- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
ben direkt güvenç beyden randevu almıştımguvenc bey dıkkatımı cekmıstı sanırım ayrıntılı usg 'de o yapıyor yanılmıyorsam.
gecen hafta klınıkle gorusmustum telefonda , cumartesı kurtajdan sonrakı kontrolum var ama ben bır takım testlerın yapılmasını ıstıyorum kımselerede guvenemıyorum sızler once mustafa bahcecıyle gorustunuz sızı o guvenc beye teslım ettı degılmı? cunku bende oyle olmustu benım yumurta takıbımı alı mesut bey vardı sanırım o yapmıstı gebelıgıde bora bey takıp edıp onda dogum yapmıstım.
neredeyse 9 sene sonra yenıden klınıge gıdecegım bılemıyorum ben bahcecı grubuna cok guvenıyorum gecmıste esra hanım vardı o emeklı oldu baya degısmıs doktorlar bende arafta kaldım
Evet yaptirabilirsin, 325TL muayene ucreti.Peki tup bebek olmayacagı ıcın ıstedıklerı tstlerı fılan ıstedıgımız yerde yaptırabılıyormuyuz ?
ve muayne ucretı ne kadar?
merhaba,kızlar merhaba
benım bahcecıde 3. denemede olan bır oglum var 6 yasında suanda
ben 28 yasındayım . Ve daha sonra kayıplarım oldu suanda 2 tane . bunun arastırılması ıcın yenıden bahcecıye gıdecegım ama kıme gıdecegımı bılemıyorum burcak hanımla gecmısten pek enerjım tutmamıstı. bora bey vefat ettı. Erbıl'den ıse kuzenım nedense memnun kalmamıstı sızler kımlere gıdıyorsunuz bana tup bebek yapılmayacak yanı kendım hamıle kalıyorum ama devam etmıyor suanda. mustafa bahcecıylemı gorussem dırek. daha once klınıkte calısmıs olan gurkan arıkan yaptı son kurtajımı o suanda baska hastanede ama ben bahcecıde arastırılmasını ıstıyorum yenıden
Merhabamerhaba,
Öncelikle Allah bağışlasın oğlunuzu..Bahçecide ki doktorların hepsi çok iyi Güvenç bey, Aytun hanım, Erbil bey..tüp bebek yapılmayacak kendim hamile kalabiliyorum demişsiniz ya.. bu durum ilaç iğneyle düzelen birşey değil tüp bebek olacaktır çünkü böyle durumlarda embriyoları genetiğe gönderiyorlar sağlıklı olanlarını transfer ediyorlar.Bir arkadaş vardı oda sizin gibi 2 kere normal yoldan hamile kalmıştı ama devam etmedi hamileliği oda çareyi tüp bebek yaptırmakla buldu şuan 1 ay oldu doğum yapalı oluşan embriyo sağlıksız olduğu için böyle oluyormuş.Erbil beyden memnun olmayan yoktur aslında genelde herkes çok sever hastalarına işine değer veren bir doktordur.Hastaları için elinden gelenin fazlasını yapan biridir.Hakkında hayırlı olan kararı vermeyi Rabbim nasip etsin arkadaşım.
benim eşimde klinefelter sendromu var yani xxy li..tansel beyde tedavi görüyor şuan.. bizim 3.denememiz olacak ilkinde ikiz gebelikti ama 9.haftada devam etmedi 2.denemede tutmadı kötü bir zamana denk gelmişti transferden 1 hafta sonra annemi kaybetmiştim.ondan sonra 1 yıl ara verdik . bu zamanda da Erbil bey kilo vermemi söylemişti 25 kg verdim şuan eşimin tedavisinin bitmesini bekliyoruz...böyle işteArayışta , sizin sorun ne yada tedaviden işin?
benim eşimde klinefelter sendromu var yani xxy li..tansel beyde tedavi görüyor şuan.. bizim 3.denememiz olacak ilkinde ikiz gebelikti ama 9.haftada devam etmedi 2.denemede tutmadı kötü bir zamana denk gelmişti transferden 1 hafta sonra annemi kaybetmiştim.ondan sonra 1 yıl ara verdik . bu zamanda da Erbil bey kilo vermemi söylemişti 25 kg verdim şuan eşimin tedavisinin bitmesini bekliyoruz...böyle işte
Tansel beyde bahçecide üroloji doktoru..Erbil beye devam ediyorum ama şuan eşimin tedavisinin bitmesini bekliyoruz iğne kullanıyor onun tedavisi bitmeden netleşmeden bana başlayamıyorlar haliyle..Erbil beyde tedaviye devam etmiyo musun ? Tansel beyde mi bahcecide
Tansel beyde bahçecide üroloji doktoru..Erbil beye devam ediyorum ama şuan eşimin tedavisinin bitmesini bekliyoruz iğne kullanıyor onun tedavisi bitmeden netleşmeden bana başlayamıyorlar haliyle..
Tavsiyem çok sıkışık olma ameliyathanede eğer fazla varsa söyle tuvalete gönderiyorlar şu kadar yap diyorlar.. transferden sonra da yarım saat gidemiyorsun wc ye ona göreBenim doktorumda güvenç bey gerçekten çok memnunum pazartesi opu oldu transfer için 1 ay bekleyeceğiz ama bu transfer sırasında idrara sıkışık olma durumu beni çok strese sokuyor ne yapabilirim bu konuda fikri olan varmı
Tavsiyem çok sıkışık olma ameliyathanede eğer fazla varsa söyle tuvalete gönderiyorlar şu kadar yap diyorlar.. transferden sonra da yarım saat gidemiyorsun wc ye ona göre
Ya yeterince sıkışık değilim diye transfer yapmazlarsa öyle bir şey oluyormuTavsiyem çok sıkışık olma ameliyathanede eğer fazla varsa söyle tuvalete gönderiyorlar şu kadar yap diyorlar.. transferden sonra da yarım saat gidemiyorsun wc ye ona göre
Tabiki hayır.. ben Son 15 dk da 2 büyük bardak içtim ordan iste verirler bardak fazla sıkışmıştım sonra söyledim izin verdiler wc ye gitmeme yani çok fazla olması gerekmiyorYa yeterince sıkışık değilim diye transfer yapmazlarsa öyle bir şey oluyormu
cok skisk olmana gerek yok, ben hic idrarimi tutamam transferden once kac kere wcye gittim tekrar su ictim cok komikti:))tek derdim cisti transferi dusunemedim bile..transferden hemen sonrada odaya getirdiklerinde sürgü istedim yatarken altina koyuyorlarr yapiosunYa yeterince sıkışık değilim diye transfer yapmazlarsa öyle bir şey oluyormu
Ya yeterince sıkışık değilim diye transfer yapmazlarsa öyle bir şey oluyormu
Benimde 3 gun önce oldu transferim. Kesinlikle cok sıkışmana gerek yok. Bende cok fazla su içmiştim o yüzden oncesinde tuvalete gittim ve sonrasında yeniden su ictim. Böylelikle transfer sonrası yarım saati de rahat geçirmiş oldum
Kızlar benim bu ay bahçeci kliniğinde bi aşılama deneyimim oldu ve pazar günü sonucumu aldığımda negatif ile karşılaştım biraz umutluydum bahçecinin başarı oranından dolayı ama olmadı bugün görüşmeye gittiğimde ise tüp bebek yapmaya karar verdik Allah nasip ederse bu ay ara verip Nisan ayında tedavime başlamayı düşünüyorum . Bu arada doktorum burçak hanım ve ben memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?