Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

size umut olmama çok sevindim Hayır hiçbir sorun olmadı hatta bebeğimin gelişimi şuan 1 hafta önde bile gidiyo
aman allahim ne güzel! rabbim bizim de yüzümüzu güldürur inşallah çok teşekkür ederim

aman allahim ne güzel! rabbim bizim de yüzümüzu güldürur inşallah çok teşekkür ederim
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamile kalmadan önce deli gibi forumlarda takip ediyodm hamile kalan var mı acaba diye kendime bi söz verdim eğer hamile kalırsam yaşadığım herşeyi yazıp burdaki isteyenlere de umut olucam diye çok şükür

Ne güzel

Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
canim yasini bugün mu okumamiz gerekiyor? cumartesi okusam sayılır mi?

Olacak

• bi türlü yazamadım reklamlardan yaa. Geç olsun güç olmasın yazıcaktım cnm. Zaten lazım olan bir embriyo :) inş şanslı talihli o dur
      Havuz uygulanıyor heralde
Tesekkur ederim, insallah hepimiz bir gun kavusacagiz bebislerimize. Evet havuz olacak, benim yumurtalarin cogu bos cikiyor maalesef. Bakalim bu sefer neler olacak.[/QUOTE]
olacak olacak:) bende korkuyorum yaa inş olur

canim yasini bugün mu okumamiz gerekiyor? cumartesi okusam sayılır mi?
Pazartesiye kadar topluyorum canım, eğer kesin okucaksan not alıcam,ismim Hacer Esen ..şimdi Bahçeciden aradılar 4 embriyo güzel gelişiyormuş 2si geriden geliyormuş,muhtemel yarın transfer olursunuz dediler bakalım hayırlısı ,dualarla gelsin bebeğim istiyorum..

tamam yaz beni. 1 tane okurum inşallah. yani kanamam falan vs olmazsa

Dogru diyorsun canim, ama ayni sey senin icin de gecerli unutma. Eger sana konulan tatli embriyorlarin sansi gercekten dusuk olsa seni fazla umutlanidirmamak adina soylerlerdi ki Guvenc Bey soyler bilirsin. Benim ilk sefer miyomum vardi sansimin cok dusuk oldugu acik acik soylenmisti mesela ve buyuk yikim yasamadim. Icini ferah tut ben o 15 gun hamile gibi cok mutlu yasamistim cok sevmistim o duyguyu :))

beni de yaz ! :)

fatoceren8888 moon13 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Allah sizlerin de gönlüne göre versin sağolun..
amin
amin canimm
fatoceren8888 moon13 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Allah sizlerin de gönlüne göre versin sağolun..
Amin canim

Bide birşey daha merak ediyorum, transfere yakın ne kullanılıyor yine ilaç manyağı mı olcam yaa. Ve transferden sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…