Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Boyle bu isler, hersey yolunda bile gitse sansimiz her seferde %50 civari. Dayanmak lazim, toparlaninca yeniden denersiniz insallah. Kolay gelsin.
destegin icin tesekkur ederim canım. insan yaşamadan anlayamiyormus. çok sagol...

şu anda çok bosum. doğru düzgün aglayamadim henüz. sadece üzüntü mideme vurdubiraz kendime geleyim tekrar gorusucem Dr umla . zaten daha aramadim. 12.gün tekrar test yapıp öyle ararım.kizacaktir muhtemelen neden erken yaptın diye ama sonuç ortada napalim bir şey degismeyecekti.

Rabbim hayırlısını versin.. her şer gibi görünen de bile bir hayır vardır, bizim göremediğimiz fotoceren8888.. bekleyip görmek lazım.. inşallah rabbim Her isteyene verir..

Rabbim hayırlısını versin.. her şer gibi görünen de bile bir hayır vardır, bizim göremediğimiz fotoceren8888.. bekleyip görmek lazım.. inşallah rabbim Her isteyene verir..
amin canım. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallah

Arkadaşlar transferimin 5 günü transfer sonrası nelere dikkat ettiğinizi ve vücudunuzda olan degişiklikler konusunda bilgi verebilirmisiniz

Arkadaşlar acil yardım.. bizden istedikleri testler de erkekler içinde geçerli mi.. yoksa onlar sadece Sperm testi mi veriyor.
Benden hepatit b- c, hiv, tam kan sayımı, rahim filmi istediler bir de hormon tahlilleri

Arkadaşlar acil yardım.. bizden istedikleri testler de erkekler içinde geçerli mi.. yoksa onlar sadece Sperm testi mi veriyor.
Benden hepatit b- c, hiv, tam kan sayımı, rahim filmi istediler bir de hormon tahlilleri
Güvenç bey erkek için de kan testleri istemişti,sağlık ocağında yaptırdık biz tabi bazı testler yok olduğu için özel de yaptırdık.bi de sperm testi yapıldıysa onu veriyorsun

hepsi isteniyor cnm erkektende istiyorlar sperm tahlili yoksa oda isteniyor

Cnm erbil hoca da bana iki kezdir diyor senin çocuğun olacak burdan hamile gideceksin diye sana da mı dedi . ben çok inandım olacağına bunu motive etme amacli mi dedi yoksa .

Cnm erbil hoca da bana iki kezdir diyor senin çocuğun olacak burdan hamile gideceksin diye sana da mı dedi . ben çok inandım olacağına bunu motive etme amacli mi dedi yoksa .
Yok ya bence sadece motive amaçlı değil. yani ilk gittigimizde tabiki tutmayabilecegini de soylemislerdi. ama bizim tedavi surecimizde her şey çok iyi ilerlemisti. embriyolar çok kaliteliydi falan hatta sırf o yüzden dr um hepsini cozdurtmedi. ama işte son anda cozulduklerinde gelişimi geriden geliyor dendi transfer günü. yine de tutabilir dedi. ama tutmadı maalesef.... her şey süper olsa %100 ihtimal yok! allah ol derse oluyor ....ama doktorlarimiz iyi bence gönlünü ferah tut canim

kızlar merhaba
benım bahcecıde 3. denemede olan bır oglum var 6 yasında suanda
ben 28 yasındayım . Ve daha sonra kayıplarım oldu suanda 2 tane . bunun arastırılması ıcın yenıden bahcecıye gıdecegım ama kıme gıdecegımı bılemıyorum burcak hanımla gecmısten pek enerjım tutmamıstı. bora bey vefat ettı. Erbıl'den ıse kuzenım nedense memnun kalmamıstı sızler kımlere gıdıyorsunuz bana tup bebek yapılmayacak yanı kendım hamıle kalıyorum ama devam etmıyor suanda. mustafa bahcecıylemı gorussem dırek. daha once klınıkte calısmıs olan gurkan arıkan yaptı son kurtajımı o suanda baska hastanede ama ben bahcecıde arastırılmasını ıstıyorum yenıden

benim doktorum güvenç karlikaya ve cok memnunuz...

benim doktorum güvenç karlikaya ve cok memnunuz...
guvenc bey dıkkatımı cekmıstı sanırım ayrıntılı usg 'de o yapıyor yanılmıyorsam.
gecen hafta klınıkle gorusmustum telefonda , cumartesı kurtajdan sonrakı kontrolum var ama ben bır takım testlerın yapılmasını ıstıyorum kımselerede guvenemıyorum sızler once mustafa bahcecıyle gorustunuz sızı o guvenc beye teslım ettı degılmı? cunku bende oyle olmustu benım yumurta takıbımı alı mesut bey vardı sanırım o yapmıstı gebelıgıde bora bey takıp edıp onda dogum yapmıstım.
neredeyse 9 sene sonra yenıden klınıge gıdecegım bılemıyorum ben bahcecı grubuna cok guvenıyorum gecmıste esra hanım vardı o emeklı oldu baya degısmıs doktorlar bende arafta kaldım

Ben direkt Guvenc beyle surece basladim,cok iyi bi doktor guven veriyor.Mustafa bey de iyidir tabi ama cok yogun ben surecte baska bi doktora devredilmek istemedim acikcasi hep tekk bi drla gitmek istedim bu yuzden Guvenc beyi sectim, iyi ki secmisim♡

İnşallah cnm Rabbim yüzünü guldursun ,isteyen herkese Çifter Çifter versin .bana o zaman kesin konuştu o vakit inanayim ben

Peki tup bebek olmayacagı ıcın ıstedıklerı tstlerı fılan ıstedıgımız yerde yaptırabılıyormuyuz ?
ve muayne ucretı ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…