- 17 Şubat 2015
- 879
- 969
- 53
- 51
Ben 35 yaşındayım 2 defa bos kese yaşadım genetige bakıldı iki embiryom vardı onların transferi yapıldı dr müstecep beydi sendeki sıkıntı neydi
Benim Dr müstecep bey. Görünürde bir sorun yok gbi bklm nie olmuyoEşinde hast. Çalışıyormuş madem yazdırın arkadaşlar boşuna o kadar
Evet ben daha önce antepte denemistim bahceciye tavsiye ve araştırarak geldim ve dr da çok memnun kaldım sende sıkıntı neydi dr kimdi
Evet embiryonun genetiğine bakıldı inşallah cnmGenetige bakildi derken arkadasim embriyolarin genetiginemi bakildi insallah mitlu sona ulasirsin...
Benim dr müstecep bey cnm dr ilaçları yazınca aile hekimine yazdırıp alıyorum tanıdık eczanen varsa alıp sonrada yazdırabilirsin eğer bazı ilaçları günde 2 kullandıBenim Dr müstecep bey. Görünürde bir sorun yok gbi bklm nie olmuyonasip değildi heral. Benim eşim hast çalışmıyor. Nasıl yapıyorsunuz? Ilk önce ilacı ecz alıp sonramı yazdırıyorsunuz? Nasıl bi tedavi gördün şimgi
Benim Dr müstecep bey. Görünürde bir sorun yok gbi bklm nie olmuyonasip değildi heral. Benim eşim hast çalışmıyor. Nasıl yapıyorsunuz? Ilk önce ilacı ecz alıp sonramı yazdırıyorsunuz? Nasıl bi tedavi gördün şimgi
Evet embiryonun genetiğine bakıldı inşallah cnm
Benim dr müstecep bey cnm dr ilaçları yazınca aile hekimine yazdırıp alıyorum tanıdık eczanen varsa alıp sonrada yazdırabilirsin ben aralıkta başlamıştım tedaviye 14 yumurtam toplandı 5 gün 2 embiryom donduruldu ocakta rahim filmimi çektirdim oda temiz çıktı ve şubatta tedaviye başladık ve 3 martta bebislerimle buluştuk :) şimdide heyecanla bekliyorum
Çok mükemmel bi dr cnm genetik yumurta toplandıktan 3_4 hafta sonra sonucu geldi sonucumuz güzel dondurulmustu transferimde yapıldı cnm yo bi defa antepte denemiştim bos kese çıktı onun için genetige baktırdık rabbim insallah bu defa kalp atışlarını duyurur ve kucağıma almayıda nasip eder senin transferin yapıldımıMüstecep bey nasil biri ben sdini duydum ama çok bilmiyorum benim doktorum mustafa beydi,genetikten ne zaman hbr gelecek arkadaşim bellimi,insallah temiz çikar,ilk denememi
Çok mükemmel bi dr cnm genetik yumurta toplandıktan 3_4 hafta sonra sonucu geldi sonucumuz güzel dondurulmustu transferimde yapıldı cnm yo bi defa antepte denemiştim bos kese çıktı onun için genetige baktırdık rabbim insallah bu defa kalp atışlarını duyurur ve kucağıma almayıda nasip eder senin transferin yapıldımı
İstanbul cerrahi hastanesinin altındaki eczaneden alıyorum ilaçları indirimli alıyorum eşim İstanbul cerrahide çalışıyo,alırken indirim isteyin belki yaparlar..
İstanbul cerrahi Nasıl bir hastane güvenç bey doğuma orda da giriyor,doğum ücretlerini biliyomusun eşin ordayda öğrenebilirsin belki,tel.de fiyat vermiyorlar ?İstanbul cerrahi hastanesinin altındaki eczaneden alıyorum ilaçları indirimli alıyorum eşim İstanbul cerrahide çalışıyo,alırken indirim isteyin belki yaparlar..
Dün akşam söyledim senin için sorgulatıcak ..internetten bakabilirsin.İstanbul cerrahi Nasıl bir hastane güvenç bey doğuma orda da giriyor,doğum ücretlerini biliyomusun eşin ordayda öğrenebilirsin belki,tel.de fiyat vermiyorlar ?
Bayanlar opu dan onbir gün geçti biraz önce biraz kanama gbi bişey oldum. Erken adet olanınız var mı? Normal mi? Anlamadım niye oldu
Adet olmak için birşey kullanmadım. Sadece folik ve vîtamin. Bu arada 11 gün adet biteli olmuş. Opudan sonra 7 gün geçti. Iltihap için fitil kullanıyorum ondan olur mu kiEvet tarlusal verdiyse erbil hoca adet olmak için o , bende erken adet olmustum
Adet olmak için birşey kullanmadım. Sadece folik ve vîtamin. Bu arada 11 gün adet biteli olmuş. Opudan sonra 7 gün geçti. Iltihap için fitil kullanıyorum ondan olur mu ki
ben opu dan 6 gün sonra adet oldum canım.Bayanlar opu dan onbir gün geçti biraz önce biraz kanama gbi bişey oldum. Erken adet olanınız var mı? Normal mi? Anlamadım niye oldu
Hmm. Çok erken. Ilk adette gel demişti. Gidimmi ki şimdi, bi sonrakini mi beklesem ( transfer için)ben opu dan 6 gün sonra adet oldum canım.
mutlaka git. benim transfer o ay olmadı ama kist oluşumu vardı ilaç verdi mesela. kesinlikle gitmelisin bence canım.Hmm. Çok erken. Ilk adette gel demişti. Gidimmi ki şimdi, bi sonrakini mi beklesem ( transfer için)
Adet olmak için birşey kullanmadım. Sadece folik ve vîtamin. Bu arada 11 gün adet biteli olmuş. Opudan sonra 7 gün geçti. Iltihap için fitil kullanıyorum ondan olur mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?