Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bir de cd56 pozitif ise tedavi ne şekilde planlanıyor acaba ? :/
2. Deneme falan beklemiyorlar sen istersen yaptirabilirsin yumurta toplamadan sonra oluyor test ve transfer öncesi tedavi başlıyor gebeliğin ilk 3 - 4 ayına kadar da devam ediyor.. benim Dr um bahçeci ve müthiş bir adam eğer karar vermediysen dr una onu seç derim rahatlığı seni rahatlatıyor ve cok bilgili ee adam prof yani

Allah razı olsun içime su serptin:) Can'ım pazartesi için randevumu aldım Mustafa Bahçeci ye :) ama merak tabi insanın doğasında var

Allah razı olsun içime su serptin:) Can'ım pazartesi için randevumu aldım Mustafa Bahçeci ye :) ama merak tabi insanın doğasında var
Hoca ne derse onu yap gerisini de allah a bırak o herşeyin en güzelini verir.. inşallah sende hayırlı haberler alırsın zamanı gelince..

Aynen .cevaplayacaksın bastıktan sonra biraz beklemek gerekiyor. Benim cuma oldu transferim.11 mart transfer gunum.çok var daha

Icin icine sigmiyor olmali
Ilk denemen mi? Sansin bol olsun, zor biliyorum ama keyfine varmaya calis, ne de olsa sonuc ne olacaksa o.. bu 15 gun kesin hamilesin

canım cd56 konusu geçmiş bende yazmadan geçemedim benim doktorumda erbil bey ben başka merkezde 4 tüp bebek denemem oldu hepsi negatif..benim bünyem çok dirençlidir doğru dürüst hasta olduğumu bilmem grip yada nezle..cd56 kan testiyle beli olmuyormu acaba canım ya..

Hastalığı örnek olarak verdim onunla bir ilgisi yok ve kandan değil rahimden parça alıp bakıyorlar ister narkozlu ister narkozsuz..

Icin icine sigmiyor olmali
Ilk denemen mi? Sansin bol olsun, zor biliyorum ama keyfine varmaya calis, ne de olsa sonuc ne olacaksa o.. bu 15 gun kesin hamilesin
Evet yaa neticede şu anda benimleler ben biliyorum ve ona göre davranıyorumilk denemem. aslında ilkinde tutmaz diye hazırladık kendimizi ama insan yine de heyecanla bekliyor. senin ilk denemen mi olacak yaş kaç bu arada?

Evet yaa neticede şu anda benimleler ben biliyorum ve ona göre davranıyorumilk denemem. aslında ilkinde tutmaz diye hazırladık kendimizi ama insan yine de heyecanla bekliyor. senin ilk denemen mi olacak yaş kaç bu arada?

Neden ilkinde tutmasin canim. Hic oyle sartlama kendini.. cokkkkk var ilkinde basarii olan. Benim 2.sayilir, arada bi tane dond.embriyo transfer edildi ama sansi yuzde besti. Cozerken bozdular bebisimi o yuzden bahceciye geldik zaten. Lab.iyi diye ozellikle. Burda ilk. Bi sorunumuz yok ustelik. Yuzde altmis dedi ilk muayenede ama bilinmez tabi. Bebek gelecegi zamani bilir. Takilmamaya calisiyorum. Elimden geleni yapiyorum. 34 oldum sayilir. Hep bu adaletsiz dunyaya cocuk mu yapilir diye dusundum ama hormonlar iistiyor artik

Hastalığı örnek olarak verdim onunla bir ilgisi yok ve kandan değil rahimden parça alıp bakıyorlar ister narkozlu ister narkozsuz..
canım senin vücudun da dirençlimidir benim gib mrak etim..fiyat ne kadar bu işlemin..

Merhaba tüm anne adaylarına, ben de müstecep bey in hastasıyım, kendimden başka müstecep bey in hastasına denk gelemedim, ilk denememiz olacak inş.

benim ilk denemede tuttu hic oyle dusunme evet her sonuca hazir ol ama tutucak diye tum kalbinle inan:)

canım senin vücudun da dirençlimidir benim gib mrak etim..fiyat ne kadar bu işlemin..
Evet bende hasta olduğumu hatırlamam.. fiyat narkozlu 950 narkozsuz 650 idi sanırım.. inşallah bu testte sendede birşey çıkar da tedavi olup gebe kalabilirsin sebepsizlik çok kötü..

benim ilk denemede tuttu hic oyle dusunme evet her sonuca hazir ol ama tutucak diye tum kalbinle inan:)
ya inşallah rabbim büyüktür ben bizim için hayırlısını vereceğine inanıyorum ama dün gece eşim uykusundan nefessiz kalarak sicrayarak uyandı. inanılmaz korktum baya uyuyamadim elim ayağım titredi umarim bebislerim hala benimledir

Evet bende hasta olduğumu hatırlamam.. fiyat narkozlu 950 narkozsuz 650 idi sanırım.. inşallah bu testte sendede birşey çıkar da tedavi olup gebe kalabilirsin sebepsizlik çok kötü..
Bu testi ben de istiycem zayıf bir insan olduğum için herkes hasta olmadığıma çok şaşırır demirim düşük olduğu halde üstelik bakalım bende de çıkacak mı :)

Bu testi ben de istiycem zayıf bir insan olduğum için herkes hasta olmadığıma çok şaşırır demirim düşük olduğu halde üstelik bakalım bende de çıkacak mı :)
Yanlız tekrar söylüyorum hasta olmamakla ilgili değil bu en başta ben onu örnek olsun diye söyledim..

Merhaba tüm anne adaylarına, ben de müstecep bey in hastasıyım, kendimden başka müstecep bey in hastasına denk gelemedim, ilk denememiz olacak inş.
benim ilk denememde doktorum klinikten ayrilmisti ve sonucu Mustecep Bey soylemisti. Kendisi gercekten ilgili ve bilgili gorunmustu. Sonucum negatifti bunu o kadar dikkatli soledi ki kendisini cok sevmistim. Ancak en bastan beri Guvenc Bey'le devam etmek istedigim icin ikincide ona gectim. Eminim Mustecep Bey iyi bir doktor, tedavin hayirli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…