Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar gittim kıymetli kanımı verdim sonuç 1:30 da belli olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitiftir

Bana Moral oldun..pazartesi randevum var.. şimdi rahim filmi için bekliyorum.. seni kendime totem yapmıştım

Mintyesil şimdi aglayacağım..çok sevindim. Canım benim allah tamamına erdirsin.
sorma kahvalti yapamadim oyle ekmek tikistirip ilacimi ictim sigamiyorum eve,yerdemiyim ucuyomuyum belli degil.Agliyorum, guluyorum nasil bi ozlemdi yasadim o ani cok sukur,Allahim sonunu hayirli etsin bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu

En son ne zaman dr a gittin? Cinsiyet belli mi?

Ben 12+2 günlükken gittim cinsiyeti gördü ama söylemedi emin değilim dedi. Birde sadece boyunu söylüyor gram hala ölçülmedi. Sende belli mi?
Ne guzel herkez hamile bu topikte en son pazartesi gittim ben ist disindayim erkek dedi bana cinsiyetine allah nasip ederse banada demedi gramini bende merk ediyordum soracaktim o heycanla unuttum bir dahaki kontrolde soracam ina

Amin canim ins hepimizin kucagi dolar evet ben evdeyim hep fazla bir iste yapmiyorum korkuyorum bisey olcak diye kendimi dinleyip duruyorum rabbm bu gunlerimizi aratmasin ina

Amin canim ins hepimizin kucagi dolar evet ben evdeyim hep fazla bir iste yapmiyorum korkuyorum bisey olcak diye kendimi dinleyip duruyorum rabbm bu gunlerimizi aratmasin ina
Amin amin. Mümkün olduğunca evham yapma gönlünü ferah tut. Allah korusun yavrularımızı inşallah

sorma kahvalti yapamadim oyle ekmek tikistirip ilacimi ictim sigamiyorum eve,yerdemiyim ucuyomuyum belli degil.Agliyorum, guluyorum nasil bi ozlemdi yasadim o ani cok sukur,Allahim sonunu hayirli etsin bekleyen herkese tattirsin bu duyguyu
Artık güzel beslenme zamanı :) öyle ekmek tıkıştırıp gezmek yok :) Portakal sık güzel kahvaltılıklar hazırla oh miss

Kızlar gittim kıymetli kanımı verdim sonuç 1:30 da belli olacak dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitiftir
Sonuç 1.30 diye okudum yüreğime inecekti az daha

Malum 5 ten yukarı olması lazım

Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah sooon 36 dk kan verdiğim ilk gün dakikalar saat gibi gelmişti

Sonuç 1.30 diye okudum yüreğime inecekti az daha

Malum 5 ten yukarı olması lazım

Hadi bakalım güzel sonuçlarla gel inşallah sooon 36 dk kan verdiğim ilk gün dakikalar saat gibi gelmişti
Zaman geçsin diye telefonda oyun oynuyorum saate bakmamaya çalışıyorum sonra yarım saat geçmiştir diyorum bir bakıyorum 10 dk zor olmuş allahım aklıma mukayet ol offf. .

Zaman geçsin diye telefonda oyun oynuyorum saate bakmamaya çalışıyorum sonra yarım saat geçmiştir diyorum bir bakıyorum 10 dk zor olmuş allahım aklıma mukayet ol offf. .
Öyle oluyor insan ama sen 13.30 dediklerine bakma genelde daha erken çıkıyor

Öyle oluyor insan ama sen 13.30 dediklerine bakma genelde daha erken çıkıyor
Çıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah

canim yaa çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin inşallah

Ohhh şükürler olsun. Çok sevindim bereketli bir topikteyiz :) Allah daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…