- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
aman allahim ne güzel! rabbim bizim de yüzümüzu güldürur inşallah çok teşekkür ederimsize umut olmama çok sevindim Hayır hiçbir sorun olmadı hatta bebeğimin gelişimi şuan 1 hafta önde bile gidiyo
amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamile kalmadan önce deli gibi forumlarda takip ediyodm hamile kalan var mı acaba diye kendime bi söz verdim eğer hamile kalırsam yaşadığım herşeyi yazıp burdaki isteyenlere de umut olucam diye çok şüküraman allahim ne güzel! rabbim bizim de yüzümüzu güldürur inşallah çok teşekkür ederim
Ne güzelamin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bende hamile kalmadan önce deli gibi forumlarda takip ediyodm hamile kalan var mı acaba diye kendime bi söz verdim eğer hamile kalırsam yaşadığım herşeyi yazıp burdaki isteyenlere de umut olucam diye çok şükür
canim yasini bugün mu okumamiz gerekiyor? cumartesi okusam sayılır mi?Kızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
Ahh cnm ya cok gecmis olsun.Banada o tarz bisey sunmuslardi ama kabul etmedim.Zaten yumurta rezervim az kiyamadim.
Tesekkur ederim, insallah hepimiz bir gun kavusacagiz bebislerimize. Evet havuz olacak, benim yumurtalarin cogu bos cikiyor maalesef. Bakalim bu sefer neler olacak.[/QUOTE]
bi türlü yazamadım reklamlardan yaa. Geç olsun güç olmasın yazıcaktım cnm. Zaten lazım olan bir embriyo :) inş şanslı talihli o dur
Havuz uygulanıyor heralde
Pazartesiye kadar topluyorum canım, eğer kesin okucaksan not alıcam,ismim Hacer Esen ..şimdi Bahçeciden aradılar 4 embriyo güzel gelişiyormuş 2si geriden geliyormuş,muhtemel yarın transfer olursunuz dediler bakalım hayırlısı ,dualarla gelsin bebeğim istiyorum..canim yasini bugün mu okumamiz gerekiyor? cumartesi okusam sayılır mi?
Anladığım kadarıyla transfer günü için kesin birşey demiyorlar . Adetîn kaçıncı gününde yapılıyoki. Bende beklemedeyim. Yarın unutmazsam bir tane okuyabilirim canım. Hadi inş[/
]Pazartesiye kadar topluyorum canım, eğer kesin okucaksan not alıcam,ismim Hacer Esen ..şimdi Bahçeciden aradılar 4 embriyo güzel gelişiyormuş 2si geriden geliyormuş,muhtemel yarın transfer olursunuz dediler bakalım hayırlısı ,dualarla gelsin bebeğim istiyorum..rahim kalınlığın yeterli olunca güvenç bey çözülme gününü söylüyor sonra hergün embriyolog arıyor haber veriyor , kiminin 20. Olmuş kiminin 14.gün benim de 18.gün olucak eğer ki yarın transferim olursa
tamam yaz beni. 1 tane okurum inşallah. yani kanamam falan vs olmazsaPazartesiye kadar topluyorum canım, eğer kesin okucaksan not alıcam,ismim Hacer Esen ..şimdi Bahçeciden aradılar 4 embriyo güzel gelişiyormuş 2si geriden geliyormuş,muhtemel yarın transfer olursunuz dediler bakalım hayırlısı ,dualarla gelsin bebeğim istiyorum..
Dogru diyorsun canim, ama ayni sey senin icin de gecerli unutma. Eger sana konulan tatli embriyorlarin sansi gercekten dusuk olsa seni fazla umutlanidirmamak adina soylerlerdi ki Guvenc Bey soyler bilirsin. Benim ilk sefer miyomum vardi sansimin cok dusuk oldugu acik acik soylenmisti mesela ve buyuk yikim yasamadim. Icini ferah tut ben o 15 gun hamile gibi cok mutlu yasamistim cok sevmistim o duyguyu :))bence sen de çok kafana takma. biri kötü diyorsun ama embriyologlar aslında kaliteli ve kalitesiz diye bir şey olmadığını , ve embriyonun kötü kalite diye adlandirilsa da içerde tutunabilecegini söylüyor. kaliteli olup tutunamayan da çok. senin bedeninin kabul etmesi ve onu yaşatması da önemli. hem bak kelebek7977 tek embriyo ile hamile kaldı. bence güzel düşün
beni de yaz ! :)Pazartesiye kadar topluyorum canım, eğer kesin okucaksan not alıcam,ismim Hacer Esen ..şimdi Bahçeciden aradılar 4 embriyo güzel gelişiyormuş 2si geriden geliyormuş,muhtemel yarın transfer olursunuz dediler bakalım hayırlısı ,dualarla gelsin bebeğim istiyorum..
beni de yaz ! :)
Merhaba ben umutta tedavi görüyorum ama burayıda takip ediyorum:)yasin bende okurumKızlar bugün embriyolarım çözüldü,3 gün içinde transferim olacak.500 tane Yasin topluyorum kişi başı 1 adet ,almak isteyen var mı ??
aminfatoceren8888 moon13 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Allah sizlerin de gönlüne göre versin sağolun..
amin canimm
Amin canimfatoceren8888 moon13 çok teşekkür ederim kızlar Allah razı olsun Allah sizlerin de gönlüne göre versin sağolun..
Ben okudum bu akşam sanada dua ettim allahım kabul etsin inş. Hepimizin bebeği olsun birgün Park'ta beraber oynasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?