- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Ne demek allah senden razi olsun...Sağol Can'ım Allah razı olsun
hayırlı ugurlu olsun. nacizane tavsiyem sakin erken test yapma.Mrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 3 mart ta transferim yapıldı inşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimize kavusuruz :)
Tşk ederim insallahinsallah guzel sonucu alirsin,hosgeldin:)
Evet ilaçları bende dışardan almanızı tavsiye ederim ayrıca bazı ilaçları yazdırabiliyosunuzdaKızlar bahçecideki eczaneden ilaç alan varsa dikkat etsin bazen gayet güzel kazıklıyor bir kaç ilaçta indirim yapıyor ama bir kaç ilaçtan da fazla para alıyor böylece indirim uçuyor gidiyor aynı paraya veriyor dışarıya sormadan almayın derim enayi yerine koyulmak hiç hoş değil..
Tşk ederim 18 mart test tarihim inşallah herşey güzel olurhayırlı ugurlu olsun. nacizane tavsiyem sakin erken test yapma.
Hayırlı olsun Can'ım benim de 4mart transfer tarihim,19 mart test günüm,senin doktorun kimdi ? Kaç embriyo kondu? Sıkıntı neydi ve yaş kaçtı ? Bilgi verir misin biraz ???Bende sadece elevit kullanıyorum kişiye göre degisiyor ilaclar kafana takmamanı tavsiye ederim
Tşk ederim insallah
Evet ilaçları bende dışardan almanızı tavsiye ederim ayrıca bazı ilaçları yazdırabiliyosunuzda
Tşk ederim 18 mart test tarihim inşallah herşey güzel olur
Hadi inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz. Bizede umut olsunMrh arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde 3 mart ta transferim yapıldı inşallah hepimiz sağlıcakla bebislerimize kavusuruz :)
kizlar merhaba,bugun 15.gunum sonucum 6250. Drum artik test istemedi,ilaclarimin sayisini azaltti 15gun sonra kese icin muayeneye cagirdi♡ Allah herkese nasip etsin bu mutlulugu
O gün lazım oluyo bulup bulamayacağımdan emin olamadığımdan alıyorum valla. Uzaktan geliyorum, yakınlarında bulabileceğim eczane varmıdır?Bende sadece elevit kullanıyorum kişiye göre degisiyor ilaclar kafana takmamanı tavsiye ederim
Tşk ederim insallah
Evet ilaçları bende dışardan almanızı tavsiye ederim ayrıca bazı ilaçları yazdırabiliyosunuzda
Tşk ederim 18 mart test tarihim inşallah herşey güzel olur
İstanbul cerrahi hastanesinin altındaki eczaneden alıyorum ilaçları indirimli alıyorum eşim İstanbul cerrahide çalışıyo,alırken indirim isteyin belki yaparlar..O gü
O gün lazım oluyo bulup bulamayacağımdan emin olamadığımdan alıyorum valla. Uzaktan geliyorum, yakınlarında bulabileceğim eczane varmıdır?
Oraları bende pek bilmiyorum ama google amcadan en yakın eczaneyi arattırabilirsin enayi yerine koyulmaktan iyidir.. degistirsinler bu eczacıyı..O gü
O gün lazım oluyo bulup bulamayacağımdan emin olamadığımdan alıyorum valla. Uzaktan geliyorum, yakınlarında bulabileceğim eczane varmıdır?
Yakınmı oraya kiİstanbul cerrahi hastanesinin altındaki eczaneden alıyorum ilaçları indirimli alıyorum eşim İstanbul cerrahide çalışıyo,alırken indirim isteyin belki yaparlar..
Tanıdık eczanen varsa getirtiriyorlar cnm bulunuyor genelde bütün eczanelerdeO gü
Hayırlı olsun Can'ım benim de 4mart transfer tarihim,19 mart test günüm,senin doktorun kimdi ? Kaç embriyo kondu? Sıkıntı neydi ve yaş kaçtı ? Bilgi verir misin biraz ???
Ben 35 yaşındayım 2 defa bos kese yaşadım genetige bakıldı iki embiryom vardı onların transferi yapıldı dr müstecep beydi sendeki sıkıntı neydiHayırlı olsun Can'ım benim de 4mart transfer tarihim,19 mart test günüm,senin doktorun kimdi ? Kaç embriyo kondu? Sıkıntı neydi ve yaş kaçtı ? Bilgi verir misin biraz ???
İnsallah arkadaşlar allahım hepimizin yüzünü güldürsün ve bebişlerimize kavuşalımHadi inşallah mutlu haberlerini bekliyoruz. Bizede umut olsun
Evet bahçeciden çıkınca soluna doğru ilerle unimed i geçince köşedeki eczaneYakınmı oraya ki
Iki denemede de boş kese mi oldu, bu kere inş çifter gelir canım. Dr undan memnunmusunİnsallah arkadaşlar allahım hepimizin yüzünü güldürsün ve bebişlerimize kavuşalım
deneyeceğim mutlaka.Evet bahçeciden çıkınca soluna doğru ilerle unimed i geçince köşedeki eczane
Eşinde hast. Çalışıyormuş madem yazdırın arkadaşlar boşuna o kadarYakınmı oraya ki
Evet ben daha önce antepte denemistim bahceciye tavsiye ve araştırarak geldim ve dr da çok memnun kaldım sende sıkıntı neydi dr kimdiIki denemede de boş kese mi oldu, bu kere inş çifter gelir canım. Dr undan memnunmusun
Benim over rezervi azlığı,ilk denemem ,yaş 29.. 6embriyom vardı 2tane iyi gelişmiş embriyo transfer edildi bana 4martta,4tanesi de iyi gelişim göstermedikleri için dondurmamışlar,doktorum güvenç bey..Ben 35 yaşındayım 2 defa bos kese yaşadım genetige bakıldı iki embiryom vardı onların transferi yapıldı dr müstecep beydi sendeki sıkıntı neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?