Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım ne güzel tebrik ediyorum tekrar. İnşallah biz de bir gün aynı sevinci yaşarız allahın izniyle
yasayacaksin insallah lutfen rahat ol ben adet tarihime yakin tum adet belirtilerimi yasadim ve evdekilere zehir ettim kac gunu, pred. erken gebelik testinde cikmadi agladim zirladim ama sonuc guzel oldu. Kafan bozuk oldugunda uyu bol bol,hayirli haberlerini aliriz insallah♡

Ben de vuruldum o igneden ama cok degil,hatta bugun bitane daha yaptilar cok acitiyor ama tutunmalari icin gerekli dayanicaz..

Ben de vuruldum o igneden ama cok degil,hatta bugun bitane daha yaptilar cok acitiyor ama tutunmalari icin gerekli dayanicaz..
Gebelik testini Bahçecide mi yaptırdın ? Bundan sonraki aşama ne oldu ? Güvenç beye devam edecek misin ? Muayene ücreti ödedin mi ?

kelebek7977 sen tedavideyken bir yil boyunca her aymi gittin doktora ara verdigin oldumu burda yazdim ama gormedin ben 2.tup icin 3 ay ara verdim tekrar muayene ucreti aldilar okumussundur mutlaka nasil ucret tarifeleriniz biraz bahsedermisin
Merhaba,bu ara çok sık giremiyorum atlamışım yazını,evet 1 yıl boyunca her ay gittim ama benim baştan havuz yöntemi olacağı için en başta 1 kez ödedim muayne ücreti sonraki 1 yıl muayeneye ödeme yapmadım çünkü transfer olmadım bu sürede hiç,yani benim 1.tüp tedavimdi bu kadar süren.

Gebelik testini Bahçecide mi yaptırdın ? Bundan sonraki aşama ne oldu ? Güvenç beye devam edecek misin ? Muayene ücreti ödedin mi ?
Bahcecide yaptirdim bgn, muayene olmadi kese gormek icin 15gun sonra gidicem o zaman ucret alirlar oyle biliyorum. Ben Güvenc bey'le devam etmek istiyorum gittigimde konusucam detaylari

Kizlar bisey sorucam bgn cok yogundu Bahceci sormayi unuttum. Güvenc bey gebelik takibini de yapiyor mu? yoksa baska doktorlara mi yonlendiriyorlar? Ben nasip olursa doguma kadar onunla devam etmek istiyorum.

Bahcecide yaptirdim bgn, muayene olmadi kese gormek icin 15gun sonra gidicem o zaman ucret alirlar oyle biliyorum. Ben Güvenc bey'le devam etmek istiyorum gittigimde konusucam detaylari
Selam hayırlı olsun,evet kese için gidince muayne alıyorlar sonra 21 gün kontrol süren var,bende Güvenç beyle devam ediyorum,çok da memnunum,gebelik takipleri çok güzel geçiyor tüp bebek sürecine göre Dr.da daha samimi zaten alışıyorsun birbirine

Doğum ücretlerini ve hastane fiyatlarını öğrenebildin mi ??

saol cnm bilgiler icin, zaten doktorumu cok seviyorum ve alistim, birakmak istemem asla.

Doğum ücretlerini ve hastane fiyatlarını öğrenebildin mi ??
Güvenç bey doğumu yaptıracaksa kliniğe 5.500 tl ödeniyor,Acıbadem Fulya'da yada İstanbul cerrahide doğuma gidiyor,cerrahi hastanesi tel,de fiyat vermedi acıbadem yaklaşık 10.000 civarı

KELEBEK0908 , bisey sorucaktim sana vitamin olarak ne kullaniyorsun? Ben sadece elevit aliyorum, bazi arkadaslar ilk 1-2 ay elevit+folik asit ayrica almislar halbuki elevit de folik asit var zaten

Mrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 3 mart ta transferim yapıldı inşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimize kavusuruz :)

Kızlar bahçecideki eczaneden ilaç alan varsa dikkat etsin bazen gayet güzel kazıklıyor bir kaç ilaçta indirim yapıyor ama bir kaç ilaçtan da fazla para alıyor böylece indirim uçuyor gidiyor aynı paraya veriyor dışarıya sormadan almayın derim enayi yerine koyulmak hiç hoş değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…