Elifdemirel neden embriyolar genetiğe gitti. Yaş tan dolayı mı..
Hayir Gurkan beydi ayrildi klinikten. Zaten Guvenc beyle devam etmek istiyordum ona gectim. Sen sordugun surece anlatir. Sormazsan evet bildigi yoldan gidiyor.Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?
eksik yazmisim bir oncekinde. Benim de 2 embriyom 2. gun donduruldu ama birinin gelisimi zaten yavas o yuzden elimde bir embriyo var sayilir. Nisan ayinda yeniden basliyoruz bakalim bu defa kac embriyo olusacak. Transfer ne zaman olacak onu da Allah bilir .Ilk doktorunda güvenç bey miydi? Çok ayrıntıya girmiyor açıklama yaparken ama güvenmek istiyorum. Yumurtalarım donduruldu, bekliyoruz bakalım. Sen hangi aşamadasın?
embriyonun gelişimi yavaşsa tutmama ihtimali daha mı yüksek canım?eksik yazmisim bir oncekinde. Benim de 2 embriyom 2. gun donduruldu ama birinin gelisimi zaten yavas o yuzden elimde bir embriyo var sayilir. Nisan ayinda yeniden basliyoruz bakalim bu defa kac embriyo olusacak. Transfer ne zaman olacak onu da Allah bilir .
Evet yastan dolayi gecen seferde 5.gun embriyosu konmustu 2 tane tutmadi neden bulunamayinca bu denemede genetige yollandi
hayırlısı olsun canım insallahKızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
eksik yazmisim bir oncekinde. Benim de 2 embriyom 2. gun donduruldu ama birinin gelisimi zaten yavas o yuzden elimde bir embriyo var sayilir. Nisan ayinda yeniden basliyoruz bakalim bu defa kac embriyo olusacak. Transfer ne zaman olacak onu da Allah bilir .
Forumlar>Tüp Bebek Merkezleri>Geç ol
Hayir Gurkan beydi ayrildi klinikten. Zaten Guvenc beyle devam etmek istiyordum ona gectim. Sen sordugun surece anlatir. Sormazsan evet bildigi yoldan gidiyor.
bi türlü yazamadım reklamlardan yaa. Geç olsun güç olmasın yazıcaktım cnm. Zaten lazım olan bir embriyo :) inş şanslı talihli o durHayir Gurkan beydi ayrildi klinikten. Zaten Guvenc beyle devam etmek istiyordum ona gectim. Sen sordugun surece anlatir. Sormazsan evet bildigi yoldan gidiyor.
Teşekkür ederim inşallah bebeğim benimle kalırhayırlısı olsun canım insallah
Ahh cnm ya cok gecmis olsun.Banada o tarz bisey sunmuslardi ama kabul etmedim.Zaten yumurta rezervim az kiyamadim.Bende bahcecide 2.denemedeydim 4 embriyo genetige gitti ancak bugun hicbirirnin saglikli olmadigi haberi geldi malesef tam bir yıkım yaşiyorum rabbimburdaki hamilelere ve tedavisi devam edenlere rabbimden hayirlisini diliyorum hepiniz alin insallah kucaginiza yavrularinizi ben artik 42 olmak uzereyken umitlerimi tuketiyorum iyiden iyiye...
Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
Aslinda yanlis ifade ettim ozur dilerim. Bana, biri iyi kalite digeri orta kalite dediler. Sanirim biri 4 digeri 3 hucreydi (2.gun). Gelisiminin yavas olmasi baska bir sey olabilir yanlis yonlendirmeyim.embriyonun gelişimi yavaşsa tutmama ihtimali daha mı yüksek canım?
anladımAslinda yanlis ifade ettim ozur dilerim. Bana, biri iyi kalite digeri orta kalite dediler. Sanirim biri 4 digeri 3 hucreydi (2.gun). Gelisiminin yavas olmasi baska bir sey olabilir yanlis yonlendirmeyim.
ya gerçekten miiii inanamıyorum bana umut oldunuzArkadaslar merhaba bende Bahçeci fulya da mustafa hoca da ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım 20 tane yumurta toplandı 10 tanesi sağlıklı döllendi en son transfer gününe tek 1 embriyo kaldı ustelik gelişimi yavaş denildi çok umutsuzdum ama şükürler olsun ki tutundu bebeğim şuan 15 haftalık hamileyim kızım olucak kısmetse
bence sen de çok kafana takma. biri kötü diyorsun ama embriyologlar aslında kaliteli ve kalitesiz diye bir şey olmadığını , ve embriyonun kötü kalite diye adlandirilsa da içerde tutunabilecegini söylüyor. kaliteli olup tutunamayan da çok. senin bedeninin kabul etmesi ve onu yaşatması da önemli. hem bak kelebek7977 tek embriyo ile hamile kaldı. bence güzel düşünAslinda yanlis ifade ettim ozur dilerim. Bana, biri iyi kalite digeri orta kalite dediler. Sanirim biri 4 digeri 3 hucreydi (2.gun). Gelisiminin yavas olmasi baska bir sey olabilir yanlis yonlendirmeyim.
size umut olmama çok sevindim Hayır hiçbir sorun olmadı hatta bebeğimin gelişimi şuan 1 hafta önde bile gidiyoya gerçekten miiii inanamıyorum bana umut oldunuzçok sevindim sizin adınıza. benim de 24 yumurta toplandi 10 tanesi dollendi sonra 6 tane cozduler ama sadece 2 tane kaldı geriye onların da gelişimi yavaş dendi. o yüzden ikisi de transfer edildi. çok umutsuzdum ama su anda yine umudum var allah razı olsun sizden peki gelişiminin yavaş olmasi ilerleyen süreçte bir sorun oluşturdu mu hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?