Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

hayırlı olsun inşallah arkadaşım,Allahım sağlıkla devamını getirsin
Cnm kasık ağrısı bel agrısı ve gaz sancısı oluyor hiç düsünme inşallah sonucunda güzel olur ne zaman test yapacaksın?
Çok s
Kızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..
Çok sevindim cnm allahım sağlıcakla kalp atışını duymayıda nasip etsin

canim senin adına çok sevindim ne güzel anne olma heyecanini tadabileceksin. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
Teşekkür ederim Can'ım âmin darısı tüm isteyenlerin başına,Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın..sen ne durumdasın ?

Teşekkür ederim Can'ım âmin darısı tüm isteyenlerin başına,Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın..sen ne durumdasın ?
benim bi durumum yok.negatif işte. sebebi de yok. vardır bir bildigi allahın...Allah hakeden herkese evlat sevgisini tattırsın canım...

benim bi durumum yok.negatif işte. sebebi de yok. vardır bir bildigi allahın...Allah hakeden herkese evlat sevgisini tattırsın canım...
canım olmamasında vardır bir hayır donmuşların varmı canım yılmak yook meleklerimize kavuşana kadar tedavilerimize devam..

canım olmamasında vardır bir hayır donmuşların varmı canım yılmak yook meleklerimize kavuşana kadar tedavilerimize devam..
var 4 tane. ama onlarin da akıbeti aynı olacak. Sperm kalitesinden dolayı embriyolarimiz gelismiyor. neyse zaten ben kabullendim. sadece hayatta her şey üst üste gelir ya sanırım o dönemden geçiyorum. biraz Üzgünüm. ama sabretmek lazım işte.

kizlar gebeligin 7. haftasina girdim, arkadaslarim zaten halimden ofiste surekli tuvalete tasinmamdan anliyolar ruh gibiyim hamile oldugumu soyledim, annem kizdi erkenmis( ya beni asil bu uzuyor, erken ne demek yani kaybedebilirsin daha soylemeye getiriyolar( o kadar uzun sure bekledim ki ben bebisimi, mutluluk paylastikca artar nispet degil sadece anne gibi hissetmek istiyorum korkmak istemiyorumm. bunaldim icimi dokmek istedimm

Canım ya.. annelik içgüdüsü onun yaptığı kızma..inan senden daha çok üzülür.. rabbim tamamına erdirsin inşallah..

Canın söylemek istiyorsa söyle bencede, tadını çıkar çünkü çok zahmetli bir yoldan geçiyoruz, bazı şeylere de herkesten çok dikkat etmemiz gerekiyor, insanlar yargılamadan önce hamiş olduğunu bilsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…