AMİNNNN hepimizincanim yaa çok sevindim allah mutluluğunu daim etsin inşallah
Ayy ne tuhaf hiç his yok ama yinede varmış içimde bişi.. hepinizin duaları kabul olsun canlarımOhhh şükürler olsun. Çok sevindim bereketli bir topikteyiz :) Allah daim etsin
Şimdi senin transferden sonra kaçıncı günün canım?Ayy ne tuhaf hiç his yok ama yinede varmış içimde bişi.. hepinizin duaları kabul olsun canlarım
O his karnın hafif büyüyene kadar devam ediyor. Varmış ama yokmuş gibi :)Ayy ne tuhaf hiç his yok ama yinede varmış içimde bişi.. hepinizin duaları kabul olsun canlarım
Gozun aydin canm allah tamamina erdirsin ins cok sevindim senin adinaÇıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah
Amin inşallahHepinize çok ama çok teşekkürler mutluluğuma ortak olduğunuz için allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin AMİN..
Biraz daha büyüsün bakalım hem ne zamn doğacağını da bilmiyorum dr la konuşalım öğrenelim..Hemen profiline hamilelik takviini ekle çok eğlenceli :) hergün takip etmek çok hoş
transferin hangi gün yapıldı yada son adet tarihin ne?Biraz daha büyüsün bakalım hem ne zamn doğacağını da bilmiyorum dr la konuşalım öğrenelim..
Allahim bu haberler ile gune guzel basliyorum... Tebrik ederimm saglikla kucagina almak da nasip olsun insallahHepinize çok ama çok teşekkürler mutluluğuma ortak olduğunuz için allahım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin AMİN..
Haydi bakalim senden de cok guzel haberler duyacagimizi hissediyorum. Kendine cok dikkat etKızlarRR benim de transferim gerçekleşti çok şükür :) iki embriyo transfer edildi. allahim insallah bizim de yüzümüzu güldürur
Benim ilk tup bebek denememden sonra (taze transferdi ve tutmadi senden farkli ama belki fikir verir) aldigim ilaclardan dolayi aylarca reglim en az 5 gun gecikmeli oldu. Doktorum ignelerin gecikme yapabilecegini soyledi. Tabi gebe de olabilirsin ama eger degilsen telaslanma normal.kızlar yumurta toplama snrasındaki 2. reglide gecikme yasayanlar oldu mu? patlamak üzereyim her anlamda:) sanki regli oluyorum da dışarı çıkmıyormuş gibi((
Tekrar tebrik ederim, bir de merak ettim sizde sorun neydi?Ayy ne tuhaf hiç his yok ama yinede varmış içimde bişi.. hepinizin duaları kabul olsun canlarım
Çok teşekkür ederim inşallah hislerinde yanilmazsinHaydi bakalim senden de cok guzel haberler duyacagimizi hissediyorum. Kendine cok dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?