Teşekkür ederim inşallah ,darısı tüm isteyenlerin başınaÇok güzel bi hbr bu hayırlısıyla katlanarak devam eder inş sonucun
bende 14 de yapmıştım 2 gün sonra tekrar ettirmişti katlaması gerek diye,hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum hayırlısıyla.
Evet canım sıkkın.. dün ki muayene ilk muayeneye göre daha iyimser değildi.. Kısmet.. istanbula gelip gitmeler yollarda perişan yalnız bir ben..[/QUOTE
hayırlı olsun inşallah arkadaşım,Allahım sağlıkla devamını getirsin
Çok sCnm kasık ağrısı bel agrısı ve gaz sancısı oluyor hiç düsünme inşallah sonucunda güzel olur ne zaman test yapacaksın?
Çok sevindim cnm allahım sağlıcakla kalp atışını duymayıda nasip etsinKızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..
canim senin adına çok sevindim ne güzel anne olma heyecanini tadabileceksin. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsünKızlar 11.günüm kanda baktırdım 44,43 çıktı hala şoktayım..
Teşekkür ederim Can'ım âmin darısı tüm isteyenlerin başına,Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın..sen ne durumdasın ?canim senin adına çok sevindim ne güzel anne olma heyecanini tadabileceksin. inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürsün
benim bi durumum yok.negatif işte. sebebi de yok. vardır bir bildigi allahın...Allah hakeden herkese evlat sevgisini tattırsın canım...Teşekkür ederim Can'ım âmin darısı tüm isteyenlerin başına,Rabbim isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın..sen ne durumdasın ?
Bozma moralini vardır zamanı öyle düşün hayırlı,sağlıklısını versin önemli olan bu..benim bi durumum yok.negatif işte. sebebi de yok. vardır bir bildigi allahın...Allah hakeden herkese evlat sevgisini tattırsın canım...
canım olmamasında vardır bir hayır donmuşların varmı canım yılmak yook meleklerimize kavuşana kadar tedavilerimize devam..benim bi durumum yok.negatif işte. sebebi de yok. vardır bir bildigi allahın...Allah hakeden herkese evlat sevgisini tattırsın canım...
var 4 tane. ama onlarin da akıbeti aynı olacak. Sperm kalitesinden dolayı embriyolarimiz gelismiyor. neyse zaten ben kabullendim. sadece hayatta her şey üst üste gelir ya sanırım o dönemden geçiyorum. biraz Üzgünüm. ama sabretmek lazım işte.canım olmamasında vardır bir hayır donmuşların varmı canım yılmak yook meleklerimize kavuşana kadar tedavilerimize devam..
011.gün 649,
13.gün 2317 Cikti..
0
vayyy süper canım çok sevindim.kaç embriyo transfer edildi sana
ikiz olabilir mi acaba Ayy çok heyecanlı
Süper aüper bi sonuç11.gün 649,
13.gün 2317 Cikti..
Süper aüper bi sonuç
Gözün aydın
Dr un kimdi?
Kaçıncı gün embriyosuydu?
Tebrik ederim Can'ım ikiz gibi değerlerin hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebişlerin..11.gün 649,
13.gün 2317 Cikti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?