Doktorum Burcak Hanım, opu oncesi başladımSolgar Omega 3'ü hangi aşamada kullanın dedi doktorunuz..ve doktorunuz kim..
Biri de kafeinin zararli olmadigini soylese de rahatca kahve icsem
kafeinsiz kahvede de cok kimyasal var en iyisini yapmissin.Kafeinsiz kahve içebiliriz aslında ama şu arifede onu da içmedim... Çok Can'ım çekiyo o ayrıııı
ben tam anestesi aldim iki seferde de, butunuyle bayildim yani. soylediklerine gore 15 -20 dk da uyandim. Cok guzel bir uykudan uyandirilimis gibi oluyorum :) cok kisa bir sey, hafif anestesi oldugu icin kafan cabuk yerine geliyor.Kızlarr bişey sorucm size yumurta toplama işlemi anestezili ile yapılıyor ya sadece belden aşağısı mı uyuşuyor yoksa bütün vücut mu eğer bütün vücut ise yaklaşık ne zaman sonra kendinize geldiniz acaba .
Hafif kasik agrisi olanlar varmis ama bende 27 yumurta toplanmasina ragmen herhangi agri veya rahatsiz edici birsey olmadi. Hayirlisi olsun kaliteli yumurtalariniz olur insallahAnestezi den sonra herhangi bi ağrı felan oluyor mu canım bişey hissediyor musun
hafif kanama oluyor bir kac gun suruyor, ama bende agri sizi hicbirsey olmadi.Anestezi den sonra herhangi bi ağrı felan oluyor mu canım bişey hissediyor musun
İnşaallah canım sağol iyi dileklerin için ben yeniyim Burda senin durumun nedir acabaHafif kasik agrisi olanlar varmis ama bende 27 yumurta toplanmasina ragmen herhangi agri veya rahatsiz edici birsey olmadi. Hayirlisi olsun kaliteli yumurtalariniz olur insallah
Hiç canını sıkma ilk kızımda aynını yaşadım hatta yoğun kanama ile rabbim ertesi gün kalp atışını duyurdu bize rahatlattıKızlar bugün benim biraz kanamam oldu bir de parça geldi dr a gittim hemen kese yerinde duruyordu ama düşük riskim artmış dinlen dedi kalp atışı da 1 hafta sonra belli olucakmış dualarınıza ihtiyacım var
Sıkma canını canım dualarımız seninle inşaALLAH bişey olmaz moralini yüksek tut sen önemli olan oKızlar bugün benim biraz kanamam oldu bir de parça geldi dr a gittim hemen kese yerinde duruyordu ama düşük riskim artmış dinlen dedi kalp atışı da 1 hafta sonra belli olucakmış dualarınıza ihtiyacım var
Allah razı olsun senden içime biraz da olsa su serptin.. Rabbim kucağıma almayı nasip etsin inşallah..Hiç canını sıkma ilk kızımda aynını yaşadım hatta yoğun kanama ile rabbim ertesi gün kalp atışını duyurdu bize rahatlattı
Hareketlerine dikkat et duanı esirgeme yeter.
Çok saol canım allah razı olsun..Sıkma canını canım dualarımız seninle inşaALLAH bişey olmaz moralini yüksek tut sen önemli olan o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?