Süpersin aynen böyle devam11.gün 649,
13.gün 2317 Cikti..
Duyurulara yazdım ama belki buradan birinin ilgisini çeker..
Merhaba arkadaşlar,
Ta geçen ay İstanbul Kağıthane Sadabad Sahnesinde, İstanbul Efendisi müzikaline bilet almıştım internetten iki kişilik. Ama bir sebepten gidemeyeceğiz. Evi yakın olan , gidebilecek olan ya da gitmek isteyen varsa bana özelden yazarsa bilet takip numarasını vereyim, koltuklar boş kalmasın. Malum sanat, sanatçı yerlerde günümüzde..
Kızlar güvenç bey hangi hastanedw doğum yaptırıyordu? biri Acıbademdi diğeri neydi?
Cnm allahım korusun ve miniğini sana bağışlasın dualarım seninlekizlar bugun kalp atislarini dinledim minigimin. klinige gelmeden cok hafif kanamam oldu acik renk, cok telaslandim dr istirahat verdi oluyor boyle rahimde kanama bolgesi yok dedi..off off niye icimiz bi rahat etmez ki ne korktum kaybedicem diye hala icim rahat degil duanizi eksik etmeyin
sagol canim. peki bahcecide özel sigorta geçiyor mu acaba bilgin var mı?İstanbul cerrahi merkezi, kliniğin yanında hemen..
Hurdunya anne oluyooor. Tebrik ederim canım bizede dua et.
sagol canim. peki bahcecide özel sigorta geçiyor mu acaba bilgin var mı?
anadolu tamamlayici sigorta yarısını oduyormus canım. Bugün görüştüm. başlattığın gibi hamilelik süreci ve doğumu da karşılıyor.Özel sigorta tüp bebeği ödemez ki..
an
anadolu tamamlayici sigorta yarısını oduyormus canım. Bugün görüştüm. başlattığın gibi hamilelik süreci ve doğumu da karşılıyor.
Canım yıllık 750 tl. ama şimdi netten baktım galiba tüp bebekte sadece 2 hastaneyi karşılıyor ve içinde bahceci yok. ama doğumu karşılaması guzle Acıbadem dışında hepsini karşılıyor. İstanbul cerrahi merkezini karsiliyor sanirim ondan sordum. iyice bi arastirayim ben en iyisiPrimleri ne kadar? Yarısının yarısı kadarsa iyiymiş
Gozunaydin çok güzel bir haber buGüvenç bey bu ara oldukça uğurlu... Allah sağlıkla devamını getirsin ınşallahCok teşekkür ederim. Güvenç bey , 5.gün embriyosu 2 tane..
umarım bize de uğur getirir...Gozunaydin çok güzel bir haber buGüvenç bey bu ara oldukça uğurlu... Allah sağlıkla devamını getirsin ınşallah
Getirecek emin ol er ya da geç,umarım bize de uğur getirir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?