Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Seninki çok erken değilmi ama ya bana 3 mart dediler ben sabırsızlıktan p.tesi yaptırıcam bu kadar erken çıkarmı ki ??

Oo benim daha çok var o zaman 9 gün oldu transferim bulantım olmaması normalmiş rahatladım yoksa bu zamanlar da da bulantısı olan varmıdır
Bulantıya odaklanmayın inşallah hiç bulanmaz. İşyerinde çıkardım bugün odadakileri çıkarttırdım

Kizlar kan sonucum 103♡♡♡♡♡♡♡♡♡ yerimde duramiyorum inanamiyorum o kadar mutluyum ki iyi bi deger di miiii
Şaka yapıyorsun aman tanrım hadi inşallah allah tamamına erdirsin OH OH ay çok sevindim tutmayın beni bende gidiyorum kan vericem

kızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((

kızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((
Belki hamilesinizdir baktirin bence bi. Bu isler hic belli olmuhor cunku. Ama bi dr nuzla gorusun. Ben de ikinci ayda adet olamadim lekelenme tarzi oldu. Dr um gecen aydan catlamayan humurta dolahisiyla kist oldugunu sohledi. Verdigi ilacla bi sonraki ay normal adet gorerek adetle kkstim gitmisti

5. Hafta gibi başladı. 12+6 haftalık oldum bugün bile kustum

Herkeste farklı oluyormuş ama
Slm canim bebwgin hayirli olsun ikimiz ayni haftadayiz nerdeyse bende 13+1 oldum benimde bulantilar cogaldi allahm istwyen herkeze nasip etsin benm kafama takilan sorun kasik agrilarim oluyor surekli evdeyim calismuyorum kendimi cok dinliyorum sanirim

Amiiin Allah razı olsun. Hepimizin evladını bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Evet ya ne güzel aramızda bir gün var :) Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor ama kanama lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok. Ben transferden sonra 2 hafta rapor kullandım bitince işe başladım bir hafta sonra 17/18 günlük yıllık izne ayrıldım o dönem hiç geçmek bilmedi. Her dakika elimde telefon gebelik araştırmaları vs. Evde olunca öyle oluyor malesef. Oyalanmaya çalış

En son ne zaman dr a gittin? Cinsiyet belli mi?

Ben 12+2 günlükken gittim cinsiyeti gördü ama söylemedi emin değilim dedi. Birde sadece boyunu söylüyor gram hala ölçülmedi. Sende belli mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…