Gözünaydın Canım bence de oldu,iki katı artması gerekiyor rakamın bence gayet iyi rakam.hadi bakalım sağlıkla gelsin bebiş inşallah..çok sevindim ,darısı bizlerin başına..Cuma gunu kan vermistim degerim 103tü,bugun yine verdim degerim 298 olmus. Transferden sonraki 9.günüm.Ay kizlar oldu galiba bu defa♡♡♡Allahim saglikli devamini getirsin.
Çok sevindim canim artık biraz rahatlayabilirsin sanirimCuma gunu kan vermistim degerim 103tü,bugun yine verdim degerim 298 olmus. Transferden sonraki 9.günüm.Ay kizlar oldu galiba bu defa♡♡♡Allahim saglikli devamini getirsin.
benim 20. gün transfer oldu canimTransferi yapılan kızlar adetin kaçıncı günü yapıldı transferiniz merak içindeyim?? Bana yardımcı olun ??
Hatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demişti
Çok sevindim canim artık biraz rahatlayabilirsin sanirimdarısı basimiza inşallah
Tedavi hâlâ sürüyor iğneler hap ve serum.. ilk 3 ay devam edecek tedavi dendi transferden önce başladı..Peki yuksek cikm8ş sanirim sizde ki dogal oldurucu hücreler tedabi olarak ne yapildi igne serum gibi seylermi,birde tedavisi tek seferde bittimi,hatirladigini umarak soruyorum tesekkurler simdiden...
Tedavi hâlâ sürüyor iğneler hap ve serum.. ilk 3 ay devam edecek tedavi dendi transferden önce başladı..
Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.. merak ettiğiniz herşey için yardım edebilirim bunun için buradayız..Hamilemisiniz siz şu anda,eger oyleyse saglikla dogsun insallah yavrunuz,yazmayi pek sevmiyorsunuz sanirim çok mesgul etmek istemem sizi bu yüzden,allah yardimciniz olsun...
Benim adetin 14.günü transferim olmuştuTransferi yapılan kızlar adetin kaçıncı günü yapıldı transferiniz merak içindeyim?? Bana yardımcı olun ??
tebrik ederim arkadaşım harika bir haberkizlar merhaba,ben kan testimi cuma sabahi yapmistim 7.gun 103 cikmisti deferim yeniden ne zaman tekrarliyim sizce? yarin aksam yaptirirsam mi?
kelebek77 farklı tedaviler oldum demiştin hangileri uygulandı sana seninle benim durumum çok benziyor bendede 2-3 yumurta oluşuyor ve döllenme olmadı 2 denememdede yüksek dozda ilaca rağmen sende gonalf-merional mi kullandın arkadaşımBen 2015 de tedavi oldum,tüp bebek ücreti 5.900 +ilaçlar da 1000-2000 arası normal tedavide,farklı işlemlerde fiyat değişiyor,aşılamayı bilmiyorum,muayne ücreti ilk defa 325 tl idi sonra ödemedim
Cok sevindim tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar bugun adet gunum ve olmadim. Clearblue dijital gebelik testi yaptim pozitiff♡♡♡ yarin da kan testi yaptiricam, 1 hafta once olmustu transferim dualarinizi eksik etmeyin
Ben de bugün gittim benim de 2 sinde çözülecekler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı kızlar.gördük mü acaba birbirimizi ??!
Eee tamam di mi? Bi sıkıntı yok yani?kartal2 .!.:Bende bugün gittim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?