Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

bence sıkma canım çünkü hemşire yeteri kadarını emdiğini söylemişti gerisini dışarı atiyormus

Benim en büyük problemim yaş. 40 yaşındayım. Sivas'ta yaşıyorum.. 21 gün ginera kullandım.. reglimin 2. Günü yle dün de 5 günlük iğnelere başladık Güvenç hocayla.. sonrasını biliyorsunuz... hayırlısı zor bir süreç..

Sen en azindan dogru yerde baslamissin. Biz biraz zaman kaybetmisiz. 3.transferim bu.. biri tazeydi, ikinci ve bu dondurulmus. Gerçi bebekler gelecegi zamani biliyor, pasa gönülleri ne zaman isterse.. icten diliyorum, kimsenin egi karsiliksiz kalmasin, zor zamanlar.. bitmeyecekte, ikiye katlanacak, kesesi, kalbi.. hayat bu zaten, mucadele.. dilerim senin de tez zamanda yuzun guler..

Hayırlı olsun ,ne gibi belirtiler yaşadın? Benim adet belirtileri vardı şimdi hiçbirşey yok anlamadım

Tüpü sikmadan once iyice ileri dogru ittir arkadaşimoyle sık...

Bugün 11.günüm henüz kan testini ne Zaman yapacağıma karar vermedim çünkü korkuyorum.dr 19 mart dedi
Korkma cnm bol bol dua et biz maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz sonuç inşallah iyi olur ama ne okursa olsun durmak yok yolumuza devam edecegiz güzel hbr lerini bekliyorum

Hayırlı olsun ,ne gibi belirtiler yaşadın? Benim adet belirtileri vardı şimdi hiçbirşey yok anlamadım

Canim bariz bisey yok, kasiklarim kimil kimildi hep ama ben bunu crinona bagliyorum. Göğüsler desen ilk ilactan beri aciyor zaten. Ekstra hicbise yok. Hislerime pek guvenmem ama bu defa rahattim tek fark bu. Vesvese yapmadim. Benim 3.denemem.
senin? Ve uzulme nolur artik.. biraz akisina birak, ya git yaptir su testi rahatla, ya da rahatla, ascik gerisine at zihninin..

İlk tedavim ama geride bir tane bile embriyom kalmadı hepsi geriden geldiği için dondurulamadı.bende rezerv azlığı var epey uğraştık yumurta toplamak için, ilkinde bir tane döllendi ,sonra kist oldu aspire edildi ,sonra büyümedi tedavi sonlandı derken en son 5 embriyom oldu,toplam 6 embriyom vardı bunların iki tanesi iyi gelişmiş olanını verdiler,diğerleri de gelişemedi o yüzden korkum ,tedavi için başa dönecek durumda Değilim kendim radyoloji teknikeriyim ,Bebek için işten çıktım çünkü radyasyon içinde bu tedaviyi yapmak mümkün değil

erken konuşma! bir sonucu al bakalım. belki de surprizin seni bekliyordur idrarda hamile olmasına rağmen hiç çıkmayanlar da varmış canım. hem 9 gün idrarda çıkmayabilir. en doğrusu kan testi

Ah ne diyeyim, senin rezervin az embriyo kalmamis, benim 31 yumurtam toplandi, 14 embriyo vardi, benim de geriye kalan olmadi.
Evet bu sartlarda kendi isini yapmaman daha dogru, ama calismak istersen baska bir is yapabilirain pekala.. üzülmemek elde diil, ama üzülmekte care diil.. sakin tutmaya calis kendini, stres yaramiyor. Git ver su kani, üzüleceksek sonra üzülelim. Varsa bosa yipratiyorsun kendini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…