- 5 Mart 2016
- 187
- 128
- 23
- 45
18 mart test tarihim inşallah cnmBende öyle yapayım madem ilaçları. Kaç gün kaldı mutlu habere çidemmm
İnnnnnşşşşaaalllah değişir sonuç. Herşeyin bir vakti vardır cnm sabretKızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
Himm. Herkesin ikinci adette mi transfer oldu ki., olumlu sonuç alanların hangi adette transfer old öğrenebilir miyim? Bi istatîstik yapsakOpudan sonra en geç 10 gün içinde adet olunuyor canim endişelenme doktor soylemisti oylede oldu
Kızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
Sağlık olsun Can'ım Hakkı'nda hayırlısı üzülme ,inşallah bebişin olacakKızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
Transfer öncesi hazirliklari mi soruyorsun yoksa tüp bebek tedavisinin baslangicini mi yani yumurta toplamayi mi? Kusura bakma ben sen hangi donemdesin hatirlayamadimMintyesil, ilk adetin 2. Günü gittiğimiz zaman bizi ne bekliyor, öğrenebilir miyim. İlk ödeme ilk ilaç alımı gibi...
Hayirlisi olsun canim vakti gelmemis demekki uzulme ins bir daha gerk kalmadan rabbim kendiliginden versin mucizeniKızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
Himm. Herkesin ikinci adette mi transfer oldu ki., olumlu sonuç alanların hangi adette transfer old öğrenebilir miyim? Bi istatîstik yapsak
Himm. Herkesin ikinci adette mi transfer oldu ki., olumlu sonuç alanların hangi adette transfer old öğrenebilir miyim? Bi istatîstik yapsak
Saglik olsun! Bilirim o duyguyu. Mucadeleye kaldigimiz yerden devam, maalesef boyle bu isler.Kızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
bu ilkti. her şey o kadar yolunda gidiyormus imajı çizildi ki .... ama kader faktörünü çok düşünmedik sanırım biz. yıkımı da büyük olur. biraz akışına bırakıp ara vermek lazım. sonra yine yola devam inşallah...Saglik olsun! Bilirim o duyguyu. Mucadeleye kaldigimiz yerden devam, maalesef boyle bu isler.
Umudunu kaybettiğin an gerçekleşmez hiç birşey.. Hayal kırıklığın geçtiği zaman tekrar dene.. Allah yardımcımız olsun inşallah..bu ilkti. her şey o kadar yolunda gidiyormus imajı çizildi ki .... ama kader faktörünü çok düşünmedik sanırım biz. yıkımı da büyük olur. biraz akışına bırakıp ara vermek lazım. sonra yine yola devam inşallah...
Balık yağı, somon balığı vb tüketmek lazımmış diye duydum. Bununla alakalı olabilir.Adet olunca hap kullaniyosun estrofem rahim istenildigi sekilde kalinlasirsa transfer oluyor benim ilacla kalinlasmamisti o yuzden diger ayda esteofem bantla kalinlastirilmisti,ama tutmadi...
Boyle bu isler, hersey yolunda bile gitse sansimiz her seferde %50 civari. Dayanmak lazim, toparlaninca yeniden denersiniz insallah. Kolay gelsin.bu ilkti. her şey o kadar yolunda gidiyormus imajı çizildi ki .... ama kader faktörünü çok düşünmedik sanırım biz. yıkımı da büyük olur. biraz akışına bırakıp ara vermek lazım. sonra yine yola devam inşallah...
Yilmak yok, biz diger kadinlardan daha guclu olmaliyiz guzel sonuca ulasana kadar pes etme.Elbet bizim de kucagimiz saglikli bebeklerle dolacak insallah. Tup bebege karar vermeden denemedigim ilac,kür kalmadi her defasinda olumsuz sonucla dibe vurdum, bi o kadar inatla kalktim dustugum yerden..Simdi arkadasim agla,kiz,bagir icindekilerini at ve doktorunun karsisina gec yeni bir yol haritasi cizin,Allah yardimcimiz olsun..Kızlar selam. az evvel kan verdim 0.15 çıktı. Bugün 10.gün . heralde artık değişmez. kismet değilmiş. umarım siz bekleyenler güzel haber alırsınız. dualarim sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?