eger bir tarafin gelisimi cok daha ilerdeyse o traf takip edilmiyor.yumurta takibi 1hafta 10 gunluk bi surec, benim yumurtalarim ilacla gelistirilirken zaten ilaca baslamadan digerlerine gore olgun olan yumurtalar icin de guvenc bey oyle demisti. soyle dusun agactaki meyveleri toplamak icin olgunlastirmaya calisiyolar, cok olgun meyveler toplanana kadar yere dusecek zaten..guvenc beye guven isini iyi biliyorDün Güvenç hoca bana, merional klomen ve gonal verdi 5 günlük.. hiç içerikleri hakkında bilgisi olan varmı?
Bir tarafta 3-4 yumurta var dedi, diğer tarafı geçiyorum dedi.. bir önceki muayenede her iki tarafta da 4-5 yumurtan var demişti, şimdi nasıl oldu da bir tarafta kalmadı, anlamadım 15 günde nereye gitti bunlar..
Cnm öyle hasta gibi yatmadım öncelikle sabah yumurtam peynirim güzel bir kahvaltı öğlen buharda sebze brokoli havuç ıspanak falan yoğurtla yiyorum atıştırmalık ceviz badem fındık yemeklerin yanına salata et balık ve baklagil tükettim ayrıca ev yoğurdu yapıp yiyorum meyve aksamları c vitamini ağırlıklı kivi portakal yiyordum yatmadan ballı sütümü içiyorum sebze meyve kabızlığada çok iyi geliyor birde gercekten yatmayın oyalanacak bisey bulun çokta düşünmeyin ben yemegimide yapıyorum ağır isin dışında evimide toparlıyorumBeslenmene ne gibi dikkat ettin bizede yol gösterirmisin?
Cnm kasık ağrısı bel agrısı ve gaz sancısı oluyor hiç düsünme inşallah sonucunda güzel olur ne zaman test yapacaksın?Benim transfer günüm 4 mart ,transfer sonrası ilk beş gün ara ara kasıkta ağrı ve batmalar hissettim,memelerde büyüme ve acı, beyaz renkte akıntım iç çamaşırımı ıslatır şekilde,sonraki günlerde bel ve sırt Ağrı'sı geceleri de kasık ağrısı,arada akıntı,bunları yaşayıp hamile kalan var mı acaba ?
canim nasılsın hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. moralini yuksek tut lütfen. kaçıncı günün bugün? çok heyecanlıyım senin için veTeşekkür ederim inşallah , karmaşık duygular içindeyim,dün erken gebelik testi yaptım negatif çıkmıştı beni çok etkiledi sanırım ,korku içerisindeyim Rabbim yardımcım olsun..
İyiyim ,bugün 11.günüm henüz kan testi yaptırmadım korkuyorum ,sen ne durumdasın?canim nasılsın hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. moralini yuksek tut lütfen. kaçıncı günün bugün? çok heyecanlıyım senin için veHurdunya icin
Bugün 11.günüm henüz kan testini ne Zaman yapacağıma karar vermedim çünkü korkuyorum.dr 19 mart dediCnm kasık ağrısı bel agrısı ve gaz sancısı oluyor hiç düsünme inşallah sonucunda güzel olur ne zaman test yapacaksın?
canim bence 1 gün daha bekle.12. gün net sonuç alırsın. biz 9 günde kan testi yaptirmistik 0.15 çıktı yine de umutla bekledik 12.gün tekrar yaptırdık sonuç değişmedi. güven beyi aradık artık degismez tekrar yapmanıza gerek yok dedi. yani varsa var yoksa yok. yarın yaptır bence. hem yarın yaptırıp pozitifi görürsen inşallah iki sonra yani Dr un verdiği tarihte de katlanmaya bakabilirsin için rahatlar. güzel haberlerini bekliyorumBugün 11.günüm henüz kan testini ne Zaman yapacağıma karar vermedim çünkü korkuyorum.dr 19 mart dedi
senin durumun nedir? senin de canin gibi sıkkınİnşallah rabbim gönlüne göre versin..
canim nasılsın hayırlı güzel haberlerini bekliyorum. moralini yuksek tut lütfen. kaçıncı günün bugün? çok heyecanlıyım senin için veHurdunya icin
çok sevindim canim gerçekten! benim yüzüm gülmedi bari sizin gülsünAhh canim benim, aklinda kalmisim demek ki..
bugun 11.gun, son.iki gundur idrarda cikmisti ama sabah kan verdim. 649 cikti.. oldu sanirim, aptallastim, inanamiyorum.....
anlıyorum seni. çok zor uzaktan gelmek. nerden geliyorsun? ve problemin ne senin? muayene derken sen hangi aşamadasin ki? yumurta büyütme mi?Evet canım sıkkın.. dün ki muayene ilk muayeneye göre daha iyimser değildi.. Kısmet.. istanbula gelip gitmeler yollarda perişan yalnız bir ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?