Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Transfer hazırlığındayken ara kanamam olmuştu (Estrafem)kullanırken güvenç bey ertelemişti.bu defa bant kullanıyorum pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım inşallah herşey yolundadır..

Transfer hazırlığındayken ara kanamam olmuştu (Estrafem)kullanırken güvenç bey ertelemişti.bu defa bant kullanıyorum pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım inşallah herşey yolundadır..
Ayy canım inşallah sorunsuz hallolur her syin. Aynı dönemde gebe kliriz belki

Arkadaşlar benim dün transferim yapıldı. Dün e kadar tek embriyo diye ısrar eden doktorum dün son dakikada 2 koyalım dedi. Dediğine gore embriyolar yüksek kaliteli ama gelişimleri bi kaç saat geriden geliyormus benim için tatmin edici dedi ama yüz ifadesi de teselli eder gibiydi. Embriyolarin gelişiminin geriden gelmesi ne demek? Hiç böyle bir şey yaşayan var mi aranızda?

Hayırlı olsun,güzel sonuçlar al inşallah Can'ım.

Git önce cd56 diye bir test var onu yaptir bende de sorun yoktu o testte çıktı ki savaşçı fazlalığı varmış sendede öyle olabilir boşuna paran gitmesin..

Bizde bahcecide 2.tuo denemesindeyiz embriyolar cgh icin amerikaya gitti eger saglikli donerlerse banada mustafa hoca cd56 testi yapcak,daha once kanda baktirdim ama o gecerli sonuc vermez dedi,siz yaptirmissiniz tam olarak ne zaman yapiliyor adet bitimini yada transferden ne kadar önce ...

Hiç öyle düşünme beni biliyosun,Güvenç bey bile mucize diyor benim durumuma sor bak anlatır kendisi.inan ,inancını hiç kaybetme
Sağol canim. Ya aslında ben inanıyorum sonucta ise yaramayan olsaydi guvenc bey koymazdi ama yine de cok da umutlanmayalim diyorum. 15 gün sabır bakalım

Sağol canim. Ya aslında ben inanıyorum sonucta ise yaramayan olsaydi guvenc bey koymazdi ama yine de cok da umutlanmayalim diyorum. 15 gün sabır bakalım

Burda bir arkadas yazmisti sanirim.olmazsa zaten üzulup kendimizi yorcaz bari şu 15 gun varmis gibi keyfini cikarin bebekle ilgili hayaller konusmalar yapin minik embriyoya da gecer hissettikleriniz,gelmekte nazlansada gelir allahin izniyle..

Burda bir arkadas yazmisti sanirim.olmazsa zaten üzulup kendimizi yorcaz bari şu 15 gun varmis gibi keyfini cikarin bebekle ilgili hayaller konusmalar yapin minik embriyoya da gecer hissettikleriniz,gelmekte nazlansada gelir allahin izniyle..
Evet bence de. Negatif çıkarsa öyle ya da böyle her turlu hayal kırıklığı olacak barı keyiflenelim

Hatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demişti

Hatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demişti
Ben de merak ettim bu testi, Guvenc Beye soracagim. Bizim de aciklanamayan infertilite. Bu tani insani cok yoran ve belirsizlikler icinde birakan bir tani maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…