Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

eger bir tarafin gelisimi cok daha ilerdeyse o traf takip edilmiyor.yumurta takibi 1hafta 10 gunluk bi surec, benim yumurtalarim ilacla gelistirilirken zaten ilaca baslamadan digerlerine gore olgun olan yumurtalar icin de guvenc bey oyle demisti. soyle dusun agactaki meyveleri toplamak icin olgunlastirmaya calisiyolar, cok olgun meyveler toplanana kadar yere dusecek zaten..guvenc beye guven isini iyi biliyor

% 30-35 şans veriyorum derken birden dün ki yüz ifadesi çok ciddiydi.. hatta tüm soracağım soruları unuttum, öyle kaldım. Hemşire bana iğneleri nasıl yapacağım diye anlatırken ben gözlerimin dolmasına engel olamadım.. gece uyuyamadım. Neyse....
Mintyesil çok sağol..
İğneleri hergün aynı saatte vurmak çok önemli mi.. tam uçakta olacağım ne yapayım..

canim ben calisiyorum ignelerimi evde yapiyordum, aksam trafigi malum her zaman ayni saatte vuramamistim arada aksamalar olmustu hep

Beslenmene ne gibi dikkat ettin bizede yol gösterirmisin?
Cnm öyle hasta gibi yatmadım öncelikle sabah yumurtam peynirim güzel bir kahvaltı öğlen buharda sebze brokoli havuç ıspanak falan yoğurtla yiyorum atıştırmalık ceviz badem fındık yemeklerin yanına salata et balık ve baklagil tükettim ayrıca ev yoğurdu yapıp yiyorum meyve aksamları c vitamini ağırlıklı kivi portakal yiyordum yatmadan ballı sütümü içiyorum sebze meyve kabızlığada çok iyi geliyor birde gercekten yatmayın oyalanacak bisey bulun çokta düşünmeyin ben yemegimide yapıyorum ağır isin dışında evimide toparlıyorum

Cnm kasık ağrısı bel agrısı ve gaz sancısı oluyor hiç düsünme inşallah sonucunda güzel olur ne zaman test yapacaksın?

Teşekkür ederim inşallah , karmaşık duygular içindeyim,dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı beni çok etkiledi sanırım ,korku içerisindeyim Rabbim yardımcım olsun..
canim nasılsın hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. moralini yuksek tut lütfen. kaçıncı günün bugün? çok heyecanlıyım senin için ve Hurdunya icin

Bugün 11.günüm henüz kan testini ne Zaman yapacağıma karar vermedim çünkü korkuyorum.dr 19 mart dedi
canim bence 1 gün daha bekle.12. gün net sonuç alırsın. biz 9 günde kan testi yaptirmistik 0.15 çıktı yine de umutla bekledik 12.gün tekrar yaptırdık sonuç değişmedi. güven beyi aradık artık degismez tekrar yapmanıza gerek yok dedi. yani varsa var yoksa yok. yarın yaptır bence. hem yarın yaptırıp pozitifi görürsen inşallah iki sonra yani Dr un verdiği tarihte de katlanmaya bakabilirsin için rahatlar. güzel haberlerini bekliyorum

Arkadaşın dediği gibi varsa var, yoksa da üzülme.. demek çok zor inan ama gerçek bu..

Evet canım sıkkın.. dün ki muayene ilk muayeneye göre daha iyimser değildi.. Kısmet.. istanbula gelip gitmeler yollarda perişan yalnız bir ben..

canim nasılsın hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. moralini yuksek tut lütfen. kaçıncı günün bugün? çok heyecanlıyım senin için ve Hurdunya icin

Ahh canim benim, aklinda kalmisim demek ki..
bugun 11.gun, son.iki gundur idrarda cikmisti ama sabah kan verdim. 649 cikti.. oldu sanirim, aptallastim, inanamiyorum.....

Ahh canim benim, aklinda kalmisim demek ki..
bugun 11.gun, son.iki gundur idrarda cikmisti ama sabah kan verdim. 649 cikti.. oldu sanirim, aptallastim, inanamiyorum.....
çok sevindim canim gerçekten! benim yüzüm gülmedi bari sizin gülsünçok iyi !!! hayırlı olsun Anne adaylığın canım. insallah kalp atışını duyup kucağına almak da kısmet olursenin kaçıncı denemeydi?ayrıca tabiki aklimdasiniz sizler bana Yoldaş oldunuz nasıl unuturum

Evet canım sıkkın.. dün ki muayene ilk muayeneye göre daha iyimser değildi.. Kısmet.. istanbula gelip gitmeler yollarda perişan yalnız bir ben..
anlıyorum seni. çok zor uzaktan gelmek. nerden geliyorsun? ve problemin ne senin? muayene derken sen hangi aşamadasin ki? yumurta büyütme mi?

Kızlar şu Crinone jelle başım dertte , sabah sıktım dışarı çıktım yürüdüm eve gelince büyük abdestim için lavaboya girdim büyük parça ilaç klozete düştü,şimdi ne yapayım tekrar sıkayım mı bilemedim siz napıyosunuz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…