseden bir cevap alamadım banada destek verip bilgilerinizi paylasırsanız mutlu olurum hanımlar ...
Forumda tup bebekle alakali cok konu ve yorum okudum, bazi kisileri okumustum tuplerinde ki problemlerden dolayi her iki tupleri de baglaniyor ve tup bebek yapiliyor.Benim 3 tane çocuğum var 8 yıl önce tuplerimi bağlattım sonra bosandim.ama 2 yıl önce yeniden evlendim eşim bebek istiyor ve biz Zehra Hn irtibata geçtik yani benim gibi tüpleri bağlı olduğu için tüp bebek yapan varmı aramızda
doktorun kim?
Evet Bahçeci Zehra Hn nasıl Dr ? Çok araştırdım Zehra Hn çok iyi diye duydum ama bilmiyorumForumda tup bebekle alakali cok konu ve yorum okudum, bazi kisileri okumustum tuplerinde ki problemlerden dolayi her iki tupleri de baglaniyor ve tup bebek yapiliyor.
Yani bi dezavantaji ve normal tup bebek prosedurunden bir farki yok.
Bu arada Zehra Hn. kim ilk defa duydum.
Bahceci mi?
Ayyy cok sevindim maşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallahKizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin
Benim de öğleden sonra. 3 gün evde kalacağım sonra işe doneyim diyorum. Sen çalışıyor musun normalde? Bu arada Dr un test gününü ne tarihe vermişti? Ne güzel 1 haftada pozitif sonuç almissinBol bol dinlendim ama surekli yatmadim ilk 4 gun surekli evdeydim sonrasinda markete falan ciktim ama cok agir tasimadim. Ilaclarimi duzenli aliyorum, vaginal jel mantar yapmaein die kullaninca 15 dk evin icinde yuruyorum. Hersey yolunda gidiyor sonu hayirli olsun insallah
Benim de ogleden sonra 5 gibi olmustu. Bence de oyle yap cnm 3 gun yeter, ben calisiyorum uzun suredir dogru durust izin yapmamistim bu da vesile olsun dedim, evde bunaliyorsun o kadar uzun sure calismak kafani oyalar iyi gelir. Ptesi isbasi yapicam ben de. Test gunumu 5 Mart verdiler yani 15gun sonraya baya gec herkes 12gunde aliyo sonucu.Bilmiyprum umarim yanilmam sabah kan testi verdim sonucu bekliyorumBenim de öğleden sonra. 3 gün evde kalacağım sonra işe doneyim diyorum. Sen çalışıyor musun normalde? Bu arada Dr un test gününü ne tarihe vermişti? Ne güzel 1 haftada pozitif sonuç almissin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?