Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Çok güzel bi haber bu hayırlısı olsun cnm sorunsuzca keseyi kalp atışınıda duyarsın inş
Transferden sonra 12. Gün bakılmıyormuydu zaten sonuca

Amin cnm siz kimin hastasıydınız kalp atısı falan duydunuzmu hangi süreçtesiniz cnm
Ben mustafa bahcecinin hastasiydim canim allahm ondan razi olsn beni mucizeme kavusturcak ins simdi sen cok heycanlisn ben atlattim o gunleri 16. Haftaya gircez ins hala her ultrasona girerken kalbim durcak ins kucagimizada alirz

Maşallah cnm gözün aydıııın, ikiz mi acep? Kuzularım derken hangi testten yaptın 11. Günde malum sıra bizede gelecek. Totem taptım aynısından yapcam

Kizlar kasık agrıları ne kadar sürüyor? Cok sukur kanamam falan yok da bugun kasiklarim agridi insan zor kavusunca cabuk telaslaniyor. Bisey yoktur dimi

Maşallah cnm gözün aydıııın, ikiz mi acep? Kuzularım derken hangi testten yaptın 11. Günde malum sıra bizede gelecek. Totem taptım aynısından yapcam
Valla bilmiyorum cnm insallah iki kuzumda annesine sımsıkı tutunmustur :) valla eczaneden 5 tl lik bir testti :)

Prosedürler çok değişmiş
Biz önceki çalışma yerinde müstecep beyle 12 gün saymıştık
Olumlu sonuçlar olsun 20günde beklenir inan
Kanda ne zaman baktıracaksın?
18 martta baktıracağım cnm belkide daha sonra kese ve kalp atısını birlikte göreyim diye olabilir ama dr kesinlikle öneriyorum

Benim transfer günüm 4 mart ,transfer sonrası ilk beş gün ara ara kasıkta ağrı ve batmalar hissettim,memelerde büyüme ve acı, beyaz renkte akıntım iç çamaşırımı ıslatır şekilde,sonraki günlerde bel ve sırt Ağrı'sı geceleri de kasık ağrısı,arada akıntı,bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?

Beslenmene ne gibi dikkat ettin bizede yol gösterirmisin?
canim ozel hicbisey yemedim zaten heyecandan tam yemek yiyemiosun bol bol uyudum dinlendim kabiz olmamak icin kayisi yedim o kadar. yemeyle icmeyle etki edecek bisey degil hic kafani takma boyle seylere insallah sonucun güzel olur

cok az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah♡

cok az kalmis test gunune hayirlisi olsun insallah♡
Teşekkür ederim inşallah , karmaşık duygular içindeyim,dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı beni çok etkiledi sanırım ,korku içerisindeyim Rabbim yardımcım olsun..

canim ozel hicbisey yemedim zaten heyecandan tam yemek yiyemiosun bol bol uyudum dinlendim kabiz olmamak icin kayisi yedim o kadar. yemeyle icmeyle etki edecek bisey degil hic kafani takma boyle seylere insallah sonucun güzel olur

Ilaçlardan dolayı kabız olma riski mi var yoksa ne olur ne olmaz diye mi önlem alalım

Dün Güvenç hoca bana, merional klomen ve gonal verdi 5 günlük.. hiç içerikleri hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tarafta 3-4 yumurta var dedi, diğer tarafı geçiyorum dedi.. bir önceki muayenede her iki tarafta da 4-5 yumurtan var demişti, şimdi nasıl oldu da bir tarafta kalmadı, anlamadım 15 günde nereye gitti bunlar..

Son düzenleme:
Ilaçlardan dolayı kabız olma riski mi var yoksa ne olur ne olmaz diye mi önlem alalım
transferden sonra kabiz olmak ikinmak iyi degil diye duymustum buna dikkat ettim. ilaclar kabiz yapmiyo sadece bu sureci dinlenerek gecirdiginden fazla aktif olmadigindan bagirsaklar hareketsiz kaliyo kabiz olabiliyorsun.ben evin icinde yurumustum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…