Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?
Hayir Gurkan beydi ayrildi klinikten. Zaten Guvenc beyle devam etmek istiyordum ona gectim. Sen sordugun surece anlatir. Sormazsan evet bildigi yoldan gidiyor.

Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?
eksik yazmisim bir oncekinde. Benim de 2 embriyom 2. gun donduruldu ama birinin gelisimi zaten yavas o yuzden elimde bir embriyo var sayilir. Nisan ayinda yeniden basliyoruz bakalim bu defa kac embriyo olusacak. Transfer ne zaman olacak onu da Allah bilir .

embriyonun gelişimi yavaşsa tutmama ihtimali daha mı yüksek canım?

Evet yastan dolayi gecen seferde 5.gun embriyosu konmustu 2 tane tutmadi neden bulunamayinca bu denemede genetige yollandi

bir sürü çare var. Bugün ve yarın üzül ama sadece o kadarla kalsın, eminim klinikten de yönlendireceklerdir. Umudun asla tükenmesin, çabalarsan bugün olmazsa yarın mutlaka gerçekleşir. Belki yolu yöntemi değiştirmek gerekebilir.. Hayatta herşey var maalesef ama çözümsüz hiçbirşey yok...

Geç ol

Forumlar>Tüp Bebek Merkezleri>
Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa
Konu Takip İptal
< Önceki1520521522523524525

1. Dün 21:26
    Konu Sahibi : yildirimm

2. elifdemirelifÜye
    Üye

Yeni

Elifdemirel neden embriyolar genetiğe gitti. Yaş tan dolayı mı..
    Evet yastan dolayi gecen seferde 5.gun embriyosu konmustu 2 tane tutmadi neden bulunamayinca bu denemede genetige yollandi
    Dün 21:26K.İ.B.Favorilere Ekle
    Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla

Dün 21:28

3. oguz19Yeni Üye
    Üye

Yeni
    Rabbim hayırlısını versin..
    Dün 21:28K.İ.B.Favorilere Ekle
    elifdemirelif bunu beğendi.
    Dün 22:36

4. moon13Aktif Üye
    Üye

Yeni

Hayir Gurkan beydi ayrildi klinikten. Zaten Guvenc beyle devam etmek istiyordum ona gectim. Sen sordugun surece anlatir. Sormazsan evet bildigi yoldan gidiyor.
    Dün 22:36K.İ.B.Favorilere Ekle

Dün 22:40

5. moon13Aktif Üye
    Üye

Yeni

eksik yazmisim bir oncekinde. Benim de 2 embriyom 2. gun donduruldu ama birinin gelisimi zaten yavas o yuzden elimde bir embriyo var sayilir. Nisan ayinda yeniden basliyoruz bakalim bu defa kac embriyo olusacak. Transfer ne zaman olacak onu da Allah bilir .
    Dün 22:40K.İ.B.Favorilere Ekle

Dün 22:46

6. fatoceren8888Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
    Üye

Yeni

Dün 22:46K.İ.B.Favorilere Ekle

53 dakika önce

7. HurdunyaAktif Üye
    Üye

Yeni

bir sürü çare var. Bugün ve yarın üzül ama sadece o kadarla kalsın, eminim klinikten de yönlendireceklerdir. Umudun asla tükenmesin, çabalarsan bugün olmazsa yarın mutlaka gerçekleşir. Belki yolu yöntemi değiştirmek gerekebilir.. Hayatta herşey var maalesef ama çözümsüz hiçbirşey yok...
    53 dakika önceK.İ.B.Favorilere Ekle
    elifdemirelif bunu beğendi.
    41 dakika önce

8. fatoceren8888Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler...
    Üye

Yeni

Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
    hayırlısı olsun canım insallah
    41 dakika önceK.İ.B.Favorilere Ekle
< Önceki1520521522523524525
    • Forumlar>Tüp Bebek Merkezleri>
      bi türlü yazamadım reklamlardan yaa. Geç olsun güç olmasın yazıcaktım cnm. Zaten lazım olan bir embriyo :) inş şanslı talihli o dur
      Havuz uygulanıyor heralde

Ahh cnm ya cok gecmis olsun.Banada o tarz bisey sunmuslardi ama kabul etmedim.Zaten yumurta rezervim az kiyamadim.

Anladığım kadarıyla transfer günü için kesin birşey demiyorlar . Adetîn kaçıncı gününde yapılıyoki. Bende beklemedeyim. Yarın unutmazsam bir tane okuyabilirim canım. Hadi inş
Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??

Arkadaslar merhaba bende Bahçeci fulya da mustafa hoca da ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım 20 tane yumurta toplandı 10 tanesi sağlıklı döllendi en son transfer gününe tek 1 embriyo kaldı ustelik gelişimi yavaş denildi çok umutsuzdum ama şükürler olsun ki tutundu bebeğim şuan 15 haftalık hamileyim kızım olucak kısmetse

Aslinda yanlis ifade ettim ozur dilerim. Bana, biri iyi kalite digeri orta kalite dediler. Sanirim biri 4 digeri 3 hucreydi (2.gun). Gelisiminin yavas olmasi baska bir sey olabilir yanlis yonlendirmeyim.

• bi türlü yazamadım reklamlardan yaa. Geç olsun güç olmasın yazıcaktım cnm. Zaten lazım olan bir embriyo :) inş şanslı talihli o dur
      Havuz uygulanıyor heralde
[/QUOTE]
Tesekkur ederim, insallah hepimiz bir gun kavusacagiz bebislerimize. Evet havuz olacak, benim yumurtalarin cogu bos cikiyor maalesef. Bakalim bu sefer neler olacak.

Aslinda yanlis ifade ettim ozur dilerim. Bana, biri iyi kalite digeri orta kalite dediler. Sanirim biri 4 digeri 3 hucreydi (2.gun). Gelisiminin yavas olmasi baska bir sey olabilir yanlis yonlendirmeyim.
anladım benim embriyolarin ikisi de gelişimi geriden geliyor dendi de. boşa umutlandigimi düşünüyorum ama yine de olacakmis gibi de hissediyorum. güvenç bey keşke açıkça çok umutlanmayin deseydi.

ya gerçekten miiii inanamıyorum bana umut oldunuz çok sevindim sizin adınıza. benim de 24 yumurta toplandi 10 tanesi dollendi sonra 6 tane cozduler ama sadece 2 tane kaldı geriye onların da gelişimi yavaş dendi. o yüzden ikisi de transfer edildi. çok umutsuzdum ama su anda yine umudum var allah razı olsun sizden peki gelişiminin yavaş olmasi ilerleyen süreçte bir sorun oluşturdu mu hiç?

bence sen de çok kafana takma. biri kötü diyorsun ama embriyologlar aslında kaliteli ve kalitesiz diye bir şey olmadığını , ve embriyonun kötü kalite diye adlandirilsa da içerde tutunabilecegini söylüyor. kaliteli olup tutunamayan da çok. senin bedeninin kabul etmesi ve onu yaşatması da önemli. hem bak kelebek7977 tek embriyo ile hamile kaldı. bence güzel düşün

size umut olmama çok sevindim Hayır hiçbir sorun olmadı hatta bebeğimin gelişimi şuan 1 hafta önde bile gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…