Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Cuma gunu kan vermistim degerim 103tü,bugun yine verdim degerim 298 olmus. Transferden sonraki 9.günüm.Ay kizlar oldu galiba bu defa♡♡♡Allahim saglikli devamini getirsin.
Gözünaydın Canım bence de oldu,iki katı artması gerekiyor rakamın bence gayet iyi rakam.hadi bakalım sağlıkla gelsin bebiş inşallah..çok sevindim ,darısı bizlerin başına..

Cuma gunu kan vermistim degerim 103tü,bugun yine verdim degerim 298 olmus. Transferden sonraki 9.günüm.Ay kizlar oldu galiba bu defa♡♡♡Allahim saglikli devamini getirsin.
Çok sevindim canim artık biraz rahatlayabilirsin sanirimdarısı basimiza inşallah

Transferi yapılan kızlar adetin kaçıncı günü yapıldı transferiniz merak içindeyim?? Bana yardımcı olun ??

Hatırlamıyorum ki kontrole gittim sonra falan zamanda gel cd56 yapıcaz demişti

Peki yuksek cikm8ş sanirim sizde ki dogal oldurucu hücreler tedabi olarak ne yapildi igne serum gibi seylermi,birde tedavisi tek seferde bittimi,hatirladigini umarak soruyorum tesekkurler simdiden...

Peki yuksek cikm8ş sanirim sizde ki dogal oldurucu hücreler tedabi olarak ne yapildi igne serum gibi seylermi,birde tedavisi tek seferde bittimi,hatirladigini umarak soruyorum tesekkurler simdiden...
Tedavi hâlâ sürüyor iğneler hap ve serum.. ilk 3 ay devam edecek tedavi dendi transferden önce başladı..

Tedavi hâlâ sürüyor iğneler hap ve serum.. ilk 3 ay devam edecek tedavi dendi transferden önce başladı..

Hamilemisiniz siz şu anda,eger oyleyse saglikla dogsun insallah yavrunuz,yazmayi pek sevmiyorsunuz sanirim çok mesgul etmek istemem sizi bu yüzden,allah yardimciniz olsun...

Hamilemisiniz siz şu anda,eger oyleyse saglikla dogsun insallah yavrunuz,yazmayi pek sevmiyorsunuz sanirim çok mesgul etmek istemem sizi bu yüzden,allah yardimciniz olsun...
Çok tesekkür ederim iyi dilekleriniz için.. merak ettiğiniz herşey için yardım edebilirim bunun için buradayız..

Transferi olan arkadaşlar güzel sonuçlarınızı alırız inşallah.

Pozitif sonuç alan arkadaşlara da hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)

Herkese merhaba
ben çok uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum fakat aranıza katılmak bugüne kısmetmiş
her sabah galip bu sayfayı kontrol ediyorum. Beni anlayan benim anladığım insanların mesajlarını okumak bile bana iyi geliyor. özellikle kelebek77 senin mucizeni okudum çok mutlu oldum arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. senin mucizenden sonra Güvenç beye karar verdim

kizlar merhaba,ben kan testimi cuma sabahi yapmistim 7.gun 103 cikmisti deferim yeniden ne zaman tekrarliyim sizce? yarin aksam yaptirirsam mi?
tebrik ederim arkadaşım harika bir haber
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalla
darısı başımıza

Ben 2015 de tedavi oldum,tüp bebek ücreti 5.900 +ilaçlar da 1000-2000 arası normal tedavide,farklı işlemlerde fiyat değişiyor,aşılamayı bilmiyorum,muayne ücreti ilk defa 325 tl idi sonra ödemedim
kelebek77 farklı tedaviler oldum demiştin hangileri uygulandı sana seninle benim durumum çok benziyor bendede 2-3 yumurta oluşuyor ve döllenme olmadı 2 denememdede yüksek dozda ilaca rağmen sende gonalf-merional mi kullandın arkadaşım

Ben de bugün gittim benim de 2 sinde çözülecekler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı kızlar.gördük mü acaba birbirimizi ??!

Ben de bugün gittim benim de 2 sinde çözülecekler bakalım Hakkı'mızda hayırlısı kızlar.gördük mü acaba birbirimizi ??!

Kimbilir belki de.. benimkiler de carsamna çözülecek. Hersey yolunda giderse transferler de ayni gun olur seninle. Kac tane embriyo var? Ilk denemen mi? Doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…