Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canım benim Dr bahçeci çok memnunum ilk muayene ve transferı bahçeci yapıyor yani ilk ve Son işleri.. ilaç takiplerini test sonuçlarını da bahçeci yapıyor tabiki ama diğer muayene ve kontroller yardımcısı kübra tarafından yapılıyor ama o da herşeyi hocaya sorup yapıyor.. ve evet 1 ay bekliyorsun ama sadece bunun beklettigini duydum rahim dinlendiriyorlarmış bence işlerinde en iyisi bu klinik..

Anladım yani tek bi de kontrolünfe ilerliyor
İsmini net yazabilirmisin dr un inan bahçeci hakkında 0 bilgiye sahibim
Ben memorialdende memnundum ama oradaki dr umuz bahçeciye geçince orayamı gitsek düşündük
Memorialdeki dr umuz müstecep beydi
Kontrollere gidince yumurta ölçümlerini sayılarını falan yardımcısımı yapıyor cidden o biraz güven sarsıcı değilmi ama

Gecmis olsn canm ins gecer ilk 3 ay cok dikkat lazm bu tedavide bence dualarimiz seninle calisiyormusn peki

Slm bende baya bir araştırma sonucu bahceci dr.müstecep beyle başladım bütün tedaviyi kendisi yapıyor ve gerçekten mükemmel bir dr. Kesinlikle öneriyorum transferiminde 11 günü inşallah heyecanla beklemedeyim :)

Müstecep bey önceki merkezdede çok severek gittiğim bi dr du
Yani opu ya transferede kendisi giriyor değilmi?
Ay çok heyecanlııı yarın sonucu mutlaka paylaş bizimle

Sende opu dan sonra 1 ay bekledinmi?
Dr bunu sana soruyormu yoksa beklenmesi bi kuralmı
Kurallar epey değişmiş ondan bu kadar sorum kusuruma bakma

Benim dr Mustafa Bahçeci bahçeci kliniklerinin sahibi adam para için yapmıyor işini sevdiği için yapıyor bu da beni etkiledi onu seçtim yardımcısı bakıyor çünkü çok yoğun ama o da takipte yani ona sorulmadan ilaç dahi verilmiyor..

Gecmis olsn canm ins gecer ilk 3 ay cok dikkat lazm bu tedavide bence dualarimiz seninle calisiyormusn peki
Çok saol canım.. yok çalışmıyorum ama titizlik hastalık evde de pek yatamiyorum o yüzden.. ama artık yatıcam bütün işler beklesin umrumda değil..

Çok saol canım.. yok çalışmıyorum ama titizlik hastalık evde de pek yatamiyorum o yüzden.. ama artık yatıcam bütün işler beklesin umrumda değil..
Bende sen gibiyim canm ama inan dogru duzgn daha ev bile silmedim annemler yapiyor yat canm aman bebekten onemli degil gormezlikten gel ins bebegimizi kucagimiza alinca yapariz artk

Wayy, benim de 9.günüm..
Hic test yapmadin mi?

Sende opu dan sonra 1 ay bekledinmi?
Dr bunu sana soruyormu yoksa beklenmesi bi kuralmı
Kurallar epey değişmiş ondan bu kadar sorum kusuruma bakma
Cnm ben genetiğe baktırdım onu bekledim bu arada rahim filmim çekildi ve 2.ci ay da transferim yapıldı test tarihim 18 mart ama dayanamadım ve az önce çift çizgiyi gördüm :) pozitif çıktı inşallah rabbim kalp atışlarınıda duyurur kuzularımın :)

Gozun aydin canim allah tamamina erdirsin cok sevindim bende 11. Gun ogrenmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…