Kandan belli olmaz ama eğer istiyorsan ikizlerin olsun inşallah..Kizlar bugun 12.günüm ksn testi sonucun 2562. Cok yuksek degil mi bu?Cogul gebelik mi?
Allah herkesin gonlundekini versin, saglikli olsunlar da ben tek tercih ederim:)♡Kandan belli olmaz ama eğer istiyorsan ikizlerin olsun inşallah..
Slm canm benmde yuksekti kesin ikiz dedim ben ama rabbm bi tane nasp etti ins kucagimiza sag salim alirizKizlar bugun 12.günüm ksn testi sonucun 2562. Cok yuksek degil mi bu?Cogul gebelik mi?
amin canim insallahSlm canm benmde yuksekti kesin ikiz dedim ben ama rabbm bi tane nasp etti ins kucagimiza sag salim aliriz
Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?benim ilk denememde doktorum klinikten ayrilmisti ve sonucu Mustecep Bey soylemisti. Kendisi gercekten ilgili ve bilgili gorunmustu. Sonucum negatifti bunu o kadar dikkatli soledi ki kendisini cok sevmistim. Ancak en bastan beri Guvenc Bey'le devam etmek istedigim icin ikincide ona gectim. Eminim Mustecep Bey iyi bir doktor, tedavin hayirli olsun.
Bazı ilaçlar da bu değeri yüksek gösterebiliyor sanırım. Belli olmaz, nasıl istiyorsan öyle olsun inşKizlar bugun 12.günüm ksn testi sonucun 2562. Cok yuksek degil mi bu?Cogul gebelik mi?
Çoğul gebelik kesin Can'ım hayırlı olsunKizlar bugun 12.günüm ksn testi sonucun 2562. Cok yuksek degil mi bu?Cogul gebelik mi?
Kizlar bugun 12.günüm ksn testi sonucun 2562. Cok yuksek degil mi bu?Cogul gebelik mi?
Yarın ya da cuma günü transferim var. Sabah arayıp hepsinin sağlıklı bi sekılde çözüldüğünü söylediler. 8 tane vardı ve hepsi çözüldü. Ve ben çok korkuyorum ya hepsi hiç olursa diye. İki tane transfer edilecek. Kalanlar blast aşamasında iyilerse tekrar donacak. Kuzularım sapıtacak iyice, soguk sıcak , soguk sıcak ...
Uffff çok garip hissediyorum kendimi, su ana kadar çok soğukkanlıydım oysa.
Endişem transferden de değil aslında, ya olumsuz olur da tekrar bir tedavi gerekirse durumundan cekiniyorum. Doktora da söyledim acık acık. Opu sonrası iç kanama geçirip ameliyat olunca insan , ne kadar dik durmaya çalışsan da bozuluyor psikolojin.. Haklısın diyor, ben biliyorum zaten haklı olduğumu da sonuç ? Çare? Oooffff
Cumartesi gidicem bana 15.gunu vermisti test gunu bakalim ne diycek cnm doktorum merak icindeyim:)Piuuwww beşiz geliyor beşiz... Masallah sana,
Saka bi yana, gittin mi kliniğe sen? Ne dedi Güvenc bey?
insallah canim Allah yüzünü guldursun saglikli bebislerin olsun.Moral onemli sonuna kadar inannnKizlar selam ben de Mustafa Bahcecinin hastasiyim. bende kendisinden cok memnun kaldim. 24 Subatta 2 tane 2.gun dondurulmus embriyo transfer edildi. Bugun 7gunum hicbisey hissetmiyorum. Ilk baslarda agrilarim vardi ama gecti. Hic dus almadim o zamandan beri ama onun disinda normal is hayatima dondum. Cok heyecanliyim 10 yildir bekliyorum insallah arkadaslar zamani gelmistir.
Cumartesi gidicem bana 15.gunu vermisti test gunu bakalim ne diycek cnm doktorum merak icindeyim:)
Cumartesi gidicem bana 15.gunu vermisti test gunu bakalim ne diycek cnm doktorum merak icindeyim:)
yok o ben degilim:) ya kontrole gitmedim ama konustuk tabi biliyo durumumuAy nasıl dayandın bu kadar gün? 15 mi kalmış artık tavan yapmış senin değer..
Telefonda mı etmedin? Hayret, sen değil miydin 3.gün test yapan?
isten izin almamiz sorun,esimle birlikte gidicez o yuzden cumartesiyi bekliyoruz♡yok o ben degilim:) ya kontrole gitmedim ama konustuk tabi biliyo durumumu
isten izin almamiz sorun,esimle birlikte gidicez o yuzden cumartesiyi bekliyoruz♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?