Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Bahçecideki tüm doktorlar transferi daha sonraki adet dönemindemi yapıyor benim doktorum güvenç bey bu ay bana doğum kontrol hapı verdi ondan sonraki ay transfer dedi her doktor öylemi dondurulunca ya düzgün çözülmezse

Cnm hepsi öyle bi sonraki ayı bekliyor. Tutma ihtimali daha yüksekmiş. Ben de beklemedeyim

Ben Güvenç hocaya sordum, bu vitamin olayını.. dünyanın en çok doğuran kadınları Afrika'nın açlık sınırında ki kadınlarmış..

Ne yapmak Lazım ama bilmiyorum almayınca da olmazsa eğer keşke dememek için kullanıyoruz herşeyin hayırlısı bakalım benim diğer ay başlayacak tedavim ama şimdiden başladık vitaminler e geçen ay da aşılama için kullanmıştım zaten.

Bende Solgar omega 3 ve folik asit kullanıyorum. İlac içmekten hoşlanmasamda doktoruma güveniyorum ve söylediği herseyi yapmaya çalışıyorum

Ben Güvenç hocaya sordum, bu vitamin olayını.. dünyanın en çok doğuran kadınları Afrika'nın açlık sınırında ki kadınlarmış..

Adam bıkmıştır artık, ne desin...
Biz de transfer öncesi Necati beyle görüşürken, " çıkışta bungee jumping yapmayacaksan , yapacağın hiçbirşey embriyonun tutunmasını etkilemez " dedi de, ohh be dedim, nihayet benim kafada birine denk geldim diye sevinmiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…