5. Hafta gibi başladı. 12+6 haftalık oldum bugün bile kustumHamile kalanlara bir sorum olacak mide bulantıları ne zaman başladı??
Seninki çok erken değilmi ama ya bana 3 mart dediler ben sabırsızlıktan p.tesi yaptırıcam bu kadar erken çıkarmı ki ??Benim de ogleden sonra 5 gibi olmustu. Bence de oyle yap cnm 3 gun yeter, ben calisiyorum uzun suredir dogru durust izin yapmamistim bu da vesile olsun dedim, evde bunaliyorsun o kadar uzun sure calismak kafani oyalar iyi gelir. Ptesi isbasi yapicam ben de. Test gunumu 5 Mart verdiler yani 15gun sonraya baya gec herkes 12gunde aliyo sonucu.Bilmiyprum umarim yanilmam sabah kan testi verdim sonucu bekliyorum
Oo benim daha çok var o zaman 9 gün oldu transferim bulantım olmaması normalmiş rahatladım5. Hafta gibi başladı. 12+6 haftalık oldum bugün bile kustum
Herkeste farklı oluyormuş ama
Bulantıya odaklanmayın inşallah hiç bulanmaz. İşyerinde çıkardım bugün odadakileri çıkarttırdımOo benim daha çok var o zaman 9 gün oldu transferim bulantım olmaması normalmiş rahatladımyoksa bu zamanlar da da bulantısı olan varmıdır
çook güzel hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin transferin kaçıncı günü bugünKizlar kan sonucum 103♡♡♡♡♡♡♡♡♡ yerimde duramiyorum inanamiyorum o kadar mutluyum ki iyi bi deger di miiii
7.gunu cnm deger iyi mi sen bilirsin:)çook güzel hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin transferin kaçıncı günü bugün
Şaka yapıyorsun aman tanrım hadi inşallah allah tamamına erdirsin OH OH ay çok sevindim tutmayın beni bende gidiyorum kan vericemKizlar kan sonucum 103♡♡♡♡♡♡♡♡♡ yerimde duramiyorum inanamiyorum o kadar mutluyum ki iyi bi deger di miiii
Süper hemde iyi mi ne demek. Benim de 8. gün 154 çıkmıştı. Çok sevindim. Bahçeci bizim umudumuz oldu çok şükür7.gunu cnm deger iyi mi sen bilirsin:)
sizin transferin kaçıncı günü?Şaka yapıyorsun aman tanrım hadi inşallah allah tamamına erdirsin OH OH ay çok sevindim tutmayın beni bende gidiyorum kan vericem
Şimdi fark ettim günü. 9. gün de az çok bir değer çıkar inşallah.Oo benim daha çok var o zaman 9 gün oldu transferim bulantım olmaması normalmiş rahatladımyoksa bu zamanlar da da bulantısı olan varmıdır
Yok. Benimki aksine 2 3 gün erken olmuştukızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((
Ben Bahcecide Zehra Hn. diye birini duymadim hic o yuzden sordum Bahcecide mi diye. Dolayisiyla nasil oldugunu bilemiyorum. Siz ozellikle bayan dr mi ariyorsunuzEvet Bahçeci Zehra Hn nasıl Dr ? Çok araştırdım Zehra Hn çok iyi diye duydum ama bilmiyorum
Belki hamilesinizdir baktirin bence bi. Bu isler hic belli olmuhor cunku. Ama bi dr nuzla gorusun. Ben de ikinci ayda adet olamadim lekelenme tarzi oldu. Dr um gecen aydan catlamayan humurta dolahisiyla kist oldugunu sohledi. Verdigi ilacla bi sonraki ay normal adet gorerek adetle kkstim gitmistikızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((
Hayirli olsun. Iki tane mi transfer edildi. Masallah degeriniz yedinci gun icin cok cok iyi7.gunu cnm deger iyi mi sen bilirsin:)
Slm canim bebwgin hayirli olsun ikimiz ayni haftadayiz nerdeyse bende 13+1 oldum benimde bulantilar cogaldi allahm istwyen herkeze nasip etsin benm kafama takilan sorun kasik agrilarim oluyor surekli evdeyim calismuyorum kendimi cok dinliyorum sanirim5. Hafta gibi başladı. 12+6 haftalık oldum bugün bile kustum
Herkeste farklı oluyormuş ama
Amiiin Allah razı olsun. Hepimizin evladını bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Evet ya ne güzel aramızda bir gün var :) Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor ama kanama lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok. Ben transferden sonra 2 hafta rapor kullandım bitince işe başladım bir hafta sonra 17/18 günlük yıllık izne ayrıldım o dönem hiç geçmek bilmedi. Her dakika elimde telefon gebelik araştırmaları vs. Evde olunca öyle oluyor malesef. Oyalanmaya çalışSlm canim bebwgin hayirli olsun ikimiz ayni haftadayiz nerdeyse bende 13+1 oldum benimde bulantilar cogaldi allahm istwyen herkeze nasip etsin benm kafama takilan sorun kasik agrilarim oluyor surekli evdeyim calismuyorum kendimi cok dinliyorum sanirim
En son ne zaman dr a gittin? Cinsiyet belli mi?Slm canim bebwgin hayirli olsun ikimiz ayni haftadayiz nerdeyse bende 13+1 oldum benimde bulantilar cogaldi allahm istwyen herkeze nasip etsin benm kafama takilan sorun kasik agrilarim oluyor surekli evdeyim calismuyorum kendimi cok dinliyorum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?