Hayırlı olsun transferiniz ben okudum yasin Allah kabul etsinKızlar transferimi oldum yatıyorum şu an,dua istiyorum sizden..
Teşekkür ederim çok Allah razı olsun herkestenHayırlı olsun transferiniz ben okudum yasin Allah kabul etsin
Hayirli olsun canim kac embriyo transfer edildi guzel haberlerini bekliyoruzKızlar transferimi oldum yatıyorum şu an,dua istiyorum sizden..
2 embriyo transfer edildi, iyi gelişen iki adet inşallah sonuç ta güzel olur..Hayirli olsun canim kac embriyo transfer edildi guzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlısıyla güzel bir sonuç alacaksın inaniyorum ben ve dua ediyorum. Yasin yarın okuyacağım 1 tane. Yazarım okudum diye.Kızlar transferimi oldum yatıyorum şu an,dua istiyorum sizden..
Canım ben de Ocakta transfer oldum. Negatif. Nisan da yeni tedaviye başlayacağım. Sanırım benden de tekrar muayene ücreti alırlar. Para konusunda indirim yapıldığını hiç duymadım. Müşteri çok zaten. Biri gitse öteki gelir mantığı var.Arkadaslar ben bahcecide 2.tedaviyi oldum,size sormak istiyorum ben en son austosta negatiften sonra gorusmustum sonra ocakta 2.icin baslamaya gittigimde bende 450 lira muayene parasi aldilar mistafa hocanin hastasiyim,neymis en on agustosta gitmisim 4 ay gecmis normalde 2 aya kadar ucret almiyolarmis,resmen ticarethane mantigiyla gidiyorlar biz sonucta bu donemde baska merkeze gitmexik hem dinlendim hem para toparladik hemde ogretmwnim tatilde olsun diye ocakta gittik,bu tarz uygulamalar beni merkezlerden doktorlarin güvenilirliginden supheyw dusuruyor canimi sıkıyor bahcecide 2.tedaviyi olanlar sizin nazil gelisti surec soyleeseniz sevinirim...
Ins canim bir yasinde benden al okudum ins dualarimiz kabul olur2 embriyo transfer edildi, iyi gelişen iki adet inşallah sonuç ta güzel olur..
Kızlar bu sabah idrar testi yaptim negatif8.gün bugün.
kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Allah kabul etsin bende bugün okudum önce sana sonra tüm isteyenlere versin diye dua ettim inşallah kabul olur AMİN..Canım sen okuyabildin mi Yasin'i ?
Ya söylemesi ayıptır ishal de oldum. Regl olmadan önce ishal olurum. Normal de yarın adet günüm. O yüzden umudu kesmeye başladım yavaş yavaşÜzülme, henuz cok erken, varsa da yoksa da belli olmayabilir.. kafani dagitacak birseyler yap, biraz yürüyüş yap. Sürekli bunu dusunmemeyi dene, zor biliyorum. Ama kendimizi de paralasak hic bir ise yaramiyor iste.
Ohhhh Gözünaydın Canım benim de 19 mart test tarihim,2 embriyo transfer edildi diğer 4 embriyom yeterli gelişime gelmedikleri için donduramamışlar bugün aradılarkizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Canım ne güzel tebrik ediyorum tekrar. İnşallah biz de bir gün aynı sevinci yaşarız allahın izniylekizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
Uzulme canim daha cok erken cogu kisinin cikmazmis idrarda uzulup bebegini etkileme ins guzl sonuclar alirsn cnmKızlar bu sabah idrar testi yaptim negatif8.gün bugün.
Amin canım inşallah. Yarın regl günüm bakalım gorucezUzulme canim daha cok erken cogu kisinin cikmazmis idrarda uzulup bebegini etkileme ins guzl sonuclar alirsn cnm
Gözünaydın Can'ım,Allah sağlıkla devamını getirsin.kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?