- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
evet canim 5 gün sabır yine. Estrofem+ 2 tane daha igne biri gobekten biri kalcadan ama tek seferlik+ precort+coraspin+ crinon jelBide birşey daha merak ediyorum, transfere yakın ne kullanılıyor yine ilaç manyağı mı olcam yaa. Ve transferden sonra?
Ben vardim canim 1 ay kullandim igneyi sonra jele gectik rahatlamistim kac haftaliksin doktoruna bi soyle istersen 3 ayi doldurana kadar kullandiriyorlar cunki progestan destek amacliKızlar progestan iğne olan varmı. Ben 1 aydır oluyorum bittim artık
Daha 5 haftalık ya off peki şişlikleri nasıl hallettin..Ben vardim canim 1 ay kullandim igneyi sonra jele gectik rahatlamistim kac haftaliksin doktoruna bi soyle istersen 3 ayi doldurana kadar kullandiriyorlar cunki progestan destek amacli
Bende onu kullanıyorum canım ağrı yok evet ama şişlikler gitmiyor bir türlü buz da uyguluyorum ama ıhh fayda yok..Bende 10 hafta boyunca progestan igne vuruldum şişlikler ve ağrısı için arnica jel kullandım tavsiye ederim benim ağrılarım o jel sayesinde hafiflemisti
Öyle yapıcaz artık gerçi kucağıma almayı nasip etsin 9 ay boyunca da olurum da belki dedim bi hâl çaresi vardır.. allah hayırlı doğum nasip etsin sanada inşallah..Canım bende 10 hafta boyunca kullaninca her yerim bezelye olmuştu artık iğneyi vurmaya yer kalmayinca bırakıp jel e geçtim 12. Haftaya kadar şuan 15 haftalık hamileyim sisliKlerin hepsi geçti bikaç haftada biraz idare edicen sonradan geçiyo
teşekkür ederim canım hepimizeÖyle yapıcaz artık gerçi kucağıma almayı nasip etsin 9 ay boyunca da olurum da belki dedim bi hâl çaresi vardır.. allah hayırlı doğum nasip etsin sanada inşallah..
Canım okuyabildin mi sen?tamam yaz beni. 1 tane okurum inşallah. yani kanamam falan vs olmazsa
Canım sen okuyabildin mi Yasin'i ?Bende okurum
Bu akşam inşallah ben haber veririm..Canım sen okuyabildin mi Yasin'i ?
Amin canım hepimizinkini..Kartal2 canim siskinlikleri jelle idare ettim ama iyice faydasi olmuyor sabret 8 veya 9. Haftalarda jele geciriyorlar canim allahm kucagina almayi nasip etsin canm
Pazartesiye kadar değil miydi?Canım okuyabildin mi sen?
İnşallah Can'ım inşallah ..Pazartesiye kadar değil miydi?yarin okuyam aklımda canım. sakin olun ve transfere odaklan. her şey güzel olacak merak etme
hayırlısı olsun canım. Allah ol derse olur. umarım bebeğim tutunur sana...Kızlar transferimi oldum yatıyorum şu an,dua istiyorum sizden..
Hakkınızda hayırlısı olsun inş en güzel müjdeyi verirsin bizeKızlar transferimi oldum yatıyorum şu an,dua istiyorum sizden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?