Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Sen daha keseye bakmadınmı ben 3 gün önce dayanamayıp baktirdim git baktır çok değişik oluyor..
l
esim isten izin alicak birlikte gidicez persembe gunu, bu kadar bekledik 2 gun daha bekleriz. senin bulantin cok var mi? ben bulanti bas donmesi cok fenayimm

l
esim isten izin alicak birlikte gidicez persembe gunu, bu kadar bekledik 2 gun daha bekleriz. senin bulantin cok var mi? ben bulanti bas donmesi cok fenayimm
Bulantı bende de fena bütün yemeklere karşı antipatim oldu kokuya gelemiyorum baş dönmesi de yorulunca oluyor.. allah sanada kalp atışlarını duyursun inşallah

bende 10.gün idrar yaptım negatifti ,14.gün kanda çıktı,idrar testine güvenip moralini bozma sakın,kanı bekle.
Erken gebelik testi mi yapmıştın idrarda? İlk başlardaki şikayetlerim de kalmadı bir tek memede hafif acı var,adetim 2 gün geçti,kafam karıştı KELEBEK0908 karmakarışığım bugün ,şimdi idrar testi yaptım yine negatif çıktı akşama kan yaptırcam sanırım ama cesaretim yok

selam,iyiyim çok şükür,bulantılarım geçti,kızım olacak Allah kısmet ederse,senin nasıl gidiyor?
canımcığım prensesin inş sağlıklı doğar..benimde nisan sonu gibi transferim inş..emriyolarım sağlıklı çözünüp gelişimleri devam ederse Allahında izniyle canım..

yok normal idrar testi yapmıştım negatifti,kaçıncı gün bugün?kan sonucuna bak sen ,hiç takılma şimdiden,inşallah güzel sonuç alıcaksın.

Kızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..

Cok şükür... bak gördün mu bos yere üzdün kendini.. simdi insallah katlanarak artar, doktoruna bilgi ver.. ve lutfen olumlu dusun artik.. ne olacaksa oluyor gördüğün gibi..

Cok şükür... bak gördün mu bos yere üzdün kendini.. simdi insallah katlanarak artar, doktoruna bilgi ver.. ve lutfen olumlu dusun artik.. ne olacaksa oluyor gördüğün gibi..
Teşekkür ederim inşallah 2gün sonra tekrar bakıcam öyle haber vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…