Arkadaşlar acil yardım.. atatürk Havalimanından bahçeci fulyaya nasıl gidilir..en kısa yoldan.. istanbulu bilmiyorum ve tek başına geleceğim.. en anlaşılır şekilde açıklarsınız sevinirim..
Çıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah
Çıktı çıktı Bugün bayram oldu cuma vakti allahım kabul etti dualarımızı 113 çıktı hemen hemşire mi aradım gebesin dedi duyduğum en güzel kelime GEBESİN allahım sen tamamına erdir inşallah
Hayırlı olsun Canım güzel haberlerini bekliyoruzKızlarRR benim de transferim gerçekleşti çok şükür :) iki embriyo transfer edildi. allahim insallah bizim de yüzümüzu güldürur
Yok henüz belli olmadı dün gittim en son 14.haftadayım,herhalde 16. Da belli olur gidince .KELEBEK0908 cinsiyeti belli oldu mu ? Merak içindeyim
Hayırlı olsun transfer sürecin,onlar işini biliyor merak etme riske atmazlar.inşallah güzel sonuçlar alırsın.rahim filmi istedi erbil bey çektirdim çok şükür bişey çıkmadı bugün karından iğneyle geçici menopoza sokuldum..9 nisan transfer hazırlığına başlıycaz canım bantlara başlıycakmışım 15 gün sonra muhtemelen transferin olur dedi..benim emriyolarımıda çözünürdükten sonra 1 yada iki gün takip edicekmiş erbil bey biraz kortum nedense inş gelişimleri devam eder..
Transferden sonra 14.gün kan testi yaptırdımİnşallah bendesen ne zaman yaptırdın kan testini..??
Transferden sonra 14.gün kan testi yaptırdım
Ben 2015 de tedavi oldum,tüp bebek ücreti 5.900 +ilaçlar da 1000-2000 arası normal tedavide,farklı işlemlerde fiyat değişiyor,aşılamayı bilmiyorum,muayne ücreti ilk defa 325 tl idi sonra ödemedimmerhaba canım çok duydum burayı fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim sizden tüp bebek aşılama ve muayene ücretleri konusunda
Ben 2015 de tedavi oldum,tüp bebek ücreti 5.900 +ilaçlar da 1000-2000 arası normal tedavide,farklı işlemlerde fiyat değişiyor,aşılamayı bilmiyorum,muayne ücreti ilk defa 325 tl idi sonra ödemedim
Sorun bendeki savaşçıların çok olması aslında tüp bebek yerine bu teşhis önce konulsaydı gerek kalmayacaktı ne yapalım kısmet böyle imiş..Tekrar tebrik ederim, bir de merak ettim sizde sorun neydi?
Benimde bahçeci hersey güzel olsun inşallahgözünüz aydın Allah tamamına erdirsin doktorunuz kimdi benim transferim önümüzdeki ay inşallah yumurta m geçen pazar toplandı sizde işlemler nasıl oldu İnsan çok heyecan hissediyor benim Dr kübra Hn. ve mustafa bey
Git önce cd56 diye bir test var onu yaptir bende de sorun yoktu o testte çıktı ki savaşçı fazlalığı varmış sendede öyle olabilir boşuna paran gitmesin..merhaba arkadaşlar çok duydum burayı fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim sizden tüp bebek aşılama ve muayene ücretleri konusunda
benim 14 aydır sebepsiz inferlite eşim ve bende bir engel bulamadılar ve doktor istersen aşılama yaptır dedi ve kararsızım fiyat araştırmasıda yapıyorum iyi bir yerde olsun istiyorum
Git önce cd56 diye bir test var onu yaptir bende de sorun yoktu o testte çıktı ki savaşçı fazlalığı varmış sendede öyle olabilir boşuna paran gitmesin..
Bilmiyorum ama bi sor rahimden parça alıyorlar lab. İnceleme yapıyorlar 1000 e ben bahçeci de yaptırdımnerde yaptıracağım bu testi devlette yaparlar mı
çok teşekkür ederim. Bu arada sen ne durumdasjn canım bayadir girmiyordum?Hayırlı olsun Canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?