Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar acil yardım.. atatürk Havalimanından bahçeci fulyaya nasıl gidilir..en kısa yoldan.. istanbulu bilmiyorum ve tek başına geleceğim.. en anlaşılır şekilde açıklarsınız sevinirim..

Havalimanindan metroya bin yenibosnada in, sadece 1-2 durak, yenibosnada metrobuse bin mecidiyekoyde in, ordan taksiye bin. Acibadem hast.fulya dersen goturur, kisa mesafe ama yokus cok dik. 1 - 1,5 saate gidersin.

Arkadaşlar ben bir şey sorcam ikinci tedavidede hepatit testleri tekrardan isteniyor mu ? Birincisinde yaptırmıştık şimdi yine mi yaptırmamız lazım

gözünüz aydın Allah tamamına erdirsin doktorunuz kimdi benim transferim önümüzdeki ay inşallah yumurta m geçen pazar toplandı sizde işlemler nasıl oldu İnsan çok heyecan hissediyor benim Dr kübra Hn. ve mustafa bey

Hayırlı olsun transfer sürecin,onlar işini biliyor merak etme riske atmazlar.inşallah güzel sonuçlar alırsın.

merhaba canım çok duydum burayı fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim sizden tüp bebek aşılama ve muayene ücretleri konusunda
Ben 2015 de tedavi oldum,tüp bebek ücreti 5.900 +ilaçlar da 1000-2000 arası normal tedavide,farklı işlemlerde fiyat değişiyor,aşılamayı bilmiyorum,muayne ücreti ilk defa 325 tl idi sonra ödemedim

merhaba arkadaşlar çok duydum burayı fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim sizden tüp bebek aşılama ve muayene ücretleri konusunda
benim 14 aydır sebepsiz inferlite eşim ve bende bir engel bulamadılar ve doktor istersen aşılama yaptır dedi ve kararsızım fiyat araştırmasıda yapıyorum iyi bir yerde olsun istiyorum

Benimde bahçeci hersey güzel olsun inşallah

Git önce cd56 diye bir test var onu yaptir bende de sorun yoktu o testte çıktı ki savaşçı fazlalığı varmış sendede öyle olabilir boşuna paran gitmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…