Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaslar ben bahcecide 2.tedaviyi oldum,size sormak istiyorum ben en son austosta negatiften sonra gorusmustum sonra ocakta 2.icin baslamaya gittigimde bende 450 lira muayene parasi aldilar mistafa hocanin hastasiyim,neymis en on agustosta gitmisim 4 ay gecmis normalde 2 aya kadar ucret almiyolarmis,resmen ticarethane mantigiyla gidiyorlar biz sonucta bu donemde baska merkeze gitmexik hem dinlendim hem para toparladik hemde ogretmwnim tatilde olsun diye ocakta gittik,bu tarz uygulamalar beni merkezlerden doktorlarin güvenilirliginden supheyw dusuruyor canimi sıkıyor bahcecide 2.tedaviyi olanlar sizin nazil gelisti surec soyleeseniz sevinirim...

Canım ben de Ocakta transfer oldum. Negatif. Nisan da yeni tedaviye başlayacağım. Sanırım benden de tekrar muayene ücreti alırlar. Para konusunda indirim yapıldığını hiç duymadım. Müşteri çok zaten. Biri gitse öteki gelir mantığı var.

Kızlar bu sabah idrar testi yaptim negatif 8.gün bugün.

Kızlar bu sabah idrar testi yaptim negatif 8.gün bugün.

Üzülme, henuz cok erken, varsa da yoksa da belli olmayabilir.. kafani dagitacak birseyler yap, biraz yürüyüş yap. Sürekli bunu dusunmemeyi dene, zor biliyorum. Ama kendimizi de paralasak hic bir ise yaramiyor iste.

kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu

Ikiz olabilir miymis? Cok yuksek olmasi olagan miymis?

Üzülme, henuz cok erken, varsa da yoksa da belli olmayabilir.. kafani dagitacak birseyler yap, biraz yürüyüş yap. Sürekli bunu dusunmemeyi dene, zor biliyorum. Ama kendimizi de paralasak hic bir ise yaramiyor iste.
Ya söylemesi ayıptır ishal de oldum. Regl olmadan önce ishal olurum. Normal de yarın adet günüm. O yüzden umudu kesmeye başladım yavaş yavaş

kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Ohhhh Gözünaydın Canım benim de 19 mart test tarihim,2 embriyo transfer edildi diğer 4 embriyom yeterli gelişime gelmedikleri için donduramamışlar bugün aradılar inşallah Bebişlerim tutunur bana..senin için çok sevindim.bir de şu proluton depot iğne fena Can'ımı yakıyo bütün gece uyuyamadım acıdan sağıma dönemedim.. Sizlerde de oldu mu ?

Canım ne güzel tebrik ediyorum tekrar. İnşallah biz de bir gün aynı sevinci yaşarız allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…