Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?

Yarın ya da cuma günü transferim var. Sabah arayıp hepsinin sağlıklı bi sekılde çözüldüğünü söylediler. 8 tane vardı ve hepsi çözüldü. Ve ben çok korkuyorum ya hepsi hiç olursa diye. İki tane transfer edilecek. Kalanlar bulaştığı aşamasında iyilerse tekrar donacak. Kuzularım sapıtacak iyice, soguk sıcak , soguk sıcak ...
Uffff çok garip hissediyorum kendimi, su ana kadar çok soğukkanlıydım oysa.
Endişem transferden de değil aslında, ya olumsuz olur da tekrar bir tedavi gerekirse durumundan cekiniyorum. Doktora da söyledim acık acık. Opu sonrası iç kanama geçirip ameliyat olunca insan ne kadar dik durmaya çalışsan da bozuluyor psikolojin.. Haklısın diyor, ben biliyorum zaten haklı olduğumu da sonuç ? Çare? Oooffff

Kizlar selam ben de Mustafa Bahcecinin hastasiyim. bende kendisinden cok memnun kaldim. 24 Subatta 2 tane 2.gun dondurulmus embriyo transfer edildi. Bugun 7gunum hicbisey hissetmiyorum. Ilk baslarda agrilarim vardi ama gecti. Hic dus almadim o zamandan beri ama onun disinda normal is hayatima dondum. Cok heyecanliyim 10 yildir bekliyorum insallah arkadaslar zamani gelmistir.

insallah canim Allah yüzünü guldursun saglikli bebislerin olsun.Moral onemli sonuna kadar inannn

Cumartesi gidicem bana 15.gunu vermisti test gunu bakalim ne diycek cnm doktorum merak icindeyim:)
Cumartesi gidicem bana 15.gunu vermisti test gunu bakalim ne diycek cnm doktorum merak icindeyim:)

Ay nasıl dayandın bu kadar gün? 15 mi kalmış artık tavan yapmış senin değer..
Telefonda mı etmedin? Hayret, sen değil miydin 3.gün test yapan?

Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??

Bende bahcecide 2.denemedeydim 4 embriyo genetige gitti ancak bugun hicbirirnin saglikli olmadigi haberi geldi malesef tam bir yıkım yaşiyorum rabbimburdaki hamilelere ve tedavisi devam edenlere rabbimden hayirlisini diliyorum hepiniz alin insallah kucaginiza yavrularinizi ben artik 42 olmak uzereyken umitlerimi tuketiyorum iyiden iyiye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…