- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
destegin icin tesekkur ederim canım. insan yaşamadan anlayamiyormus. çok sagol...Boyle bu isler, hersey yolunda bile gitse sansimiz her seferde %50 civari. Dayanmak lazim, toparlaninca yeniden denersiniz insallah. Kolay gelsin.
şu anda çok bosum. doğru düzgün aglayamadim henüz. sadece üzüntü mideme vurduYilmak yok, biz diger kadinlardan daha guclu olmaliyiz guzel sonuca ulasana kadar pes etme.Elbet bizim de kucagimiz saglikli bebeklerle dolacak insallah. Tup bebege karar vermeden denemedigim ilac,kür kalmadi her defasinda olumsuz sonucla dibe vurdum, bi o kadar inatla kalktim dustugum yerden..Simdi arkadasim agla,kiz,bagir icindekilerini at ve doktorunun karsisina gec yeni bir yol haritasi cizin,Allah yardimcimiz olsun..
amin canım. Allah bekleyenlerin yüzünü güldürsün inşallahRabbim hayırlısını versin.. her şer gibi görünen de bile bir hayır vardır, bizim göremediğimiz fotoceren8888.. bekleyip görmek lazım.. inşallah rabbim Her isteyene verir..
Güvenç bey erkek için de kan testleri istemişti,sağlık ocağında yaptırdık biz tabi bazı testler yok olduğu için özel de yaptırdık.bi de sperm testi yapıldıysa onu veriyorsunArkadaşlar acil yardım.. bizden istedikleri testler de erkekler içinde geçerli mi.. yoksa onlar sadece Sperm testi mi veriyor.
Benden hepatit b- c, hiv, tam kan sayımı, rahim filmi istediler bir de hormon tahlilleri
Kızlar adetin 2. Günü tedaviye başlanıldığı gün neler yapılıyor öğrenebilir miyim..
hepsi isteniyor cnm erkektende istiyorlar sperm tahlili yoksa oda isteniyorArkadaşlar acil yardım.. bizden istedikleri testler de erkekler içinde geçerli mi.. yoksa onlar sadece Sperm testi mi veriyor.
Benden hepatit b- c, hiv, tam kan sayımı, rahim filmi istediler bir de hormon tahlilleri
bu ilkti. her şey o kadar yolunda gidiyormus imajı çizildi ki .... ama kader faktörünü çok düşünmedik sanırım biz. yıkımı da büyük olur. biraz akışına bırakıp ara vermek lazım. sonra yine yola devam inşallah...
Yok ya bence sadece motive amaçlı değil. yani ilk gittigimizde tabiki tutmayabilecegini de soylemislerdi. ama bizim tedavi surecimizde her şey çok iyi ilerlemisti. embriyolar çok kaliteliydi falan hatta sırf o yüzden dr um hepsini cozdurtmedi. ama işte son anda cozulduklerinde gelişimi geriden geliyor dendi transfer günü. yine de tutabilir dedi. ama tutmadı maalesef.... her şey süper olsa %100 ihtimal yok! allah ol derse oluyor ....ama doktorlarimiz iyi bence gönlünü ferah tut canimCnm erbil hoca da bana iki kezdir diyor senin çocuğun olacak burdan hamile gideceksin diye sana da mı dedi . ben çok inandım olacağınabunu motive etme amacli mi dedi yoksa .
benim doktorum güvenç karlikaya ve cok memnunuz...kızlar merhaba
benım bahcecıde 3. denemede olan bır oglum var 6 yasında suanda
ben 28 yasındayım . Ve daha sonra kayıplarım oldu suanda 2 tane . bunun arastırılması ıcın yenıden bahcecıye gıdecegım ama kıme gıdecegımı bılemıyorum burcak hanımla gecmısten pek enerjım tutmamıstı. bora bey vefat ettı. Erbıl'den ıse kuzenım nedense memnun kalmamıstı sızler kımlere gıdıyorsunuz bana tup bebek yapılmayacak yanı kendım hamıle kalıyorum ama devam etmıyor suanda. mustafa bahcecıylemı gorussem dırek. daha once klınıkte calısmıs olan gurkan arıkan yaptı son kurtajımı o suanda baska hastanede ama ben bahcecıde arastırılmasını ıstıyorum yenıden
guvenc bey dıkkatımı cekmıstı sanırım ayrıntılı usg 'de o yapıyor yanılmıyorsam.benim doktorum güvenç karlikaya ve cok memnunuz...
Ben direkt Guvenc beyle surece basladim,cok iyi bi doktor guven veriyor.Mustafa bey de iyidir tabi ama cok yogun ben surecte baska bi doktora devredilmek istemedim acikcasi hep tekk bi drla gitmek istedim bu yuzden Guvenc beyi sectim, iyi ki secmisim♡guvenc bey dıkkatımı cekmıstı sanırım ayrıntılı usg 'de o yapıyor yanılmıyorsam.
gecen hafta klınıkle gorusmustum telefonda , cumartesı kurtajdan sonrakı kontrolum var ama ben bır takım testlerın yapılmasını ıstıyorum kımselerede guvenemıyorum sızler once mustafa bahcecıyle gorustunuz sızı o guvenc beye teslım ettı degılmı? cunku bende oyle olmustu benım yumurta takıbımı alı mesut bey vardı sanırım o yapmıstı gebelıgıde bora bey takıp edıp onda dogum yapmıstım.
neredeyse 9 sene sonra yenıden klınıge gıdecegım bılemıyorum ben bahcecı grubuna cok guvenıyorum gecmıste esra hanım vardı o emeklı oldu baya degısmıs doktorlar bende arafta kaldım
Yok ya bence sadece motive amaçlı değil. yani ilk gittigimizde tabiki tutmayabilecegini de soylemislerdi. ama bizim tedavi surecimizde her şey çok iyi ilerlemisti. embriyolar çok kaliteliydi falan hatta sırf o yüzden dr um hepsini cozdurtmedi. ama işte son anda cozulduklerinde gelişimi geriden geliyor dendi transfer günü. yine de tutabilir dedi. ama tutmadı maalesef.... her şey süper olsa %100 ihtimal yok! allah ol derse oluyor ....ama doktorlarimiz iyi bence gönlünü ferah tut canim
Peki tup bebek olmayacagı ıcın ıstedıklerı tstlerı fılan ıstedıgımız yerde yaptırabılıyormuyuz ?Ben direkt Guvenc beyle surece basladim,cok iyi bi doktor guven veriyor.Mustafa bey de iyidir tabi ama cok yogun ben surecte baska bi doktora devredilmek istemedim acikcasi hep tekk bi drla gitmek istedim bu yuzden Guvenc beyi sectim, iyi ki secmisim♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?