- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
bence sıkma canım çünkü hemşire yeteri kadarını emdiğini söylemişti gerisini dışarı atiyormusKızlar şu Crinone jelle başım dertte , sabah sıktım dışarı çıktım yürüdüm eve gelince büyük abdestim için lavaboya girdim büyük parça ilaç klozete düştü,şimdi ne yapayım tekrar sıkayım mı bilemedim siz napıyosunuz ??
çok sevindim canim gerçekten! benim yüzüm gülmedi bari sizin gülsünçok iyi !!! hayırlı olsun Anne adaylığın canım. insallah kalp atışını duyup kucağına almak da kısmet olur senin kaçıncı denemeydi?ayrıca tabiki aklimdasiniz sizler bana Yoldaş oldunuz nasıl unuturum
Hayırlı olsun ,ne gibi belirtiler yaşadın? Benim adet belirtileri vardı şimdi hiçbirşey yok anlamadımSen en azindan dogru yerde baslamissin. Biz biraz zaman kaybetmisiz. 3.transferim bu.. biri tazeydi, ikinci ve bu dondurulmus. Gerçi bebekler gelecegi zamani biliyor, pasa gönülleri ne zaman isterse.. icten diliyorum, kimsenin egi karsiliksiz kalmasin, zor zamanlar.. bitmeyecekte, ikiye katlanacak, kesesi, kalbi.. hayat bu zaten, mucadele.. dilerim senin de tez zamanda yuzun guler..
Kızlar şu Crinone jelle başım dertte , sabah sıktım dışarı çıktım yürüdüm eve gelince büyük abdestim için lavaboya girdim büyük parça ilaç klozete düştü,şimdi ne yapayım tekrar sıkayım mı bilemedim siz napıyosunuz ??
Öyle sıkıyorum zaten büyük parça düşünce korktumTüpü sikmadan once iyice ileri dogru ittir arkadaşimoyle sık...
♡♡♡♡♡♡♡♡♡ olmus tabi tebrikler:)Ahh canim benim, aklinda kalmisim demek ki..
bugun 11.gun, son.iki gundur idrarda cikmisti ama sabah kan verdim. 649 cikti.. oldu sanirim, aptallastim, inanamiyorum.....
Korkma cnm bol bol dua et biz maddi manevi elimizden geleni yapıyoruz sonuç inşallah iyi olur ama ne okursa olsun durmak yok yolumuza devam edecegiz güzel hbr lerini bekliyorumBugün 11.günüm henüz kan testini ne Zaman yapacağıma karar vermedim çünkü korkuyorum.dr 19 mart dedi
Hayırlı olsun ,ne gibi belirtiler yaşadın? Benim adet belirtileri vardı şimdi hiçbirşey yok anlamadım
♡♡♡♡♡♡♡♡♡ olmus tabi tebrikler:)
git kan ver istersen canım varsa kesin çıkar. rahatla bence deÖyle sıkıyorum zaten büyük parça düşünce korktum
İlk tedavim ama geride bir tane bile embriyom kalmadı hepsi geriden geldiği için dondurulamadı.bende rezerv azlığı var epey uğraştık yumurta toplamak için, ilkinde bir tane döllendi ,sonra kist oldu aspire edildi ,sonra büyümedi tedavi sonlandı derken en son 5 embriyom oldu,toplam 6 embriyom vardı bunların iki tanesi iyi gelişmiş olanını verdiler,diğerleri de gelişemedi o yüzden korkum ,tedavi için başa dönecek durumda Değilim kendim radyoloji teknikeriyim ,Bebek için işten çıktım çünkü radyasyon içinde bu tedaviyi yapmak mümkün değilCanim bariz bisey yok, kasiklarim kimil kimildi hep ama ben bunu crinona bagliyorum. Göğüsler desen ilk ilactan beri aciyor zaten. Ekstra hicbise yok. Hislerime pek guvenmem ama bu defa rahattim tek fark bu. Vesvese yapmadim. Benim 3.denemem.
senin? Ve uzulme nolur artik.. biraz akisina birak, ya git yaptir su testi rahatla, ya da rahatla, ascik gerisine at zihninin..
erken konuşma! bir sonucu al bakalım. belki de surprizin seni bekliyordurİlk tedavim ama geride bir tane bile embriyom kalmadı hepsi geriden geldiği için dondurulamadı.bende rezerv azlığı var epey uğraştık yumurta toplamak için, ilkinde bir tane döllendi ,sonra kist oldu aspire edildi ,sonra büyümedi tedavi sonlandı derken en son 5 embriyom oldu,toplam 6 embriyom vardı bunların iki tanesi iyi gelişmiş olanını verdiler,diğerleri de gelişemedi o yüzden korkum ,tedavi için başa dönecek durumda Değilim kendim radyoloji teknikeriyim ,Bebek için işten çıktım çünkü radyasyon içinde bu tedaviyi yapmak mümkün değil
7.gün 103, 12.gun 2562, sonra 15.gun de 6200 gibi bisey daha da yapmadikSaol canim, senin ilk testin kac cikmisti?
İlk tedavim ama geride bir tane bile embriyom kalmadı hepsi geriden geldiği için dondurulamadı.bende rezerv azlığı var epey uğraştık yumurta toplamak için, ilkinde bir tane döllendira kist oldu aspire edildi ,sonra büyümedi tedavi sonlandı derken en son 5 embriyom oldu,toplam 6 embriyom vardı bunların iki tanesi iyi gelişmiş olanını verdiler,diğerleri de gelişemedi o yüzden korkum ,tedavi için başa dönecek durumda Değilim kendim radyoloji teknikeriyim ,Bebek için işten çıktım çünkü radyasyon içinde bu tedaviyi yapmak mümkün değil
7.gün 103, 12.gun 2562, sonra 15.gun de 6200 gibi bisey daha da yapmadik
hayırlı olsun ,Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallahAhh canim benim, aklinda kalmisim demek ki..
bugun 11.gun, son.iki gundur idrarda cikmisti ama sabah kan verdim. 649 cikti.. oldu sanirim, aptallastim, inanamiyorum.....
bende 10.gün idrar yaptım negatifti ,14.gün kanda çıktı,idrar testine güvenip moralini bozma sakın,kanı bekle.Öyle sıkıyorum zaten büyük parça düşünce korktum
tebrikler cnm, kac haftalik oldu? transferin ne zamandi senin yakindi tarihlerimiz diye hatirliyorummBugün kalp atışını duydum bebeğimin tarifsiz bir duygu anlatabilecek kelime yok allah kucağıma almayı da nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?