- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Kızlar ya sorumu mazur gorun belki sacma olacak ama emin olamadım. Dondurulmuş embriyolari cozecekleri zaman kendileri cozmuyor mu embriyo log, yanı yoksa embriyolarin kendi kendilerine çözülmeleri mi bekleniyor?
İnşallah 5.güne gider canım hakkında hayırlısıDifrizden cikarip baska bir sıvının icine aliyorlar bildigim kadariyla. Bi sure sonra cozuluyor . Ama sonra gelisimini takip ediyorlar tekrar. Mesela benimkiler 3.gun dondurulmustu, cozulunce 5.gune gitmelerini bekleyeceklermis. Sorun olmazsa blast olmalarini istiyorlar. Gelisim yavaslarsa 4.gun de transfer yapilabiliyor.
Hayırlı ugurlu olsun canım darısı senin başına diyelim senin de güzel haberlerini alalımHerkese merhaba
ben çok uzun zamandır sayfanızı takip ediyorum fakat aranıza katılmak bugüne kısmetmiş
her sabah galip bu sayfayı kontrol ediyorum. Beni anlayan benim anladığım insanların mesajlarını okumak bile bana iyi geliyor. özellikle kelebek77 senin mucizeni okudum çok mutlu oldum arkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. senin mucizenden sonra Güvenç beye karar verdim
Transferin çok yakın o zaman inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarin olur canım. Hangi gün transfer? Ya benimkiler transfer edilirken güvenç bey gelişimleri geriden geliyor biraz çözülme saatleriye alakalı ama çok önemli değil dedi de o yüzden sordum.teşekkür ederimDifrizden cikarip baska bir sıvının icine aliyorlar bildigim kadariyla. Bi sure sonra cozuluyor . Ama sonra gelisimini takip ediyorlar tekrar. Mesela benimkiler 3.gun dondurulmustu, cozulunce 5.gune gitmelerini bekleyeceklermis. Sorun olmazsa blast olmalarini istiyorlar. Gelisim yavaslarsa 4.gun de transfer yapilabiliyor.
Şimdi gördüm hayırlı olsun şimdiden
Hayırlı ugurlu olsun canım darısı senin başına diyelim senin de güzel haberlerini alalım
inşallah allah sana bir çocuk daha verir. şimdi müge anliya bakiyorum da insanlar satıyorlar çocuklarıni! allah isteyen ve bakabilecek gücü olan herkese evlat versin insallah. Benim de yumurta rezervim az erken menopoz dediler. biraz daha beklesek mi acaba dedik. güvenç bey ikna etti bizi de sizler beklerken senin rezervin daha da azalacak diye. iyi ki baslamisiz.Allah hepimizin yüzünü güldürsün ben 39 yaşındayım 7 yaşında bir oğlum var tüp bebekle olan,bekledim belki kendiliğinden hamile kalırım diye ben beklerken yumurta rezervim iyice azalmış...
2015 de 2 denemem oldu transfer aşamasına bile varamadık
yumurtalarım döllenmedi
çok zor bir süreç ama vazgeçmek istemiyorum eşimde çok istemiyor 2.çocuğu ama ben oğlum yalnız kalsın istemiyorum
Güvenç beyi çok duydum o yüzden ona gittim şimdi d.kontrol hapı kullanıyorum adetin 2.günü gel dedi
inşallah allah sana bir çocuk daha verir. şimdi müge anliya bakiyorum da insanlar satıyorlar çocuklarıni! allah isteyen ve bakabilecek gücü olan herkese evlat versin insallah. Benim de yumurta rezervim az erken menopoz dediler. biraz daha beklesek mi acaba dedik. güvenç bey ikna etti bizi de sizler beklerken senin rezervin daha da azalacak diye. iyi ki baslamisiz.
inşallah allah sana bir çocuk daha verir. şimdi müge anliya bakiyorum da insanlar satıyorlar çocuklarıni! allah isteyen ve bakabilecek gücü olan herkese evlat versin insallah. Benim de yumurta rezervim az erken menopoz dediler. biraz daha beklesek mi acaba dedik. güvenç bey ikna etti bizi de sizler beklerken senin rezervin daha da azalacak diye. iyi ki baslamisiz.
Evet sanki aynı gün olacak gibi :) 6 embriyom var havuz yapıldı, ilk denemem olacak doktorum güvenç bey,yaşım 29..ya senin ?Kimbilir belki de.. benimkiler de carsamna çözülecek. Hersey yolunda giderse transferler de ayni gun olur seninle. Kac tane embriyo var? Ilk denemen mi? Doktorun kim?
Transferin çok yakın o zaman inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarin olur canım. Hangi gün transfer? Ya benimkiler transfer edilirken güvenç bey gelişimleri geriden geliyor biraz çözülme saatleriye alakalı ama çok önemli değil dedi de o yüzden sordum.teşekkür ederim
Transferin çok yakın o zaman inşallah kaliteli ve sağlıklı embriyolarin olur canım. Hangi gün transfer? Ya benimkiler transfer edilirken güvenç bey gelişimleri geriden geliyor biraz çözülme saatleriye alakalı ama çok önemli değil dedi de o yüzden sordum.teşekkür ederim
Transferin yapildiysa beklemedesin o zaman su an? Ne zaman test günün?
Emek veren herkes karsiligini alir dilerim..
ne cok insan
Ee transferi atlatmissin o zaman, test gunun ne zaman? Emek veren herkes karsiligini alir umarim...
28 yasindayim. FSH 10.5 Çıkmıştı benim. Ama büyük sorun esimde sperm sayısı çok dusuk ve varikosel varSenin yaşın kaç fotoceren hiç beklememek lazım aslında
benimde çevremde ilk çocuğu tüp olup ikinciye doğal hamile kalan çok kadın vardı...
bende bir ümit bekledim bendede bir mucize olur diye ama olmadı
35 yaşındayken gittiğim bir kadın doğumcu bana 2.yi yap 35 den sonra çok zor demişti inanmamıştım
FSH 15 görünce anladım...çok geç oldu ama
AminnnnnGeçen gün bir haber vardı televizyonda
10 haftalık bebeklerini aldırmak için kürtaj olmak için kıbrısa gitmiş insanlar
bunu yapan doktorları tutuklamışlardı
Dedim o zaman YÜCE RABBİM kimi istemiyor oluyor,kimide canını vermeye razı yine olmuyor...
Bu da bizim sınavımız arkadaşlar vardır bundada bir hayır
Allah hepimizin yüzünü güldürsün
Aynen .cevaplayacaksın bastıktan sonra biraz beklemek gerekiyor. Benim cuma oldu transferim.11 mart transfer gunum.çok var dahaooofff once yazdigim kayboldu. Sonra tekrar yazdim simdi ikisi birden cikti karsima .. Nereye dokunsam reklam firliyor. Hicbirsey yazilmiyor bu forumda yahu..
Herşey yolunda allahıma şükür.. evet gittiğimde tekrar test yaptılar güzel artıyor tamamına erer inşallah..Eee tamam di mi? Bi sıkıntı yok yani?
Sen iki gun sonra tekrarladin mi tahlili?
Vücut embriyo yu tehlike olarak algılıyor tutunmasına izin vermiyor hastalandiginda savaşan antrikorlar gibi..Savaşçı fazlalığı nedir?bilgi verir misiniz benim de sebepsiz infertilite
Vücut embriyo yu tehlike olarak algılıyor tutunmasına izin vermiyor hastalandiginda savaşan antrikorlar gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?