Çok güzel bi haber bu hayırlısı olsun cnm sorunsuzca keseyi kalp atışınıda duyarsın inşArkadaşlar test günüm 18 marttı ama dayanamadım trans.11 günündeyim ve test yaptım sonuç pozitif çift çizgiyi gördün rabbim herkese bu sevinci yaşatsın ve kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin
Öylede benim dr.um müstecep bey 15 gün sonra dediÇok güzel bi haber bu hayırlısı olsun cnm sorunsuzca keseyi kalp atışınıda duyarsın inş
Transferden sonra 12. Gün bakılmıyormuydu zaten sonuca
Ama tabi dayanamayıp testi yaptım kandada cuma baktıracamÖylede benim dr.um müstecep bey 15 gün sonra dedi
Prosedürler çok değişmişÖylede benim dr.um müstecep bey 15 gün sonra dedi
Ben mustafa bahcecinin hastasiydim canim allahm ondan razi olsn beni mucizeme kavusturcak ins simdi sen cok heycanlisn ben atlattim o gunleri 16. Haftaya gircez ins hala her ultrasona girerken kalbim durcak ins kucagimizada alirzAmin cnm siz kimin hastasıydınız kalp atısı falan duydunuzmu hangi süreçtesiniz cnm
Cnm ben genetiğe baktırdım onu bekledim bu arada rahim filmim çekildi ve 2.ci ay da transferim yapıldı test tarihim 18 mart ama dayanamadım ve az önce çift çizgiyi gördüm :) pozitif çıktı inşallah rabbim kalp atışlarınıda duyurur kuzularımın :)
Valla bilmiyorum cnm insallah iki kuzumda annesine sımsıkı tutunmustur :) valla eczaneden 5 tl lik bir testti :)Maşallah cnm gözün aydıııın, ikiz mi acep? Kuzularım derken hangi testten yaptın 11. Günde malum sıra bizede gelecek. Totem taptım aynısından yapcam
18 martta baktıracağım cnm belkide daha sonra kese ve kalp atısını birlikte göreyim diye olabilir ama dr kesinlikle öneriyorumProsedürler çok değişmiş
Biz önceki çalışma yerinde müstecep beyle 12 gün saymıştık
Olumlu sonuçlar olsun 20günde beklenir inan
Kanda ne zaman baktıracaksın?
Kizlar kasık agrıları ne kadar sürüyor? Cok sukur kanamam falan yok da bugun kasiklarim agridi insan zor kavusunca cabuk telaslaniyor. Bisey yoktur dimi
Canim adet belirtileri yasadim hatta cok moralim bozulmustu ama belirgin bi belirtim olmadi zaten 7.gun test yapmistim cikmisti.
canim ozel hicbisey yemedim zaten heyecandan tam yemek yiyemiosun bol bol uyudum dinlendim kabiz olmamak icin kayisi yedim o kadar. yemeyle icmeyle etki edecek bisey degil hic kafani takma boyle seylere insallah sonucun güzel olurBeslenmene ne gibi dikkat ettin bizede yol gösterirmisin?
cok az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah♡Benim transfer günüm 4 mart ,transfer sonrası ilk beş gün ara ara kasıkta ağrı ve batmalar hissettim,memelerde büyüme ve acı, beyaz renkte akıntım iç çamaşırımı ıslatır şekilde,sonraki günlerde bel ve sırt Ağrı'sı geceleri de kasık ağrısı,arada akıntı,bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?
Teşekkür ederim inşallah , karmaşık duygular içindeyim,dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı beni çok etkiledi sanırım ,korku içerisindeyim Rabbim yardımcım olsun..cok az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah♡
canim ozel hicbisey yemedim zaten heyecandan tam yemek yiyemiosun bol bol uyudum dinlendim kabiz olmamak icin kayisi yedim o kadar. yemeyle icmeyle etki edecek bisey degil hic kafani takma boyle seylere insallah sonucun güzel olur
transferden sonra kabiz olmak ikinmak iyi degil diye duymustum buna dikkat ettim. ilaclar kabiz yapmiyo sadece bu sureci dinlenerek gecirdiginden fazla aktif olmadigindan bagirsaklar hareketsiz kaliyo kabiz olabiliyorsun.ben evin icinde yurumustum hepIlaçlardan dolayı kabız olma riski mi var yoksa ne olur ne olmaz diye mi önlem alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?