degerin cok iyi dedi, degeri yuksek olup tek gebelik olan da var dedi kese gormeden bisey demez o bilirim:)Ikiz olabilir miymis? Cok yuksek olmasi olagan miymis?
yasayacaksin insallah lutfen rahat ol ben adet tarihime yakin tum adet belirtilerimi yasadim ve evdekilere zehir ettim kac gunu, pred. erken gebelik testinde cikmadi agladim zirladim ama sonuc guzel oldu. Kafan bozuk oldugunda uyu bol bol,hayirli haberlerini aliriz insallah♡Canım ne güzel tebrik ediyorum tekrar. İnşallah biz de bir gün aynı sevinci yaşarız allahın izniyle
Ben de vuruldum o igneden ama cok degil,hatta bugun bitane daha yaptilar cok acitiyor ama tutunmalari icin gerekli dayanicaz..Ohhhh Gözünaydın Canım benim de 19 mart test tarihim,2 embriyo transfer edildi diğer 4 embriyom yeterli gelişime gelmedikleri için donduramamışlar bugün aradılarinşallah Bebişlerim tutunur bana..senin için çok sevindim.bir de şu proluton depot iğne fena Can'ımı yakıyo bütün gece uyuyamadım acıdan sağıma dönemedim.. Sizlerde de oldu mu ?
Gebelik testini Bahçecide mi yaptırdın ? Bundan sonraki aşama ne oldu ? Güvenç beye devam edecek misin ? Muayene ücreti ödedin mi ?Ben de vuruldum o igneden ama cok degil,hatta bugun bitane daha yaptilar cok acitiyor ama tutunmalari icin gerekli dayanicaz..
Gözünaydın Can'ım,Allah sağlıkla devamını getirsin.
Merhaba,bu ara çok sık giremiyorum atlamışım yazını,evet 1 yıl boyunca her ay gittim ama benim baştan havuz yöntemi olacağı için en başta 1 kez ödedim muayne ücreti sonraki 1 yıl muayeneye ödeme yapmadım çünkü transfer olmadım bu sürede hiç,yani benim 1.tüp tedavimdi bu kadar süren.kelebek7977 sen tedavideyken bir yil boyunca her aymi gittin doktora ara verdigin oldumu burda yazdim ama gormedin ben 2.tup icin 3 ay ara verdim tekrar muayene ucreti aldilar okumussundur mutlaka nasil ucret tarifeleriniz biraz bahsedermisin
Bahcecide yaptirdim bgn, muayene olmadi kese gormek icin 15gun sonra gidicem o zaman ucret alirlar oyle biliyorum. Ben Güvenc bey'le devam etmek istiyorum gittigimde konusucam detaylariGebelik testini Bahçecide mi yaptırdın ? Bundan sonraki aşama ne oldu ? Güvenç beye devam edecek misin ? Muayene ücreti ödedin mi ?
Selam hayırlı olsun,evet kese için gidince muayne alıyorlar sonra 21 gün kontrol süren var,bende Güvenç beyle devam ediyorum,çok da memnunum,gebelik takipleri çok güzel geçiyor tüp bebek sürecine göre Dr.da daha samimi zaten alışıyorsun birbirineBahcecide yaptirdim bgn, muayene olmadi kese gormek icin 15gun sonra gidicem o zaman ucret alirlar oyle biliyorum. Ben Güvenc bey'le devam etmek istiyorum gittigimde konusucam detaylari
Doğum ücretlerini ve hastane fiyatlarını öğrenebildin mi ??Selam hayırlı olsun,evet kese için gidince muayne alıyorlar sonra 21 gün kontrol süren var,bende Güvenç beyle devam ediyorum,çok da memnunum,gebelik takipleri çok güzel geçiyor tüp bebek sürecine göre Dr.da daha samimi zaten alışıyorsun birbirine
saol cnm bilgiler icin, zaten doktorumu cok seviyorum ve alistim, birakmak istemem asla.Selam hayırlı olsun,evet kese için gidince muayne alıyorlar sonra 21 gün kontrol süren var,bende Güvenç beyle devam ediyorum,çok da memnunum,gebelik takipleri çok güzel geçiyor tüp bebek sürecine göre Dr.da daha samimi zaten alışıyorsun birbirine
Güvenç bey doğumu yaptıracaksa kliniğe 5.500 tl ödeniyor,Acıbadem Fulya'da yada İstanbul cerrahide doğuma gidiyor,cerrahi hastanesi tel,de fiyat vermedi acıbadem yaklaşık 10.000 civarıDoğum ücretlerini ve hastane fiyatlarını öğrenebildin mi ??
KELEBEK0908 , bisey sorucaktim sana vitamin olarak ne kullaniyorsun? Ben sadece elevit aliyorum, bazi arkadaslar ilk 1-2 ay elevit+folik asit ayrica almislar halbuki elevit de folik asit var zaten
insallah guzel sonucu alirsin,hosgeldin:)Mrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 3 mart ta transferim yapıldı inşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimize kavusuruz :)
Ben folbiolü tedavi boyu kullandım gebeliğin 10.haftası folbiolü kesti,elevit içiyorum sadeceKELEBEK0908 , bisey sorucaktim sana vitamin olarak ne kullaniyorsun? Ben sadece elevit aliyorum, bazi arkadaslar ilk 1-2 ay elevit+folik asit ayrica almislar halbuki elevit de folik asit var zaten
Sağol Can'ım Allah razı olsunNil8685 canım 1 yasin okudum. umarım allah kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?