5.gun embriosu tek kondu ama drum hizli gelisiyor ikiz olabilir demisti bakalim kismet:)Hayirli olsun. Iki tane mi transfer edildi. Masallah degeriniz yedinci gun icin cok cok iyi
sorma kahvalti yapamadim oyle ekmek tikistirip ilacimi ictim sigamiyorum eve,yerdemiyim ucuyomuyum belli degil.Agliyorum, guluyorum nasil bi ozlemdi yasadim o ani cok sukur,Allahim sonunu hayirli etsin bekleyen herkese tattirsin bu duyguyuMintyesil şimdi aglayacağım..çok sevindim. Canım benim allah tamamına erdirsin.
aaa tek embriyoda ikiz olma ihtimali oluyor mu ki5.gun embriosu tek kondu ama drum hizli gelisiyor ikiz olabilir demisti bakalim kismet:)
E tabi tek yumurta ikizi oluyor tabi :)aaa tek embriyoda ikiz olma ihtimali oluyor mu ki
Ne guzel herkez hamile bu topikte en son pazartesi gittim ben ist disindayim erkek dedi bana cinsiyetine allah nasip ederse banada demedi gramini bende merk ediyordum soracaktim o heycanla unuttum bir dahaki kontrolde soracam inaEn son ne zaman dr a gittin? Cinsiyet belli mi?
Ben 12+2 günlükken gittim cinsiyeti gördü ama söylemedi emin değilim dedi. Birde sadece boyunu söylüyor gram hala ölçülmedi. Sende belli mi?
Amin canim ins hepimizin kucagi dolar evet ben evdeyim hep fazla bir iste yapmiyorum korkuyorum bisey olcak diye kendimi dinleyip duruyorum rabbm bu gunlerimizi aratmasin inaAmiiin Allah razı olsun. Hepimizin evladını bağışlasın sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin. Evet ya ne güzel aramızda bir gün var :) Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor ama kanama lekelenme olmadığı sürece sıkıntı yok. Ben transferden sonra 2 hafta rapor kullandım bitince işe başladım bir hafta sonra 17/18 günlük yıllık izne ayrıldım o dönem hiç geçmek bilmedi. Her dakika elimde telefon gebelik araştırmaları vs. Evde olunca öyle oluyor malesef. Oyalanmaya çalış
Amin amin. Mümkün olduğunca evham yapma gönlünü ferah tut. Allah korusun yavrularımızı inşallahAmin canim ins hepimizin kucagi dolar evet ben evdeyim hep fazla bir iste yapmiyorum korkuyorum bisey olcak diye kendimi dinleyip duruyorum rabbm bu gunlerimizi aratmasin ina
Artık güzel beslenme zamanı :) öyle ekmek tıkıştırıp gezmek yok :) Portakal sık güzel kahvaltılıklar hazırla oh misssorma kahvalti yapamadim oyle ekmek tikistirip ilacimi ictim sigamiyorum eve,yerdemiyim ucuyomuyum belli degil.Agliyorum, guluyorum nasil bi ozlemdi yasadim o ani cok sukur,Allahim sonunu hayirli etsin bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu
Sonuç 1.30 diye okudum yüreğime inecekti az dahaKızlar gittim kıymetli kanımı verdim sonuç 1:30 da belli olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitiftir
Zaman geçsin diye telefonda oyun oynuyorum saate bakmamaya çalışıyorum sonra yarım saat geçmiştir diyorum bir bakıyorum 10 dk zor olmuş allahım aklıma mukayet ol offf. .Sonuç 1.30 diye okudum yüreğime inecekti az daha
Malum 5 ten yukarı olması lazım
Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah sooon 36 dkkan verdiğim ilk gün dakikalar saat gibi gelmişti
Öyle oluyor insan ama sen 13.30 dediklerine bakma genelde daha erken çıkıyorZaman geçsin diye telefonda oyun oynuyorum saate bakmamaya çalışıyorum sonra yarım saat geçmiştir diyorum bir bakıyorum 10 dk zor olmuş allahım aklıma mukayet ol offf. .
Çıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallahÖyle oluyor insan ama sen 13.30 dediklerine bakma genelde daha erken çıkıyor
canim yaa çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin inşallahÇıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah
Ooo senlendi buralar♡♡♡♡♡Tebrikler canimGüzel allahım isteyen herkese versin yarabbim sen büyüksün..
Ohhh şükürler olsun. Çok sevindim bereketli bir topikteyiz :) Allah daim etsinÇıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?