Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bende sadece elevit kullanıyorum kişiye göre degisiyor ilaclar kafana takmamanı tavsiye ederim
insallah guzel sonucu alirsin,hosgeldin:)
Tşk ederim insallah
Evet ilaçları bende dışardan almanızı tavsiye ederim ayrıca bazı ilaçları yazdırabiliyosunuzda
hayırlı ugurlu olsun. nacizane tavsiyem sakin erken test yapma.
Tşk ederim 18 mart test tarihim inşallah herşey güzel olur

Hayırlı olsun Can'ım benim de 4mart transfer tarihim,19 mart test günüm,senin doktorun kimdi ? Kaç embriyo kondu? Sıkıntı neydi ve yaş kaçtı ? Bilgi verir misin biraz ???

O gü
O gün lazım oluyo bulup bulamayacağımdan emin olamadığımdan alıyorum valla. Uzaktan geliyorum, yakınlarında bulabileceğim eczane varmıdır?

O gü

O gün lazım oluyo bulup bulamayacağımdan emin olamadığımdan alıyorum valla. Uzaktan geliyorum, yakınlarında bulabileceğim eczane varmıdır?
İstanbul cerrahi hastanesinin altındaki eczaneden alıyorum ilaçları indirimli alıyorum eşim İstanbul cerrahide çalışıyo,alırken indirim isteyin belki yaparlar..

O gü

Oraları bende pek bilmiyorum ama google amcadan en yakın eczaneyi arattırabilirsin enayi yerine koyulmaktan iyidir.. degistirsinler bu eczacıyı..

Hayırlı olsun Can'ım benim de 4mart transfer tarihim,19 mart test günüm,senin doktorun kimdi ? Kaç embriyo kondu? Sıkıntı neydi ve yaş kaçtı ? Bilgi verir misin biraz ???
Ben 35 yaşındayım 2 defa bos kese yaşadım genetige bakıldı iki embiryom vardı onların transferi yapıldı dr müstecep beydi sendeki sıkıntı neydi

Yakınmı oraya ki
Eşinde hast. Çalışıyormuş madem yazdırın arkadaşlar boşuna o kadar
Iki denemede de boş kese mi oldu, bu kere inş çifter gelir canım. Dr undan memnunmusun
Evet ben daha önce antepte denemistim bahceciye tavsiye ve araştırarak geldim ve dr da çok memnun kaldım sende sıkıntı neydi dr kimdi

Ben 35 yaşındayım 2 defa bos kese yaşadım genetige bakıldı iki embiryom vardı onların transferi yapıldı dr müstecep beydi sendeki sıkıntı neydi
Benim over rezervi azlığı,ilk denemem ,yaş 29.. 6embriyom vardı 2tane iyi gelişmiş embriyo transfer edildi bana 4martta,4tanesi de iyi gelişim göstermedikleri için dondurmamışlar,doktorum güvenç bey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…