Sanki kızın olacakmış gibi geliyor bana ,sağlıkla hayırlısıyla gelsin de gerçi olsun içime öyle doğdu söyliyim dedim.Yok henüz belli olmadı dün gittim en son 14.haftadayım,herhalde 16. Da belli olur gidince .
Ayy canım inşallah sorunsuz hallolur her syin. Aynı dönemde gebe kliriz belkiTransfer hazırlığındayken ara kanamam olmuştu (Estrafem)kullanırken güvenç bey ertelemişti.bu defa bant kullanıyorum pazartesi kontrolüm var hayırlısı bakalım inşallah herşey yolundadır..
Hayırlı olsun,güzel sonuçlar al inşallah Can'ım.Arkadaşlar benim dün transferim yapıldı. Dün e kadar tek embriyo diye ısrar eden doktorum dün son dakikada 2 koyalım dedi. Dediğine gore embriyolar yüksek kaliteli ama gelişimleri bi kaç saat geriden geliyormusbenim için tatmin edici dedi ama yüz ifadesi de teselli eder gibiydi. Embriyolarin gelişiminin geriden gelmesi ne demek? Hiç böyle bir şey yaşayan var mi aranızda?
sagol canim insallah. çok da umutlu değiliz tqbi de allah'tan umudu kesmiyoruz yine deHayırlı olsun,güzel sonuçlar al inşallah Can'ım.
Rahim kalınlığı kaç mm ken transfer edildi sana ??Ayy canım inşallah sorunsuz hallolur her syin. Aynı dönemde gebe kliriz belki
Valla onu sormadim ama son kontrolde rahim kalınlığı güzel dedi mm söylemedi canım biz de sormadikRahim kalınlığı kaç mm ken transfer edildi sana ??KELEBEK0908 seninkini de merak ediyorum ?
10 du sankiRahim kalınlığı kaç mm ken transfer edildi sana ??KELEBEK0908 seninkini de merak ediyorum ?
Hiç öyle düşünme beni biliyosun,Güvenç bey bile mucize diyor benim durumuma sor bak anlatır kendisi.inan ,inancını hiç kaybetmesagol canim insallah. çok da umutlu değiliz tqbi de allah'tan umudu kesmiyoruz yine de
Git önce cd56 diye bir test var onu yaptir bende de sorun yoktu o testte çıktı ki savaşçı fazlalığı varmış sendede öyle olabilir boşuna paran gitmesin..
Sağol canim. Ya aslında ben inanıyorum sonucta ise yaramayan olsaydi guvenc bey koymazdi ama yine de cok da umutlanmayalim diyorum. 15 gün sabır bakalımHiç öyle düşünme beni biliyosun,Güvenç bey bile mucize diyor benim durumuma sor bak anlatır kendisi.inan ,inancını hiç kaybetme
Sağol canim. Ya aslında ben inanıyorum sonucta ise yaramayan olsaydi guvenc bey koymazdi ama yine de cok da umutlanmayalim diyorum. 15 gün sabır bakalım
Evet bence de. Negatif çıkarsa öyle ya da böyle her turlu hayal kırıklığı olacak barı keyiflenelimBurda bir arkadas yazmisti sanirim.olmazsa zaten üzulup kendimizi yorcaz bari şu 15 gun varmis gibi keyfini cikarin bebekle ilgili hayaller konusmalar yapin minik embriyoya da gecer hissettikleriniz,gelmekte nazlansada gelir allahin izniyle..
Hatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demiştiBizde bahcecide 2.tuo denemesindeyiz embriyolar cgh icin amerikaya gitti eger saglikli donerlerse banada mustafa hoca cd56 testi yapcak,daha once kanda baktirdim ama o gecerli sonuc vermez dedi,siz yaptirmissiniz tam olarak ne zaman yapiliyor adet bitimini yada transferden ne kadar önce ...
Ben de merak ettim bu testi, Guvenc Beye soracagim. Bizim de aciklanamayan infertilite. Bu tani insani cok yoran ve belirsizlikler icinde birakan bir tani maalesefHatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demişti
canim bence sen bugün kan ver 2 gün arayla olmalı. haberlerini bekliyoruzkizlar merhaba,ben kan testimi cuma sabahi yapmistim 7.gun 103 cikmisti deferim yeniden ne zaman tekrarliyim sizce? yarin aksam yaptirirsam mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?