Slm cnm.nasil gidiyor hamilelik bulantilarin kesildimihayırlı olsun ,Allah sağlıkla devamını nasip etsin inşallah
Evet canım yakın seninle benim 6 hafta 1 gün oldu bugün.. senin ne zaman kontrolün..?tebrikler cnm, kac haftalik oldu? transferin ne zamandi senin yakindi tarihlerimiz diye hatirliyorumm
Persembe canim, test gununden sonraki ilk kontrolum coook heyecanliyim:) bn de kese kalp atisi duyarim insallah♡Evet canım yakın seninle benim 6 hafta 1 gün oldu bugün.. senin ne zaman kontrolün..?
selam,iyiyim çok şükür,bulantılarım geçti,kızım olacak Allah kısmet ederse,senin nasıl gidiyor?Slm cnm.nasil gidiyor hamilelik bulantilarin kesildimi
Sen daha keseye bakmadınmı ben 3 gün önce dayanamayıp baktirdim git baktır çok değişik oluyor..Persembe canim, test gununden sonraki ilk kontrolum coook heyecanliyim:) bn de kese kalp atisi duyarim insallah♡
lSen daha keseye bakmadınmı ben 3 gün önce dayanamayıp baktirdim git baktır çok değişik oluyor..
Bulantı bende de fena bütün yemeklere karşı antipatim oldu kokuya gelemiyorum baş dönmesi de yorulunca oluyor.. allah sanada kalp atışlarını duyursun inşallahl
esim isten izin alicak birlikte gidicez persembe gunu, bu kadar bekledik 2 gun daha bekleriz. senin bulantin cok var mi? ben bulanti bas donmesi cok fenayimm
Erken gebelik testi mi yapmıştın idrarda? İlk başlardaki şikayetlerim de kalmadı bir tek memede hafif acı var,adetim 2 gün geçti,kafam karıştıbende 10.gün idrar yaptım negatifti ,14.gün kanda çıktı,idrar testine güvenip moralini bozma sakın,kanı bekle.
canımcığım prensesin inş sağlıklı doğar..benimde nisan sonu gibi transferim inş..emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam ederse Allahında izniyle canım..selam,iyiyim çok şükür,bulantılarım geçti,kızım olacak Allah kısmet ederse,senin nasıl gidiyor?
Benimde iyi canm arada kask agrilari yasiyorum bulantilarmda baya azaldi artk bu hafta rahatladim benimde oglum olcak allah nasip ederse sagliklica kucagimiza aliriz insselam,iyiyim çok şükür,bulantılarım geçti,kızım olacak Allah kısmet ederse,senin nasıl gidiyor?
hadi bakalım hayırlısyla güzel haberler bekliyoruz senden decanımcığım prensesin inş sağlıklı doğar..benimde nisan sonu gibi transferim inş..emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam ederse Allahında izniyle canım..
yok normal idrar testi yapmıştım negatifti,kaçıncı gün bugün?kan sonucuna bak sen ,hiç takılma şimdiden,inşallah güzel sonuç alıcaksın.Erken gebelik testi mi yapmıştın idrarda? İlk başlardaki şikayetlerim de kalmadı bir tek memede hafif acı var,adetim 2 gün geçti,kafam karıştıKELEBEK0908 karmakarışığım bugün ,şimdi idrar testi yaptım yine negatif çıktı akşama kan yaptırcam sanırım ama cesaretim yok
11.günümyok normal idrar testi yapmıştım negatifti,kaçıncı gün bugün?kan sonucuna bak sen ,hiç takılma şimdiden,inşallah güzel sonuç alıcaksın.
bende 14 de yapmıştım 2 gün sonra tekrar ettirmişti katlaması gerek diye,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.11.günüm
Sağol Canım inşallahbende 14 de yapmıştım 2 gün sonra tekrar ettirmişti katlaması gerek diye,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.
Maşallah cnm gözün aydıııın, ikiz mi acep? Kuzularım derken hangi testten yaptın 11. Günde malum sıra bizede gelecek. Totem taptım aynısından yapcam
hayırlı olsun inşallah arkadaşım,Allahım sağlıkla devamını getirsinKızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..
Kızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..
Teşekkür ederim inşallah 2gün sonra tekrar bakıcam öyle haber vericemCok şükür... bak gördün mu bos yere üzdün kendini.. simdi insallah katlanarak artar, doktoruna bilgi ver.. ve lutfen olumlu dusun artik.. ne olacaksa oluyor gördüğün gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?