Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gozun aydin canm allah tamamina erdirsin ins cok sevindim senin adina

Hepinize çok ama çok teşekkürler mutluluğuma ortak olduğunuz için allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin AMİN..
Allahim bu haberler ile gune guzel basliyorum... Tebrik ederimm saglikla kucagina almak da nasip olsun insallah

kızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((
Benim ilk tup bebek denememden sonra (taze transferdi ve tutmadi senden farkli ama belki fikir verir) aldigim ilaclardan dolayi aylarca reglim en az 5 gun gecikmeli oldu. Doktorum ignelerin gecikme yapabilecegini soyledi. Tabi gebe de olabilirsin ama eger degilsen telaslanma normal.

Arkadaşlar acil yardım.. atatürk Havalimanından bahçeci fulyaya nasıl gidilir..en kısa yoldan.. istanbulu bilmiyorum ve tek başına geleceğim.. en anlaşılır şekilde açıklarsınız sevinirim..

M mintyesil ve kartal2 sizler icin cokk ama cokkk sevindim. Diliyorum saglikla tamamlarsiniz. Benim de bir aksilik olmazsa haftaya transferim. Doktorlariniz kimdi? Bana da umut olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…